Промоционалната игра на Pampers

• 52 587
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 45
В продавалника подаряват карта.Ако има желаещи-заповядайте!http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=180175&cat=10

# 46
  • София
Аз днес ходих до Била и взех памперс с ластик Mr. Green
Разбрах и разликата специално при 4 ката Peace
Тя е: На  бялото където са серийните номера почва или с  POL  а не TR  и другото видимо нещо: пак на това бялото поле пише пак ТР но прозира плика и се виждат облачетата и хвърчилата а при др са пеперудки и ...... Crazy Party
Карти ми дадоха и имам 6 Simple Smile Мога да дам на някой ако иска  Peace

# 47
В коя Билла си била? Защото нещо с ластик никъде не намирам...

# 48
Айде и аз да попитам, като се извинявам, ако вече е обсъдено, но нямам време да изчета всичко.
Преди малко ми дадоха от Фантастико плик на Памперс за играта. В предишната игра обаче имаше къде да се лепят мечетата, а сега няма. Пускаш ги направо в плика ли?

# 49
  • София
Да , направо ги пускаш...някои мами  спаделиха, че са ги лепяли на отделен лист и са описвали какво и колко пускат.....аз просто ги отрязах и ги пуснах в плика...пък те да си ги броят. Simple Smile

# 50
  • София
sourcherry,в Била-Люлин!  Peace
Имаше поне от изложените,защото доста ги погледах  7,8 пакета с ластици,че момичето от Памперс ми обясняваше как да ги разпознавам та порови бая и ги изкара! Аз си взех 2 пакета Peace

# 51
sourcherry,в Била-Люлин!  Peace
Имаше поне от изложените,защото доста ги погледах  7,8 пакета с ластици,че момичето от Памперс ми обясняваше как да ги разпознавам та порови бая и ги изкара! Аз си взех 2 пакета Peace

Благодаря ти!!!   bouquet

# 52
Аз днес ходих до Била и взех памперс с ластик Mr. Green
Разбрах и разликата специално при 4 ката Peace
Тя е: На  бялото където са серийните номера почва или с  POL  а не TR  и другото видимо нещо: пак на това бялото поле пише пак ТР но прозира плика и се виждат облачетата и хвърчилата а при др са пеперудки и ...... Crazy Party
Карти ми дадоха и имам 6 Simple Smile Мога да дам на някой ако иска  Peace

утре тръгвам по магазините да търся от тези памперси, вече поне им разбрах разликите, и няма да ми налага да обеснявам на продавачките, а те да ме гледат умно

# 53
  • София
извинете ме за въпроса,но просто не мога да изчета всичко назад.Интересувам се до кога е промоционалната игра?Да знам има ли смисъл да събирам за жираф или да пращам мечоците с картата  веднага....

# 54
  • София
Не е нужно да четеш всичко, само първия пост в темата...има линкове към правилата на промоцията и вс останало....

По въпроса - до 30 юни или до изчерпване на количествата.

# 55
  • София
Благодаря за информацията Hug.Вярно,че трябваше да прочета първият пост newsm78,но нали пусто бързам да питам....

# 56
  • София
Е нищо де.... Simple Smile
Успех със събирането.

# 57
моля дайте пак линк към графика- къде ще има промоутърки днес и утре, че не остана време  Wink
знам, че имаше в предишната тема, но не я откривам

# 58
# 59
  • София
Тези карти същите ли са като старите? Имам една от предишната промоция...

Общи условия

Активация на акаунт