E-bay - тема 3

• 32 051
  • 622
  •   1
Отговори
# 510
vanesa
Най-лесно е да си проверявате в станцията редовно!
Имат една тетрадка и в нея вписват какво кога са получили.
В нашата поща всички ме познават и въпреки това, когато взимам някоя пратка виждам на нея, че са отбелязани 1-2 изпратени известия, а аз дефакто не съм получила нито едно.
Просто трябва да сте настоятелни, отивате и казвате чакам еди си какво трябва да е дошло, хайде да проверим! Simple Smile

# 511
  • В сърцето на ММ
Момичета,
може ли някой да ми дешифрира това, че нещо или английския ми е слаб или ми е слабо АйКю-то.

Hi there, I have estimated through the internet the cost for me to send postman pat to you and it would come in at roughly £10.12/25.2922 DEM.

bouquet
В общи линии е установил/а/,че пощенските ти грубо ще излязат 10.12 лири или 25.2922 марки. Peace

# 512
  • Варна
Brrrrrr, изпревари ме. Тъкмо щях да напиша същото. След като е проверил в интернет е установил, че пощенските ще са около 10,12 лири или 25,2922 марки. Защо ли пък смята в марки тоя човек, като вече няма марки. newsm78

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 17:26 от Despina

# 513
  • На черешата
 Kaкви марки в днешно време. ooooh!

# 514
Ха! Не мога да повярвам - на 12 март поръчах нещо и днес получих бележка от пощата, че е получено колетчето! Чакам мъжа ми да си дойде, че е на негово име, да видим дали всичко е ОК.

# 515
Ха! Не мога да повярвам - на 12 март поръчах нещо и днес получих бележка от пощата, че е получено колетчето! Чакам мъжа ми да си дойде, че е на негово име, да видим дали всичко е ОК.
От къде?

# 516
аз да питам - защо в немския ибей повечето продавачи не приемат пейпал разплащания? и как им превеждате пари като не са регистрирани в пейпал? по банков път колко е таксата?  newsm78

# 517
  • sofia
аз да питам - защо в немския ибей повечето продавачи не приемат пейпал разплащания? и как им превеждате пари като не са регистрирани в пейпал? по банков път колко е таксата?  newsm78
Защото ПП им взима такса

# 518
  • София
vanesa
Най-лесно е да си проверявате в станцията редовно!
Имат една тетрадка и в нея вписват какво кога са получили.
В нашата поща всички ме познават и въпреки това, когато взимам някоя пратка виждам на нея, че са отбелязани 1-2 изпратени известия, а аз дефакто не съм получила нито едно.
Просто трябва да сте настоятелни, отивате и казвате чакам еди си какво трябва да е дошло, хайде да проверим! Simple Smile

Знам за това, до сега съм получила към 60 пратки. През този един месец ходих доста пъти до пощата за други пратки и винаги питам дали има нещо друго за мен, даже са ми вадили пратки които още не са заведени в книгата. Абе явно ще се размина с ботушите Sad дано поне парите ми върнат  Praynig

# 519
vanesa дано ти върнат паричките, така ще имаш шанс да си поръчаш от новата колекция Simple Smile

Хубаво ми е написала жената, ама 10-12 лири не са равни на 25 ДЕМ, както ида е междувременно ми писа че се е объркала нещо Mr. Green
Благодаря Ви, момичета!
  bouquet

# 520
  • Варна
И аз имам известия за пратка, не пише от къде, утре ще я видя но би трябвало да е от Англия една рокличка, тя ми е първата поръчка от 11 срещу 12 ти ... Ама имам после още 5 поръчки от къде ли не ooooh!
...и не мога да се спра...

# 521
  • Варна
Здравейте,
записвам се и аз в темата да я следя.
Вчера си взехме ново фото, но е без зарядно и кабел към компа.Зарядното струва в Бг 160-200 лв  а кабела 51,
Съответно в ebay са първото- около 20 долара с пътя, и второто 6-7 долара с пътните.
Светнах се да търся там благодарение на вас.'
Сега съм юрнала мъжо да ходи да си вземе картата от банката (трябваше да я вземе преди месеци) и да се мятам и аз да поръчвам.
Темата е много полезна  bouquet

# 522
 PraynigМомичета пак да помоля за малко помощ- Chest 28”, Length 21” newsm78

# 523
  • sofia
PraynigМомичета пак да помоля за малко помощ- Chest 28”, Length 21” newsm78

ако става въпрос за дрехи
гръдна обиколка 28инча и дължина 21

# 524

Тъпунгери, и аз няма да пазарувам от тях вече. Таксата за превод е мин. 15 евро.

Общи условия

Активация на акаунт