E-bay - тема 3

• 32 028
  • 622
  •   1
Отговори
# 555
Не ме бийте, ама как да дам линк? Вече не мога да си видя продукта или мога, ама не знам как.
P.S. Ами аз бях заложила максимална сума 6 лири и ми даде че съм outbid, след което заложих 7 лири. Така че при всички положения трябваше да е над 6, а те ми искат 5.60
Поправям се, наистина цената е 5.60, явно сама съм наддавала на себе си. Ама защо ми се махат тия 2,70 лири. 
 Postage & Packing
via Standard Delivery
(includes any seller handling fees) :  £4.50 GBP
Insurance (not offered) : --
Price Before Discounts: £10.10 GBP
£2.50 off Postage & Packing :  - £2.50 GBP

Total:
  £7.60 GBP

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 14:06 от pepi7096

# 556
  • На черешата
Като кликнеш на need to pay или нещо такова,ще ти излезе стоката.
Копирай адреса и дай тук да видим. Peace

# 557
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&ite … EWN:IT&ih=014
Между другото успях да платя.
Сега трябва ли да се свързвам с продавача, за да му кажа, че съм платила? Изобщо трябва ли да правя нещо или да си чакам сандалките?

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 14:43 от pepi7096

# 558
Понеже стана въпрос за 4-цифрения код, имам следното питане - аз понеже минах през банката и те ми изкараха извлечение за транзакциите с кредитната ми карта, срещу 1.5 е, които ми е дръпнал Пейпал има 10-цифрен номер, та някой да има идея кои 4 от 10-те цифри са необходимия код newsm78

# 559
  • На черешата
 pepi7096
,честито.Просто чакаш. Mr. Green

# 560
  • На черешата
Понеже стана въпрос за 4-цифрения код, имам следното питане - аз понеже минах през банката и те ми изкараха извлечение за транзакциите с кредитната ми карта, срещу 1.5 е, които ми е дръпнал Пейпал има 10-цифрен номер, та някой да има идея кои 4 от 10-те цифри са необходимия код newsm78

До колото знам са последните четири. newsm78

# 561
Благодаря ви, момичета! Справих се, след като старателно изчетох почти цялата тема 2 и тема 3, т.е. благодарение на вас!   bouquet

# 562
  • Sofia
Някой получавал ли е отрицателна оценка? newsm78
Боря се с една мадама за едно плащане 2паунда.Тя нямала ПП,а аз съм бляла някъде като съм наддавала и го спечелих.Тръгнах да плащам и йок не става, само с банков превод.Викам си как няма да дам 12евро ,за да платя 2евро.

# 563
  • В сърцето на ММ
Някой получавал ли е отрицателна оценка? newsm78
Боря се с една мадама за едно плащане 2паунда.Тя нямала ПП,а аз съм бляла някъде като съм наддавала и го спечелих.Тръгнах да плащам и йок не става, само с банков превод.Викам си как няма да дам 12евро ,за да платя 2евро.
Не става ли през Paypal,но от send money да ги пратиш,а не от ибей? newsm78
Според мен отрицателните чак толкова много не ни бъркат -нали веднага си плащаш-какъв им е проблема.За продавачите е по-фатално. Mr. Green

# 564
  • На черешата
 Ани получи една. Mr. Green

# 565
  • Sofia
ще пробвам,ако не стане й казах,че мога само през ПП да платя.Да се регистрира ,аз ще й платя комисиона.Нещо не можеме да се разбере,а уж и двете си пишеме на английски Mr. Green
Накрая се примирих,че може да имам отрицателна оценка и това е Laughing

# 566
  • На черешата
 Аз веднъж имах подобен случай.
 Продавача излезе разбран.
 Пусна диспут в ибей,от там ме питаха дали наистина се отказвам от спечеленото.Аз потвърдих и това беше.
 Не ми писаха отрицателна оценка.Аз обаче сложих една положителна на продавача за проявеното разбиране. Peace

# 567
  • sofia
ще пробвам,ако не стане й казах,че мога само през ПП да платя.Да се регистрира ,аз ще й платя комисиона.Нещо не можеме да се разбере,а уж и двете си пишеме на английски Mr. Green
Накрая се примирих,че може да имам отрицателна оценка и това е Laughing
Аз имам отрицателна оценка Embarassed
След като спечелих първия си търг, разбрах,че ми трябва време, за да ползвам ПП
Искам да ти кажа,че нямам проблем с продавачите  Peace

Да ви се похваля какво си купих за 50лв

http://i15.ebayimg.com/08/i/000/c2/b9/f793_12.JPG

http://i21.ebayimg.com/08/i/000/c2/b9/fb1b_12.JPG

# 568
  • Sofia
Супер е!
Искам и аз Laughing

# 569