Кой ли рита в ЮЛСКОТО тумбаче - малко лъвче или сладко раче

• 14 964
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia

nip, ето линк към филма на National Geographic за близнаци, тризнаци... http://www.mininova.org/tor/570275

А, браво, и аз търех да и го пусна, наистина е много хубаво филмчето Peace

Пърлче, това със замайването го пише и в книгата, от 20 седмица започват тези моменти на замайване ама забравих на какво се дължаха, ще прочета пак и ще пиша. Много е важно да не правите никакви резки движения, всичко правете бавничко и внимателно.

ЕДИТ: Значи вече отделяме много повече въглероден диоксид, понеже органите ни работят за двама. Освен това трябва да елиминираме и въглеродния диоксид отделян от бебето и да му доставяме кислород. В резултата се затруднява дишането, умората се чувства по-бързо, а мозъкът, който е чувствителен към повечето отделен въглероден диоксид в кръвта се затруднява и това е причината за замайването.

# 151
  • Варна
Добро утро, мацки!
Като ви слушам как сте качили по 2-3 кг. , падам , браво на вас.Такива като мен с по 10 кила отгоре какво да кажат.. Mr. Green
Може и 11 да са, вече не искам да се тегля.. Crazy
Ама не ми пука особено..
Бременните дънки си ми стават и си ги нося и така...В събота си купих даже блузка за 8-ми март ... Mr. Green
Днес е понеделник, обаче съм на кеф, може би защото е супер пролетно времето.. Flutter
Довечера съм на ФМ и нямам търпение да видя бебо..

# 152
Katche, със сигурност май ще се засечем  Grinning

# 153
  • София
Добро утро на всички и от мен!  Hug
Vessi_to, днес и аз съм на фетална морфология, от 16:00. А доколкото си спомням, sisoni също е днес Wink Стискам ви палци да видите все хубави и интересни неща  Laughing Довечера ще гледам да кача снимки на коремчето отвън, а ако имам и от ФМ - и на бебчето вътре!
Pearl, много хубави клипчета и снимки беше качила! Дано и моето срамежливче днес позира така хубаво! Таткото също иска пак да си го види и специално отпуска си пусна, за да дойде с мен Laughing Снощи бе доста силничко посритан от малките краченца.
Интересно, бебето го усещам най-често като движение и леко потупване. Когато обаче извикам мъжа си и той сложи ръка на корема ми, малкото обикновено го ритва по няколко пъти - ама наистина като ритниче е, на мен не реагира така  Laughing А ако аз си сложа ръка на корема - там, където се мърда и побутва, то се укротява. Чудна работа  Grinning
jollity, наистина растете - на срещата ни преди месец не беше с такъв корем!  Party

# 154
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на nova_badeshta_mama и  Katche!
Душичка, много сладко коремче, като мойто. И аз вече имам снимки, ама ша ги пусна довечера кат` се прибере мъжо, че не знам къде ми е програмата за намаляване.
А иначе за килограмите, вече съм +10, обаче странно newsm78, май са само на корем preggo и цици bombs, щот` на други места не ми личат.
На Pearl бебока е СТРАХОТЕН! Laughing

# 155

Снимката е линк, това съм аз в събота Simple Smile
Вчера си купих бременен летен панталон от Бенетон, беше намален и не се стърпях, вместо моя размер си взех следващия, който в момента ми е малко голям.
Надявам се лятото вече да не ми е малък Laughing
Легло за Пепи в момента ни правят такова:

Бебето ще спи в неговото легълце, а като поотрасне се надявам Praynig вече да сме се преместили в новата къща, където има две детски стаи.

