Отговори
# 90
# 91
Добро утро на всички!  Simple Smile

bobisv, заболяването се нарича Пиелонефрит, протича с висока температура /39-40/, болка в бъбреците и болка при уриниране, причинява се от бактерия, наречена ешерехия коли. Тази гадина се пръкна при мен по време на бременноста, тогава я лекувахме с огментин и мислех, че няма да имам повече проблеми, но пак се е завъдила гадината. За напред ще правя всеки месец микробиология и евентуално ако пак има някакво наличие, макар и минимално - антибиотик.

Я кажете за срещичката, деня го знам за място уговорили ли сте се, предполагам, че да но нали ме нямаше и съм изтървала подробностите. Гласувах с опция, че ще дойда, но при мен плановете се объркват в последния момент, така че за сега само информативно питам и ако не ми мине котка път съм там.  Simple Smile

Слънчев ден!!!

# 92
 Добро утро!
 Успешен ден и от нас!

# 93
Puzzle,аз сам с пиелонефрит от 4-5 години,оттогава почти всяка година по това времв лежа в болница,въпреки лечението не е минало,понякога се замислям дали изобщо е това заболяване!Нямам силни болки-нито при уриниране,нито в кръста!!!!!След няколко месеца съм планирала ходене до София....там да ми направят изследвания.Желая ти бързо възстановяване.

# 94
Добро утро!
как сте?
Ах този пиелонефрит.......Ужас.......
Лек ден на всички и много усмивки!   bouquet
хайде за малко настроение http://vbox7.com/play:5a71e153

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 09:55 от Люсka

# 95
Много усмихнат и щастлив ден на всички мами и дечица.Специални целувки на Ели-мели

# 96
ХиХихИхИ мерси Simple Smile и На твоето Йони Бони Simple Smile

# 97
Привет.
Срещата май последно остана за "Пещерата", обаче не трябва ли вече да се обадим да запазим места  Thinking

# 98
Къде сте изчезнали всички?По разходки явно Laughing
Дидка,а тая снимка дето аз ви я правих да не би да не е станала Embarassed

# 99
 newsm68

И  аз бях на разходка  newsm44

# 100
Здравейте,сливенски мами! Предстои ми раждане и съм се насочила то да бъде в Сливен. Тъй като не съм от града, искам да ви попитам за добър лекар ,който работи в Окръжна болница? Търсех информация в интернет и видях, че по-голямата част имат добри отзиви за д-р Дичева и д-р Костадинов. Лошото е , че те не работят в Окръжна. От прочетеното във форумите разбрах , че в Окръжна имат най-добра апаратура.А това е и причината да се насоча на там,но проблема е че незнам добър лекар там. Моля, ви да споделите своя опит. Благодаря предварително!

# 101
  • Под Сините камъни
Не свършиха ли тия разходки?Къде се изгубихте?

# 102
Hello!!! На срещи ходите а...пък други като мен ученолюбиви bowuu си седят в къщи Crossing Arms

annnabel83 не знам какво си чела за Костадинов и мен много ми го хвалеха, бях при него на консултации и добре че не родих при него Rolling Eyes В Окръжна болница има хора с акъл, но има такива и без. За радост на майчетата повечето са със Peace

Кате(Сливен) имам питанка на лични към теб Rolling Eyes

Лека на всички Hug Hug Hug

# 103
Здравейте,сливенски мами! Предстои ми раждане и съм се насочила то да бъде в Сливен. Тъй като не съм от града, искам да ви попитам за добър лекар ,който работи в Окръжна болница? Търсех информация в интернет и видях, че по-голямата част имат добри отзиви за д-р Дичева и д-р Костадинов. Лошото е , че те не работят в Окръжна. От прочетеното във форумите разбрах , че в Окръжна имат най-добра апаратура.А това е и причината да се насоча на там,но проблема е че незнам добър лекар там. Моля, ви да споделите своя опит. Благодаря предварително!
Според мен отиди при др.Дичева.Ако тя прецени ще те прати за приемане в окръжна,а пък ако на тях им се види сложно ще те пратят в София с мен така направиха

# 104

...добро утро на всички ранобудниЦИ Laughing
Усмихнат ден   bouquet

....момичета, за срещата....поръчах на Рени да направи резервация за 10 човека PeaceНадявам се Ви устройва Wink

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 09:01 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

Общи условия

Активация на акаунт