E-bay - тема 3

• 32 071
  • 622
  •   1
Отговори
# 480
Приорити мейл, с две ръце!

# 481
  • sofia
Момичета кое да избера,каква в разликата(определено има такава,но не съм наясно...) Praynig            Shipping costs to Bulgaria will be $16US for first class and $22US for priority mail.

Ако не те бърка разликата в цената избери 2то, ще имаш номер за проследяване и ще дойде по-бързо.
Иначе и с 1вия вариант става

# 482
Да кажа, че платих вече чрез Пей пал и получих от тях имейл. Сега вече ще чакам поръчката. Благодаря на всички за помощта   smile3525и дано скоро се похваля като пристигне.

# 483
dolores
ама гледай да не се похвалиш със снимки от черно море, че ще им пишем повече да не ти провадат
 Joy

# 484
dolores
ама гледай да не се похвалиш със снимки от черно море, че ще им пишем повече да не ти провадат
 Joy
Аааа няма, няма. Ще снимам  на други места. Дай боже по често да мога да снимам ето такива красоти

# 485
 newsm10Много мерси момичета

# 486
  • В сърцето на ММ
Привет.
Момичета обсъждали сте,но съм забравила.До колко дни можеш да се оплачеш за неполучена пратка?Продавач от Хонг Конг ми е пратил едни обувчици на 1 март/още не съм ги получила/.Сега ми пише ако мога да изчакам до 22 март и ако още не съм ги получила,ще ми ги прати отново.Дайте съвет как да процедирам. Sad

# 487
здравейте момичета, имам нужда от помощ отново  Embarassed наддавах на търг и спечелих  Grinning пристигна ми инвойса от продавача и трябва да платя, но никъде не виждам сметка, код и т.н ще плащам през пей пал това нормално ли е или трябва да има посочена сметка. И в търга пишеше доставка до българия необходимо ли е да питам пак преди да платя?

# 488
  • София
Здравейте, сигурно е коментирано, но ми се иска да ви попитам - какви са комисионните за превод през Пей Пал - до скоро не бях се заглеждала и замисляла, но би трябвало да има, а? До сега се разплащах с кредитната карта на мъж ми, но сега съм регистрирала моя дебитна виза и следя всяка стотинка. Mr. Green

# 489
  • София
здравейте момичета, имам нужда от помощ отново  Embarassed наддавах на търг и спечелих  Grinning пристигна ми инвойса от продавача и трябва да платя, но никъде не виждам сметка, код и т.н ще плащам през пей пал това нормално ли е или трябва да има посочена сметка. И в търга пишеше доставка до българия необходимо ли е да питам пак преди да платя?

ами на инвойса има табче - pay now, прехвърля те автоматично към страницата на Пей пал, после е нужно само да потвърждаваш транзакцията.
Успех.

# 490
Здравейте, сигурно е коментирано, но ми се иска да ви попитам - какви са комисионните за превод през Пей Пал - до скоро не бях се заглеждала и замисляла, но би трябвало да има, а? До сега се разплащах с кредитната карта на мъж ми, но сега съм регистрирала моя дебитна виза и следя всяка стотинка. Mr. Green

Не съм забелязала да има... ако има ще е малка. Не знам със сигурност.

Евелин, нормално е да се плати с Пейпал. Обикновено преди изобщо да наддаваш за каквото и да е ВИНАГИ се пита колко ще струва шипинга до теб! Защото знаеш ли го търговеца какъв е? Може да си измисли нов шипинг, а ти вече си спечелила и ще трябва да платиш. Но преди да платиш не ти пречи да попиташ, за да имаш все пак някакъв шанс да оспориш, ако доставката е много.

# 491
ок и благодаря   bouquet това ми е първи опит дано се справя ще пиша пак

# 492
да на търга беше записано точната стойност на доставката до БГ и на инвойса стойността е същата, така че това е ок.

# 493
отново аз  Praynig с въпрос, този път относно адреса на доставка, кой адрес е по добре да посоча за доставка - домашния или този на работата ми защото съм по цял ден тук, тъй като не знам как точно се доставят пратките по пощата пращат ли някакво известие?

# 494
отново аз  Praynig с въпрос, този път относно адреса на доставка, кой адрес е по добре да посоча за доставка - домашния или този на работата ми защото съм по цял ден тук, тъй като не знам как точно се доставят пратките по пощата пращат ли някакво известие?

Хехехе, няма да ти я достават по куриер  Mr. Green Дай си дом. адрес. Ще ти пратят известие от пощата да идеш да си го вземеш.

А какво си си купила, не каза  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт