E-bay - тема 3

• 32 090
  • 622
  •   1
Отговори
# 405
  • sofia
... нещото,което ме изненада много е,че платих ДДС в/у транспортните разходи
Да, плаща се  Tired
Момичета, можете ли да ми обясните ЗАЩО се плаща?!
В момента, точно чета за изпит по Световна икономика и имам тема за мита,видове мита и защо ги има. Честно ви казвам, не мога да дам смислено обяснение за ДДС в/у транспорта

# 406
Всяка услуга се заплаща, нали? Следователно е логично да има ДДС.

Транспорта не е нещо, което е природно явление, нали?

Въпреки, че има и ДДС на водата, която ползваме, ама...

Знам ли... #Crazy

# 407
здравейте отново, регистрирах се в рау pal,  от банката ми дадоха кода за достъп до акаунта. та въпросът ми е плащането става директно от интернет през акаунтът ми или се ходи в банката за превод

# 408
  • sofia
здравейте отново, регистрирах се в рау pal,  от банката ми дадоха кода за достъп до акаунта. та въпросът ми е плащането става директно от интернет през акаунтът ми или се ходи в банката за превод
не се ходи до банката, нареждаш плащането през интернет

# 409
а забравих да кажа че картата ми вече е verrified, надявам се разбрахте  Embarassed

# 410
# 411
  • В сърцето на ММ
Привет.
Да ви се оплача и похваля за днешната ми одисея. Crazy
Харесах си бейзболни шапки за децата по 10-20 цента/buy it now/ и писах на продавача за отстъпки в поустинга.Той отговори,че ще ми ги прати заедно за 5 лири/иначе трябваше 10,50 да платя/.Започвам да плащам и едната шапка изчезна/защото се била изчерпала/. Thinking
Веднага изнамирам друга за същите пари.Отивам в Пейпал и що да видя-пощенски 10,50 лири.Пиша 2 пъти на тоя несретник и не отговаря.Преди малко вече ми писна и му пратих едно гневно писмо-или да ми оправя инвойса или да пише,че съм платила шапките и аз да не ги взимам въобще.В противен случай ще се оплача на ибей. Flutter
Преди малко си отварям пощата и виждам инвойс за 3 шапки-общо 50 цента и 5 лири пътни. bowuuПродавачът ни лук ял,ни лук мирисал.
Така че тази седмица май не ни върви-кой хавлии,кой блокирани карти.... Laughing
Остава да се надявам и да си ги получа по живо по здраво.

# 412
  • В сърцето на ММ
Момичета,след колко време по принцип получавате инвойсите?Аз досега съм нямала забавяне.Тоя смотаняк вижте какво е писал преди малко."Invoice sent,Please wait for the invoice to arrive before you start complaining about my postage costs in future. I don't appreciate threats and as you can see from my feedback i am both trustworthy and reasonably priced on postage and items when it comes to my sales.
Thanks"
Купувам ги в 9,00 часа.Инвойс ми праща в 15,40 следобед. Naughty

# 413
Момичета,след колко време по принцип получавате инвойсите?Аз досега съм нямала забавяне.Тоя смотаняк вижте какво е писал преди малко."Invoice sent,Please wait for the invoice to arrive before you start complaining about my postage costs in future. I don't appreciate threats and as you can see from my feedback i am both trustworthy and reasonably priced on postage and items when it comes to my sales.
Thanks"
Купувам ги в 9,00 часа.Инвойс ми праща в 15,40 следобед. Naughty

Е, какво толкова? Получавала съм инвойс след 1-2 дни. Продавача няма само теб на главата си  Peace

# 414
  • В сърцето на ММ
Ами вече ще знам,че е нормално. EmbarassedПонеже веднага ми отговори за отстъпката,предположих,че и инвойсът ще дойде навреме. ooooh!

# 415
Ами вече ще знам,че е нормално. EmbarassedПонеже веднага ми отговори за отстъпката,предположих,че и инвойсът ще дойде навреме. ooooh!

Съветвам те да си оправиш feedback-а, ако си оставила такъв и то с негативно мнение. Можеш да му дадеш риплей и да коригираш.  Peace

# 416
  • В сърцето на ММ
Не съм.Оставям след като получа нещата.Обикновено и те тогава ми пишат фийдбек.Аз му написах извинително писмо и той ми отговори съответно,че няма проблем.Абе голяма простотия стана. Sick

# 417
Не съм.Оставям след като получа нещата.Обикновено и те тогава ми пишат фийдбек.Аз му написах извинително писмо и той ми отговори съответно,че няма проблем.Абе голяма простотия стана. Sick

Бъди внимателна. Добрият тон винаги е за предпочитане там. С добро и диспут съм печелила. Продавачката се оказа голяма *** и след като разгледаха писмата една между друга установиха, че тя не е подходила добре и аз спечелих.

Така, че  Peace

# 418
Момичета някой ще удари ли едно рамо Praynig,на прага съм да спечеля търг за лот маратонки на сина ми newsm78,но как точно да формулирам въпроса си към продавача да ми пише по малка сума,за да не платя мито..."моля напишете по малка сума ,за да не плащам мито,моля пишете че е подарък,мостра...поради същата причина",с английския ще се справя,благодаря ви предварително Peace

# 419
  • София
Момичета някой ще удари ли едно рамо Praynig,на прага съм да спечеля търг за лот маратонки на сина ми newsm78,но как точно да формулирам въпроса си към продавача да ми пише по малка сума,за да не платя мито..."моля напишете по малка сума ,за да не плащам мито,моля пишете че е подарък,мостра...поради същата причина",с английския ще се справя,благодаря ви предварително Peace
ха нещо ми спи мозъка и май не разбрах какво точно молиш, но ти пратих на лични английския вариант на въпросите ти.....дано съм помогнала всъщност. Peace

Общи условия

Активация на акаунт