E-bay - тема 3

• 32 107
  • 622
  •   1
Отговори
# 390
  • sofia
Да, аз ще си чакам, все пак търговеца е от Американския ибей, дано всичко е ок!
По принцип никъде не е казано,че трябва да ти пишат когато пратят стоката.
Всички търговци са различни, на мен много пъти ми се е случвало след като платя да нямам коренспонденция с продавача,а направо след 5-10дни да си получа стоката.

# 391
  • София
Права си! Може така просто да процедират, питам защото ми е първа поръчка, просто да съм подготвена ако се наложи да зная как да действам Simple Smile)

# 392
Някой може ли да ми преведе, защото с онлайн преводач не се връзва смислено?

New with tag, first quality, off the rack.

100% cotton - pre-shrunk

Благодаря предварително!

# 393
аз изобщо не ги питам освен ако не се забави това ,което чакам.Плащам си и си чакам,те нали виждат ,че съм платила..

# 394
  • София
Хе хе имам да черпя, проблемната хавлия пристигна при моя приятел в Англия  - много добре изглеждаща. Затворих оплаквания и диспути.

# 395
  • София

100% cotton - pre-shrunk

Благодаря предварително!

Ново с етикети, първо качество, но това следващото ме разби - честно не го разбирам, rack е 1. рамка, стойка;
100% памук, а shrunk е -свиване; отдръпване!

# 396
Аз да питам, страните от ЕС не плащат мито, нали? Т.е. ако купя нещо от американския Ибей за над 22 евро ще платя мито, но ако го купя от немския - няма да плащам  newsm78

# 397
Аз да питам, страните от ЕС не плащат мито, нали? Т.е. ако купя нещо от американския Ибей за над 22 евро ще платя мито, но ако го купя от немския - няма да плащам  newsm78
Да Peace

# 398

100% cotton - pre-shrunk

Благодаря предварително!

Ново с етикети, първо качество, но това следващото ме разби - честно не го разбирам, rack е 1. рамка, стойка;
100% памук, а shrunk е -свиване; отдръпване!

Аз го разбирам като свалено от витрината, т.е. чисто ново.
  А другото би трябвало да е, че не свива при пране.   33uu

# 399
Да Peace

Стига бе, аз съм получавала и по-скъпи неща, без да плащам мито. Мисля, че границата е 45 евро или към 60 $ някъде идва.  Peace

# 400
Да, преди лимита беше $90, а сега е около $60.  Confused

# 401
Да Peace

Стига бе, аз съм получавала и по-скъпи неща, без да плащам мито. Мисля, че границата е 45 евро или към 60 $ някъде идва.  Peace

Имах предвид за за Европа, за американския не съм  в час.

# 402
  • sofia
На една от поръчките ми беше написано 96$ и платих мито, нещото,което ме изненада много е,че платих ДДС в/у транспортните разходи

# 403
На една от поръчките ми беше написано 96$ и платих мито, нещото,което ме изненада много е,че платих ДДС в/у транспортните разходи

Да, плаща се сумата на пратката + транспорта.  Peace
   АЗ първия път, когато получих пратка от ягодката, се прецаках много яко. Беше един парфюм за около 50 $ , обаче беше пратена с експресна поща, и там 15 $ . Доларът беше доста по-висок от сега.  Crazy Отделно се заядоха защо имало продукт с нулева стойност - нали при първа поръчка ти пращат подарък, и естествено, срещу него няма цена. Не можело така.  #Crazy Нооо вече знам.  Flutter

# 404
... нещото,което ме изненада много е,че платих ДДС в/у транспортните разходи
Да, плаща се  Tired

Общи условия

Активация на акаунт