# 156
  • София
Добро утро мами,
много ви се кефя като ви гледам с тия коремчета, много сте сладки Simple Smile. Мойто е скромно - като се облека и все едно никой няма, а и имам чувството, че расте навътре и нагоре  #Crazy щото много ми подпира. С килограмите сега съм на нулева позиция, възстанових си трите, които свалих в началото, само че вече са натрупани на различни места - сега съм като един голям цилиндър Joy.
Леле какъв съм шемет, малеее най-важното щях да забравя ЕДНА ТОЧКА И ОТ НАС ЗА ОТБОРА НА ДЕВОЙКИТЕ  newsm18. Срамежливка най-накрая се показа онзи ден на консултацията и то пак след дълго чакане и гледане... и с ритането е така, само аз си я усещам, още не се е представила пред друг  Blush
Да попитам планирате ли скоро среща, защото много искам и аз да дойда този път?
Усмихнат ден на всички  Hug

# 157
  • София
душичката и Дуци, ами и вие сте с много хубави коремииии  Grinning
Дуци, ти си за бой - де ги видя излишните килограми, ми то само един корем в повече видях  Laughing Много оригинална детска сте измислили, браво на вас!
puhtulka, щерка значи, а? Честито! Wink И аз си мисля за моето мъниче, че по-скоро е момиченце... довечера може би ще видим  Peace

# 158
puhtulka, честито.
Мойто бебе ме рита в органите, така го усещам аз. Нали е ниско още милото и все усещам ниско долу и вътре, не знам дали го обясних, но все някой ще ме разбере Crazy

Дуци, ти си за бой - де ги видя излишните килограми, ми то само един корем в повече видях  Laughing Много оригинална детска сте измислили, браво на вас!
Да бе, виж каква съм едрогабаритна. Имам целулит и паласки Twisted Evil

# 159
Колко сте сладки всички!  Hug И само тумбачетата ви растат! Аз приличам вече на Алф! Никога не съм била такава тантуреста! Shocked От вчера съм в депресия, качила съм 13 кг! Ужас направо! Whistling И коремът ми е ОГРОМЕН! Жалко, че нямам как да го снимам, та да се посмеете малко!  hahaha
 puhtulka, ЧЕСТИТО ЗА ДЕВОЙКАТА!  bouquet
 Да ви се похваля в събота вечерта ходихме на рок-клуб, дребните се побъркаха от джънгъра в началото! После май взе да им харесва. Laughing Снощи не ме оставиха да спя, голямо ритане и местене падна! #Crazy Поздрави на тумбачетата на всички!  Hug

# 160
  • София
Здравейти момиче и от мен!
Надявам сте изкарали хубав уикенд. Аз съм много доволна, защото мъжът ми имаше работа във Варна и го съчетахме да си направим една семейна екскурзийка. Много ми хареса този град. Морската градина и въобще близостта до морето е страхотно усещане - най-вече искахме да заведем дъщеричката ни да види морето, че по стечение на обстоятелствата досега не сме я водили на море и тя беше супер впечатлена : гледаше втренчено морето и като се опитахме да й кажем нещо, ни казваше "остави ме". На връщане към София се отбихме до Велио Търново/ЦАревец. Другия уикенд сме на Мелник, а по-нататък мисля  и за Сандански. Много ми хареса да си пътуваме в това приказно време и да излезем от София.
За легълцата : ние ще я местим каката в детска стая, а бебето ще спи на нейното бебешко легло. На нея ще й купим нови мебели, но искаме леглото да е по-широчко, че сега масово има дълги легла, но широчината им тясна, като бебешките. Ако си харесаме пък някое, то цвета не ни устройва, но дано скоро намерим, че искаме да я направим самостоятелна някъде пролетта,  за да не й дойдат после много промените. Живот и здраве и бебето като поотрасне ще отиде в детската стая и затова гледаме да са по-неутрални и универсални цветовете, че не знаем още какво ще е второто, а и повече ни харесват, отколкото класическото розово и синьо.

# 161
Здравейте, слончета  Laughing Коремите ви растат, бе Simple Smile Но все още сте фини, не се правете smile3533

За бързия разтеж - ами те преди се наместваха вътре, да си проправят място сред другите органи, а сега вече излизат навън.

