E-bay - тема 3

• 32 033
  • 622
  •   1
Отговори
# 540
Плащах без кода първите поръчки, незнам какво е ограничението в сумата /има такова/.

Ако икаш пари в самият акаунт на пейпал - няма нужда от код май... ама ако акаунта ти е празен и плащането ще се дърпа от картата ти - тогава не може.

# 541
  • На черешата
Плащах без кода първите поръчки, незнам какво е ограничението в сумата /има такова/.

При мен кода се появи след 2-3 дни.Обадих се в картовия център на банката и ми го продиктуваха.
 Можеш да платиш и без кода,но на стойност до 100 долара. Peace

# 542
Момичета, много четох от темата, мислех че съм горе долу наясно как става номера с поръчването и плащането, реших да се пробвам, но сега нещо блокирах. Моля ви за помощ. Имам да плащам една стока, аз я спечелих уж на 7 лири, доставката беше 4.50 лири и дотук добре. Сега като тръгна да плащам ми излиза цена на стоката 5.60 лири и доставка 4.50 - общо 10.10. И после ми маха някакви 2,70 лири и остават реално за плащане 7.40. Тръгвам да плащам през пейпал (имам регистрация, статуса ми е verified) и ми отказва плащане. Пари имам в картата, но ги внесох сутринта, да не би в това да е проблема? И защо парите са по-малко? И да не би да не може с моята карта да се плаща, макар че щом съм я регистрирала успешно в пейпал не би трябвало да има проблем, нали?  newsm78

# 543
  • sofia
Момичета, много четох от темата, мислех че съм горе долу наясно как става номера с поръчването и плащането, реших да се пробвам, но сега нещо блокирах. Моля ви за помощ. Имам да плащам една стока, аз я спечелих уж на 7 лири, доставката беше 4.50 лири и дотук добре. Сега като тръгна да плащам ми излиза цена на стоката 5.60 лири и доставка 4.50 - общо 10.10. И после ми маха някакви 2,70 лири и остават реално за плащане 7.40. Тръгвам да плащам през пейпал (имам регистрация, статуса ми е verified) и ми отказва плащане. Пари имам в картата, но ги внесох сутринта, да не би в това да е проблема? И защо парите са по-малко? И да не би да не може с моята карта да се плаща, макар че щом съм я регистрирала успешно в пейпал не би трябвало да има проблем, нали?  newsm78
щом си успяла да я регистриаш,значи можеш да плащаш с нея.
Не можах да разбера какво обясняваш,да не би максимална сума да си въвела 7лири,а търга да си го спечелила на 5,60
Пусни линк да видим

# 544
  • На черешата
 Аха,дай линк. Peace

# 545

При мен кода се появи след 2-3 дни.Обадих се в картовия център на банката и ми го продиктуваха.

Тук ми е проблема, поувлякох се с поръчката Embarassed И аз бях разбрала, че може и без код по-малки суми. Ако е до 2-3 дни е ок. Ще се свържа с продавача да видим колко ще ме чака. Ама я оплесках ooooh!

# 546
А как плащате без пари??? Аз не мога, ако нямам пари в картата или в акаунта Shocked Thinking

# 547

Тук ми е проблема, поувлякох се с поръчката Embarassed И аз бях разбрала, че може и без код по-малки суми. Ако е до 2-3 дни е ок. Ще се свържа с продавача да видим колко ще ме чака. Ама я оплесках ooooh!
Звънни в картовия център за кода  Peace

# 548
  • На черешата
  Анче_Мамче,не става въпрос за това дали имаш пари,а да платиш преди да получиш кода от банката.
 Тя парите в картата си ги има.

# 549
Е, нали картта така се води непотръдена...  Thinking

# 550
  • В сърцето на ММ
Аз си плащах отначало без кода,нямах проблеми.По-скоро проблема е,че парите са внесени скоро.
А  тогава-от картовия център на мен ми казаха,че не дават информация за кода. Sick

# 551
А  тогава-от картовия център на мен ми казаха,че не дават информация за кода. Sick
Не си била настоятелна  Mr. Green
На мен всичко ми казаха, явно усещаха кой е от другата страна на линията  Joy

# 552
  • На черешата
Не си била настоятелна  Mr. Green
На мен всичко ми казаха, явно усещаха кой е от другата страна на линията  Joy

При условие,че картата въобще не се води на теб,а на мъжа ти. Joy Joy Joy
 Признала съм те теб. Mr. Green
 Аз нямах проблем,в моята банка мръннаха ,че в извлечението ще си го видя.
 Ама аз скръцнах със зъби,че нямам време да чакам 2-3 седмици и ми го казаха. Mr. Green

# 553
Много съм убедителна  bowuu

# 554
  • На черешата
Много съм убедителна  bowuu

На мен ли говориш. Joy Joy Joy
 Знам си те аз теб. Mr. Green

Общи условия