Седмата градина на турските предпролетни цветя - 7 Турция

• 36 640
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
еееех, момичета...!! Hug Така ми е драго, че този форум (тази тема) ви събра, запозна и вече и в Истанбул има българска общност и то на млади и ентусиазирани майки! Hug  Хайде да сте задружни, сплотени и да се множите... Praynig  Искрено се надявам, някой ден срещата в Истанбул да бъда и аз, както и другите момичета от БГ. Сигурна съм, ще е голяма веселба! Peace

# 226
Хайде и аз да се включа с впечатления от днешната ни среща...но първо

Честит Рожден Ден  Пина !

Моят виртуален подарък за теб,вместо цветя нека бъде тортата,която направих за срещата.  И която по предложение на bz и всеобщо съгласие стана  тортата на Пина...   http://images24.snimka.bg/005328598.jpg
Духнахме дори и свещички..Така ,че желаем ти много здраве, щастие и усмивки!

Специални благодарности и на desert princess 
 Благодарение на създадената от нея и станала  вече "наша тема",имахме щастието да се запознаем.

И като съм започнала с благодарностите,drize ,радваме се ,че организира и осъществи тази наша среща..Всичко беше чудесно ,за което ти благодаря от името на всички!.

Много се радвам ,че се запознах със всички,които успяха да дойдат,надявам се ,че следващият път ще бъдем повече..
Лека и спокойна нощ на всички!

PS  Multiplay нещо не зарежда тази вечер ,така ,че снимките ще кача утре...

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 23:11 от benmary 2

# 227
Здравейте, момичета, и честит празник на всички!!!

Аз отсъствах от града тази седмица, бях в командировка и се върнах снощи.
Любопитна съм да разбера повече за срещата ви - не си ли правихте снимки?
Бенмари, покажи по-голяма снимка поне на тортата, де!!!

По случай празника, мога да почерпя само с едни кифлички от днес:

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?action=dlattach;topic … ttach=19193;image

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 03:43 от Дивиана

# 228
Момичета, радвам се от сърце ,че сте си изкарали страхотно  bouquet.Дано да ви стане традиция да се събирате.Отивам в албумчето да надникна дали има снимчици от прекрасната ви среща!
Аууууу ушите ми ужасно бучат-бяхме в Табу и сега съм глуха ,ама доволна.Дай им на жените малко алкохол и голи мъже и ела им гледай сеира! JoyГорките танцъорчета Joy
ЛЕка нощ и сладки сънища!

# 229
Трогната съм от жеста с тортата! Hug          bouquet       Прекрасна е!

Аз също снощи се мъчих с Мултиплая, обаче ми зареди само 6 албума - единият моя. Нямаше ги дори старите, камо ли за нови. Дано днес стане работата! Peace

# 230
  • Измир
Добро Утро!

ЧестИт осмИ март мИлИ момИчета!!!

ПИна, честИт рожден ден!!!
БъдИ здрава И много щастлИва!

Вчера не остана време да се включа. ИзвИнете ме за закъсненИето.

ИзкаралИ сте сИ чудесно, сега И снИмкИте ще погледна.

НИе във вторнИк сутрИнта в 5.00 замИнаваме. Трябва да сме в 10.30 в Истанбул, а от там направо към ИзмИр.
За съжаленИе родИтелИте на мъжа мИ нямат Интернет, но от сестра му се надявам да драсна едИн два реда.

Лек ден на всИчкИ! Hug

# 231
http://www.tezelcamping.com/fotogaleri/kahvaltı.jpg
http://images.jupiterimages.com/common/detail/94/00/23360094.jpg

Добро утро момичета  Heart Eyes
Сега се излюпвам ... Детето стана като по часовник в 7 , но аз не мога да мръдна ..явно много емоционална среща сме изкарали щом спях като пън  hahaha

Днес ще се отдадем на отдих из природата ...може би някои парк .... Heart Eyes

Целувки на всички
До po=kasno ...
 Laughing Heart Eyes Hug Peace  bouquet

# 232
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Добро утро и от мен! Аз се излюпих, но Селин все още спинка уморена от толкова много каки и батко Атилла! Пак съм навита на среща с децата, на мойто много добре му се отразява!
На мен също ми беше много приятно! Моля, пак заповядайте! Всички ястия бяха чудесни, а тортата невероятна и сочна!  Joy ! Здраве на ръцете ви! Качих снимките! Вчера, докато ошетам, докато се обадя на мама и кака, после у свеки да отида и нямаше време да пуксма ПС-то!  Hug Другия път момичетата от България се организирвате от София, Варна и кой от къде е и да сте на линия! Или у Бенмари, или при Каиги!
БЗ, елате насам към Бююукчекмедже! Може на ресторанта в морето да го заведеш твоя!  Hug
Мистик, една семейна среща трябва да направим! Бащата на моята свекърва е бръснар и познава много добре дядо ти! Казва се Хасан от Овчарово, питай майка ти!  Party
Весел, цветен и слънчев ден от мен и от Истанбул!!!

