Отговори
# 60
Нели, на моите деца изобщо не сме им купували и предлагали биберони. Аз до 4 години не съм заспивала без него, за това и зъбите ми деформирани  ooooh! Та за това и не исках изобщо да  научават кво е това биберон, че после отвикването много трудно.

# 61
Добър вечер

Честит рожден ден Пъзле
Да си жива и здрава, всичко, което ти е на сърцето, да ти бъде и в ръцете Hug

Съжалявам, че не мога да Ви изброя всички в момента...желая Ви много, много, много здраве...стига с тези операции и болести,времето се усмихна, дано да ни носи занапред само хубави емоции Praynig
Кате, какъв е проблема с окото?

# 62
Добро, усмихнато и Слънчево утро Hug

Нели, до края на седмицата кажи къде ти е по-удобно да отидеш и ще сформираме и за там групичка Wink
За зъбките - по - добре не купувай нова биба - на Миши също му никнат кътници и е дразнителен, но давам Панадол, Хамомила и за сега се справяме някак с положението Peace

Момичета, аз в 10 тръгвам от нас....до 11 дано се добера до ЦентрО Mr. Green

# 63
Добро утро!

Хайде на кафето:

Хубав ден на всички, а с някои ще се видим по-късно!

Ей, Дидка пак ме е изпреварила!

# 64
Лони...както го обичам...мерсаЖ Hug
....щях да вървя пеша, ама нА...Лони ми направи такова предложение за колата, че не можах да откажа Mr. Green Пак ми се размина вървенето Joy

# 65
  • Сливен
     Добро утро.Приготвяте ли се за срещичката в 11?
     Диде,промяна има ли някаква или си остава-Мустан в 11 часа?
     Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 66

Диде,промяна има ли някаква или си остава-Мустан в 11 часа?

Не, Еве....там ще сме Wink

# 67
  • Сливен
     ОК ,Диде,там съм  Grinning

# 68
Здрасти и от мен.

Цяла седмица лежах в болницата с бъбречна инфекция  Cry, много гадно беше. На всичко отгоре "отпразнувах" там и рожденния си ден, а ако знаете колко се гласях и какви планове си бях направила, но уви.  Sad Sad Sad
От вчера съм си вкъщи, но ще ходя за вливки.

Има една приказка "Внимавай какво си пожелаваш, че като се сбъдне няма да знаеш какво да правиш." Нали рипах срещу кърменето -  е отбихме се. Първо от високата температура и постоянното повръщане се обезводних и ми спря кърмата, след това заради силните антибиотици лекарите казаха да не си и помислям да я кърмя......
Сега ми е много гадно, искаше ми се поне още месец-два да изкарам.... Cry

Това от мен, съжалявам че поста ми е малко мрачен.
Ето едно букетче и усмивка   bouquet Simple Smile  bouquet

# 69
Добро утро...
Кафенцето е супер Simple Smile
Пъзелче-много гадно така...
Аз не знам дали ще дойда на Мустан...Зависи моята хубусТница как ще е....

# 70
Puzzle дано скоро да се почустваш по-добре  Praynig

# 71
Пъзелче, много лошо  Confused Бързо да се оправяш  Hug

# 72
Привет

Пъзелче това е много гадно и болезнено  Praynig оправяйсе бързо.

Нели, до края на седмицата кажи къде ти е по-удобно да отидеш и ще сформираме и за там групичка Wink
За зъбките - по - добре не купувай нова биба - на Миши също му никнат кътници и е дразнителен, но давам Панадол, Хамомила и за сега се справяме някак с положението Peace

Това е много хубаво ще се опитам да ви видя на 29 поне. Най-малкото да донеса парички за дечицата в Медвен.

Аз също мисля да не купувам нов биберон. Той не иска и без това но .........нощи не съм мигнала  #Crazy

# 73
  • Под Сините камъни
здравейте и от нас.Пъзелче що така бе?Бързо да оздравяваш че това адски боли и е толкова гадно.Стискам палци бързо да се оправиш fingerscrossedНадявам се да си изкарате супер на инпровизираната срещичка.Лек и усмихнат ден на всички

# 74
Как мина срещата днес.......никой не е писал още......... newsm78
Пъзле бързо възстановяване Peace
Иве на окото на долния клепач ми излезе едно топче което с течение на времето и се уголени.....и освен да ми направят операция да го изрежат нямаше как да се премахне........че така и през това минах.... ooooh!днес ми махнаха превръзката и сега съм със синьо око #Crazy все едно някой ми е ударил едно круше.... Laughing
Приятен ден на всички.......  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт