Промоционалната игра на Pampers

• 52 578
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 315
И ние сме все още в листата на чакащите.На 13.02 пратих за жирафче,а на 19.02 за пате.
Вече нямам търпение Praynig

# 316
  • София
Аз тея дни го пуснах но много не се надявам дали и ще стигне,нали не е препоръчано Rolling Eyes

# 317
Хера, жирафа от Сити ли дойде.
Ако се те- егати фирмата са, предната пратка от Памперс я върнаха в София от там ми звъняха, да ми кажат, че адреса на който живея не съществува според нашия офис  Shocked Rolling Eyes
да отивам да си го търся  ooooh!

# 318
  • Стара Загора
Да Мини от Сити. Дори аз не бях в нас..взел го е комшията и ми го даде като се върнах днес от разходка.

# 319
Честито на получилите пак  smile3501
Оффф като гледам че ви пристигат играчките а моите НЕ направо се притеснявам да не би нещо да се е загубило из пощите,утре ако не забравя ще им звънна д аги питам какво става пуснах ги някъде около 15-20 февруари и нищо още. newsm45

# 320
  • Глоджево/близо до Русе/
newsm44 newsm44 newsm44И ние имаме играчки.Със Сити дойдоха в късния следобед.Пратих писмото препоръчано на 12.02.
честито,щом играчките са стигнали до Русе да се надявам ,че ще дойдат и моите скоро

# 321
Стигнаха до Русе и още как,вчера получихме жирафа с куриер(пратих писмото на 11.02.,без да лепя марка,само го пуснах в кутията пред пощата).Мили мами, не се притеснявайте,играчките пътуват към вас.

# 322
Радвайте се, че сте стигнали да чакане на играчката!  Wink А такива като мен, дето разбраха, че пак има игра 3 месеца по-късно...  Crazy Остават ми някакви си 30-40 точки да събера за жираф и готовоооо...   Mr. Green

# 323
Сега получихме вибриращо кученце  Grinning .
Писмото го пуснах в пощенската кутия, без марка, на 11.02 - явно няма значение дали е препоръчано. Играчката дойде!

# 324
Моля някоя мама да ме светне какво по-точно трябва да направя,за да получа играчка. Сигурно го пише някъде в темата, но не ми се рови. Имам нужните мечета, от магазина ми дадоха плик, в който имаше бял пощенски плик, на който предполагам трябва само да залепя марка и да го пусна. Освен мечетата друго какво трябва да има в плика? Сори за тъпите въпроси  Embarassed

# 325
Трябва да имаш  и карта, на която си пишеш имената и адрес за доставка. Пъхаш я в белия плик, заедно с мечетата, и го изпращаш. Марка не се лепи - на мястото й пише, че е таксата е платена от получателя. Може да го пуснеш и препоръчано - тогава си плащаш за услугата.

# 326
  • София, Дружба 2
Моля някоя мама да ме светне какво по-точно трябва да направя,за да получа играчка. Сигурно го пише някъде в темата, но не ми се рови. Имам нужните мечета, от магазина ми дадоха плик, в който имаше бял пощенски плик, на който предполагам трябва само да залепя марка и да го пусна. Освен мечетата друго какво трябва да има в плика? Сори за тъпите въпроси  Embarassed

Слагаш мечетата и картата в белия плик и го пускаш или в пощенската кутия или го пращаш препоръчано. За марката най-добре ще ти кажат в пощата. Някои момичета споделиха, че са ги накарали да залепят, а други не. Аз моите ги пуснах препоръчано за по-голяма сигурност.

# 327
  • София
Ninia

Така освен белия плик трябва да имаш и карта.
Попълваш си данните, адрес имена и т.н., слагаш я в плика заедно с нужния брой мечки, пращаш и чакаш...
По принцип се води, че писмото е с предплатени от паперс пощенски разходи, така че ако го пуснеш нормално нтяма нужда от марка.
Но може като мен и доста други да решиш че искаш да го пуснеш препоръчано - тогава отиваш наколетно и там...ако го приемат хубаво, ако почнат да ти обясняват че не може, взимаш чист нов плик надписваш го, слагаш памперс плика вътре и така го пращаш препоръчано - може и с обратна разписка за повече разкош.

# 328
Някоя мама от Бургас получавала ли е играчка вече?

# 329
Ei mam4eta i az da vi se pohvalq dnes mi donesoha jirafa.nqkuv kurier ot siti expres.mnogo e zabaven i malkiq mnogo go haresa.Sega si 4akam i pateto. Yraaaaa

Общи условия

Активация на акаунт