Хаха, за мен вече имам по-добро определение: Шишо Бакшишо  Joy Сега се връщам от доХтор, че нали сополи, това-онова. Нищо ми няма, ще живея. Лекинко съм понастинала и това е, даже гърлото не ми е зачервено. Сега малко чайче, медче, плодчета и още течности и съм готова (поне така е по план, де).

На Нова бъдеща мама мерси много за инфото.

Ама как се разходих... Супер е времето, ей Simple Smile Пролетта ще ни споходи скоро Simple Smile

bouquet

# 162
Здравейте мами!
Малее.... толкова бях заета последната седмица, че нямах грам време да се включа...и ето  коооолко неща съм пропуснала.... все хубави темички.....досега ви четох....много ме радвате. всички сте много хубавички с коремчетата. Аз по скоро сам кръгла Joy. Раста много бързичко, скоро трябва май да сменям панталона за бременни с по големичък  Wink. Единственото, което ме радва е,че ми правят место в трамвая....явно закръглянето си ми е в голяма степен около корема. Rolling Eyes Не знам защо, но на ФМ при Мазнейкова тя не ми се стори много сигурна,че ще си имаме щерка. Сега чакам с нетърпение да посетя мойто доки, за да потвърди, или промени становището и Simple Smile. Не знам аз ли не съм наред, но повярвайте ми момичета не го усещам тва бебче, а вече съм там....21 ли коя седмица, хич не ме бива да ги помня и броя,аа...... също и преди ми беше термина за 6.07,Мазнейкова ми каза сега 13/07...не по рано..... просто незнааааамммм.
Усещам някакъв вид контракции, които уж били нормални, но мен си ме притесняват лекичко...това ли е ритането? иначе я виждам, особено като лежа как се мести от едно место на друго, но не я усещам.....абе да не съм надебеляла толкова, че да не усещам нищо Joy.
Ох, ще ви оставям да се насладите на прекрасния слънчев ден, че нямам спирка.
Аз ще се посветя на козметични процедури, а ето и къде.... близо е до х-л Родина, за който му е удобно http://www.sofiadnes.com/modules.php?m=guide&goid=2117
Поздрави на всички Hug

# 163
Здравейте и от мен.
Ама какви сладки коремчета сте заформили. Хе хе хе хе. И аз съм така - корема напред и аз след него.  hahaha Вече и под дебелото зимно яке си личи, че съм бременна, а като е така топличко и се разсъблека, съвсем. Сега се чудя какво пролетно якенце да си купя?? Иска ми се и после да го нося и да не е конкретно за бременни. Вие с какво ходите??
През уикенда бяхме на Паничище за 2 дни. Много добре си изкарахме. Имаше сняг и хората караха ски, а времето беше много топло. Приказка.
Лек ден и спорна работа на работещите. Все ми се иска да ви питам как така на работа имате време да четете и пишете във форума???  newsm78 Аз където работя и 5 мин не мога да вляза в нета.

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 12:07 от Kokolin@

# 164
  • София
Най-вероятно аз водя класацията в наддадени килограми и се закръглям освен в корема и навсякъде другаде. Гърдите са ми наедрели много и си извадих сутиена, който си го купих в 7-мия месец при миналата ми бременност.  Уж ми казват, че не ми личало много, но сега като се поразхвърлих малко и с по-тънки дрехи много добре си ми личи корема и че съм бременна, но за разлика от тук показалите се мами, съм закръглена отвсякъде  Simple Smile
Иначе и аз вече се обърках с тези седмици и месеци. Лекарите боряват със седмици, обаче като те попита някой, не те пита в кой седмица си, а в кой месец си и аз вече и аз незнам какво да отговарям. Според календара в бг.мама от 21 г.с. почва петия месец, а някои мами тук си го изчисляват, че ако термина йм е на 5-то число например, всяко пето число на всеки месец влизат в съответния месец - на принципа на обратното броене. По тази логика аз вече съм в петия месец и се полечава разлика от 2 седмици с другата, което хич не си е малко. Аз днес съм на лекар и ще питам моя лекар ...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт