Отговори
# 30
Добро утро на всички!!!Днес май ще преобладава сливенският вятър в косите Mr. Green

Благодаря на Дидка и Katiko за хубавите пожелания  bouquetКате(Сливен) не съм от хората дето си защитават дипломните работи през нощите Joy Sick, но представи си само ако ме клъцнат само за купон ще ми е ooooh! Tired Иначе ако всичко мине добре ще почерпя Peace Стискайте ми палци, че с мъничето мисията е невъзможна #Crazy

Хайде всички дечица да оздравяват Hug Hug Hug

# 31
# 32
Привет, момичета.
puzzle, честит рожден ден. Много здраве и щастие ти пожелавам

# 33
  • Под Сините камъни
Честит Рожден Ден Искре! newsm51Желая ти много здраве,щастие и късмет и нека всички твои начинания завършат с успех.

# 34
 newsm59 ПЪЗЛЕ  newsm59
МНОГО ЗДРАВЕ,СБЪДНАТИ МЕЧТИ И ВИНАГИ ДА БЪДЕШ МНОГО ЩАСТЛИВА МАМА И ОБИЧАНА ЖЕНА
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК..... newsm68.....Целувки на малката красавица

smile3525

# 35

ПъзлЕ, честиТ Ти рожДЕн ден Hug

С пожелание за здраве, красота, усмивки и любоФ

# 36
Пъзле, Честит рожден ден! Много здраве, щастие и много, много любов.

Катето Евро, Много ще съм ти благодарна, ако ми кажеш агенцията.

Всички дечица да се оправят по - бързо.

Много целувчици на всички!

# 37
  • Под Сините камъни
Днес се възползвахме от хубавото време и си направихме една разходчица до Бургас с мотора.И една снимчица да ни видите колко сме озъбени от студ,но все пак щастливи.   

# 38
Добро утро!
Кафенце:

След топлия и слънчев уикенд ви пожелавам още по-топла и хубава седмица!

# 39
Лони благодаря за кафенцето и аз сега пийвам моето.То си личи кои сме ранобудните Wink
А тази седмица се очертава страхотна с това слънчице Sunglasses, само за разходки, но не и за учене  newsm78

Хубав ден  на всички!!!

# 40
Добро утро и от мен!
Лони ,пожеланията ти ще са реалност,току що гледах прогнозата Laughing
Пеце,супер снимка Simple SmileНие пък вчера ходихме до Твърдица,нашето тати имаше работа там,и тъй като неделята му е единствения почивен ден му бяхме опашка,да не го изтървем Mr. Green.А иначе и двата дни кръстосахме де що имаше сладкарница и детска площадка.И много се надявах да срещна някоя форумска мама Laughing
Хубав ден!

# 41
Добро утро на всички...
Кате евро...изобщо не съм те видяла...аз бях толкова притеснена,че...Малката има вазпаление на ушите и е с температура 3 дни...и я смъкваме ама за малко...и после пак...И й изписаха СумамеД и капки за уши...че сега ги даваме..и така...И се чудя какво да й давам да яде...Абсолютно нищо не иска....
Успешен ден на всички и много усмивки...

# 42
Добро утро!!!
Първо:
Честит рожден ден на puzzle на патерици!

А сега я да видя кой се е разхождал из Бургас без да свирне за компания Crossing Arms! Пеце, бива ли така Naughty? Другият път два пъти Wink!
И ние се разхождахме из Морската, но в събота, иначе можеше да се засечеме Wink
Лек ден на всички и болничките да оздравяват бързо!

# 43
Здравейте!

Честит рожден ден на puzzle, на патерици! newsm51

Katiko, аз съм от Твърдица   Laughing.

Лек ден на всички!

# 44
  • Под Сините камъни
Ох писах писах и всичко се изтри #2gunfireИ така започвам отначало.Тес другия път ще свирсам тъкмо да се запознаем лично.То нашето беше доста изненадващо пътуване уж само до Ямбол щахме да ходим.Люска по спокойно моята дъщеря страдаше от ушички като малка доста е болезнено и детето е доста нервно но ще мине.Даже си мисля че с възраста се израства защото Алекс скоро не се е оплаквала.То и малкия преди няколко месеца и той беше с възпаление на ушичките и то без да го разберем нито вдигна Т нито плачеше от болката само си бъркаше в ушичките и ги дърпаше заведох го на лекар и оп изненада,но мина бързо.Така че стискам палци fingerscrossedи на вас да ви мине бързо.Айде сега да бръмчим с количките навън че времето е супер  1stroller

Общи условия

Активация на акаунт