Промоционалната игра на Pampers

• 52 568
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 345
Имам излишна карта  Flutter търся за приятелка 5 мечета  Praynig (ние си получихме играчката bowuu) ако някой може да ни помогне ,моля да пише   Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 16:21 от nat_ko

# 346
a някой от Плевен получил ли е нещо

Аз -не , а пратих още на 7 февруари.Почвам да се нервя.

# 347
Още един жираф дойде днес във Варна ,след месец чакане  Party

# 348
Мойта патка още не е доплувала Rolling Eyes Утре го дават да вали може да му помогне дъжда по бързо да стигне Laughing

# 349
  • София
Здравейте, днес и ние получихме жирафа, най - накрая. Чакахме от 12.02. и днес вече звънях в Сити, уговорихме се да останем вкъщи и веднага ни го донесоха.
Пате, пиша ти на лични.

# 350
  • Пловдив
Аз имам мечета, но не можах да си взема карта. Ако някой има излишна, да свирка, pls. Praynig
Намерих. Благодаря!

# 351
a някой от Плевен получил ли е нещо

Аз -не , а пратих още на 7 февруари.Почвам да се нервя.
Споко Плевен. Вчера на една приятелка от Плевенско са и донесли една от вибриращите играчки.
А днешния следобед и ние се сдобихме с жираф.

# 352
моми4ета,може ли и аз да помоля за една карта,4е моите мом4ета ще имат само една игра4ка и за да нама панаири искам да взема две еднакви-предварително благодаря. Heart Eyes

# 353
както си и помислих, жирафа ми е изпратен, още на 4 март /пуснала съм мечките на 12.02/, вчера звънях на Кеър Дайрект
тъпите Сити обаче, както винаги не са ми намерили адреса  #Cussing out

така, че момичета звънете по офисите и си ги търсете, аман от некадърници, дето обират пари, но не вършат работа

телефона на момичето, отговарящо за изпращането от Кеър дайрект е 02/ 48 994 91

# 354
Мойта патка още не е доплувала Rolling Eyes Утре го дават да вали може да му помогне дъжда по бързо да стигне Laughing

Нашата точно преди малко доплувала  Grinning Детегледачката я посрещнала. Обади ми се един чичко да пита има ли някой на посочения адрес. За 2 седмици дойде.

Ако някой иска, имам една карта и 2 мечета.

# 355
  • София
Егати работата-все още нищо. Cry

# 356
  • София
Егати работата-все още нищо. Cry

И при нас така, но утре вече ще звъня  #Cussing out

# 357
  • София
Вие кога сте ги пуснали?
Аз преди 7 дни та ще си почакам Mr. Green
Поне дано дойде някога де Crazy

# 358
  • София
Ето координатите на куриерите, звънете им ако много се бави играчката. Те и у нас са идвали, но не е имало никой и ако не се бяхме уговорили щях да си чакам още.
http://www.city-express.com/ShowOfficesbg.aspx

# 359
  • София
И ние от днес имаме жираф Simple Smile
Проблема в бавната доставка (поне при нас) се оказа в куриера. Играчката била при нея още в петък, но си имала друга работа и затова не ни я донесла  #2gunfire
Така че не губете търпение!

Общи условия

Активация на акаунт