# 233
  • Истанбул
Добро утро, на всички момичета!
Хубав неделен ден на всички! Grinning
Дризе, снимките са много хубави, но малко на брой, ама сигурно си избрала единствената, дето не правя някакво неадекватно движение  Crazy Grinning GrinningМного целувки на красавицата Селин, тя е абсолютна, половин час обяснявах на майка колко е сладка Grinning
İзяде ли вече всичКи ТопитОпчета baby_neutral

# 234
  • Истанбул
Drize, за среща "винаги готов"! Майка също казва, че сме много близки и ви кани на гости Трябва да го организираме някакси!
 и АЗ иСКАМ BÜYÜKÇEKMECE, НО НЕ ДНЕС  bouquet

# 235
Здравейте момичета!  Hug

Много се радвам, че сте си прекарали много хубаво вчера. И много се радвам, че съм успяла да извърша добро дело, създавайки я тази тема. Гледах ви снимките - много сте хубави всичките и дечицата са много сладки.  Hug Hug Ехххх.... много мило ми стана като ви видях събрани. Много ми се искаше и българската част да бяхме с вас, но здраве да е живот и здраве дай Боже да се съберем някой ден всички в пълен състав.  Hug

Бенмари еллерине саалък ..... тортата изглежда страхотна..сигурно е била и мн вкусна....чак ми потекоха лигите...  Crazy Laughing  Hug

П.С. Момичета Хюли коя е? Не можах да я разпозная?  newsm78

Ще пиша пак по-късничко! Лек ден на всички ви!  Hug

# 236
Привет на групата в обедния неделен ден  bouquet аз пак като най-голямата поспалана се включвам последна / е сега да спя, че после ще е точно обратното Grinning/
Първо Честит рожден ден на Pina на патерица, вчера не можах да се включа  bouquet
Второ Честит 8-ми март / на момичетата, които дойдоха честитих, но на тези които не можаха да дойдат и другите от по-далече, да им е честито/  bouquet
Много се радвам, че присъствах на срещата, много ми беше приятно да се запозная с вас. Трябва да благодаря на домакинята Дризе и на Дезърт принцес, че е създала темата /незнаех, че тя е основателката сега го научих, цветя з теб  bouquet/
BZ наистина ми дойде малко нагоре, но наистина си изкарах един хубав ден. Радвам се, че са ви харесали соленките. Афиет олсун! Рецептата е много проста ще ти я дам. Като идвате към Джевахира обаждайте се. телефона ми е 05375041110 да пием по едно кафе.
Mistik с теб на Бейолу може да пием, като имаш повече време. Твоя телефон го имам.
Да не би следващата среща да сте я уговаряли на Истиклял, това съм го пропуснала Grinning
Браво на Benmary за тортата, обра точките Grinning  bouquet Много беше оригинална и вкусна най-вече Heart Eyes
И другите неща също бяха много вкусни, страшни домакини сте. На Дениз съм сигурна, че му харесаха, защото като се върнах в къщи корема ми значително беше нарастнал Mr. Green
И аз искам днес някъде из парковете, но незнам... моя май мисли да прекара целия ден в леглото Sad
Приятен неделен ден на всички bowuu
P.S. Desert Princes Хюлия е приятелка на Бз, не е във форума.
 Цветикус чакаме да пишеш по-често
в мен има 3 снимки, днес или утре ще ги кача в албумчето

# 237
Привет слънчеви момичета!
И аз най -накрая се измъкнах от леглото!Какво ли не направи мъжката част от семейството за да ме събуди-накрая малчо ме поля с вода от шишето си  Joy.И сега си пия "сутрешното" кафенце .
Днес майка каза ,че било Сирни Заговезни  -халва ще се върти - зъбки ще се чупят JoyПростете ми ако съм сгрешила пред някоя от вас!.
Мисля да потренирам за довечера ,че все някой ми измъква парчето с халвичка из под носа! Mr. Green
Разгледах снимките от 8 март-Страхотни сте всички!Пу-пу пу да не ви е уруки! Големи сте красивици! Drize скица голяма си с тия ушички на Мики Маус.Страхотни вкусутийки сте си спретнали!Benmary ненадмината си в сладките изкушения Peace
А дечицата са ангелчета!Много ,много им се радвам1Батко Атилла-сам мъж ударжал е фронта виждам JoyА Селин е толкова пораснала...уж все надничам из снимките ,а те малките като гъбки растат!
Bz твоята е истинска кукла-голяма красавица=пу пу пу(Как се казва-аз все нещо не съм разбрала newsm78)
Сега ще се помъча и аз да кача малко снимки от снощи в албумчето си ,ама много трудно ми се зарежда днес newsm78

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 15:02 от tsve_te

# 238
Здравейте момичета  Hug

Често Ви чета и сега реших да се включа. В Турция съм ходила 3 пъти - два от тях в Истамбул и веднъж в Анталия. Еййй вярно казват, че който веднъж отиде там ще иска да отиде отново и отново и отново - като магия е.
   bouquet

# 239
Вчера благоверният ми ме заведе в Чанаккале, беше чудесно, виждаше се и пролива. Grinning. С дъщерята сме все на същия хал, трябва да я хвана да ми помогне за албумчето Wink. Притеснявам се, че продължава да не се чувства добре, много искам да я попитам и и създавам благоприятна атмосфера да изплюе камъчето, но тя нищо не казва. А не искам да я мъча и да я заставям да ми отговаря, искам сама да ми каже....  Дано скоро и уври главата и ми се довери.

Общи условия

Активация на акаунт