Придобивки пролет-лято 2008

• 43 908
  • 674
  •   1
Отговори
# 90
момичета много хубави дрехи сте показали,редовно ви следа Wink

хайде и аз да се похваля с новите си придобивки
една по официална рокля http://www.picvalley.net/v.php?p=u/30/7358_747.JPG
и обувки http://www.picvalley.net/v.php?p=u/30/7360_796.JPG

# 91
dani, страхотни са! Обувките са от Shoe Aquarium, нали? А роклята е направо убиец  Hug Една снимка на теб няма ли да дадеш  Wink

# 92
dani, страхотни са! Обувките са от Shoe Aquarium, нали? А роклята е направо убиец  Hug Една снимка на теб няма ли да дадеш  Wink
благодаря,не съм я обличала още,като я сложа ще пратя и снимка,друго си е роклята с обувките,аксесоарите и най-важното грима,така има цялостен вид на фасона Wink

# 93
благодаря,не съм я обличала още,като я сложа ще пратя и снимка,друго си е роклята с обувките,аксесоарите и най-важното грима,така има цялостен вид на фасона Wink

Еее...ти ще ни удариш в земята така "натокана"  Mr. Green Ще чакам, че ми е любопитно да видя колко голямо седи деколтето. От къде е рокличката?

# 94

Еее...ти ще ни удариш в земята така "натокана"  Mr. Green Ще чакам, че ми е любопитно да видя колко голямо седи деколтето. От къде е рокличката?
еее айде ся Laughingщото вие не сте натокани аа,нали гледам  Naughty
роклята е от един магазин в Пловдив,деколтето е голямо,изрязан гол гръб и се кръстосват цикламените лентички.

# 95
Ееее....ама не е честно! Всичко, което си харесам е от Пловдив. Ама идвам сериозно на пазар аз тогава  Crossing Arms
Щом е толкова секси няма да мина одобрението на старейшината, но поне ще изплака очи с теб  Heart Eyes

# 96
  • София
Дънковата рокля на kafe  много ми харесва  Peace

Между другото много по - яко изглежда облечена!  Peace
Малко скептична бях като ми я сваляха от манекена, но като я облякох......  Heart Eyes
Можеш ли да кажеш от къде е. Направо ми останаха очите в нея.

# 97
# 98
Дани..Може ли да попитам колко струва рокличката..много ми харесва

# 99
Хайде стига сте се записвали, моля ви се!!!
Омръзна ми да чета глупости, честно!
Темичката спокойно можеше да е една страничка.
Извинвам се. По принцип съм кротка, ама..( и аз допринесох сега)

# 100
  • София
Ееее....ама не е честно! Всичко, което си харесам е от Пловдив. Ама идвам сериозно на пазар аз тогава  Crossing Arms

И аз идвам.  Crazy 

# 101
Аз пък съм от Пловдив и все мрънкам ,че тук няма никакъв избор и все си мисля ,че софиянки сте по-добре. Laughing

# 102
Аз пък съм от Пловдив и все мрънкам ,че тук няма никакъв избор и все си мисля ,че софиянки сте по-добре. Laughing

и аз така Peace

# 103
Направо ме е срам, че evanescent ще ми дърпа ушите вече, че наспамих темата, ама да дам предложение за обмяна на опит в пазаруването- един уикенд софийска група в Пловдив, един обратното. Или по- реалистичното- поръчки за конкретни обувки и рокли и с куриерче  Whistling

# 104
Еванесънт се мъчи да качи снимки на парцалки и хич не ти се връзва. Hug Laughing
Дразнех се на записчийките, всичко друго си е на място, и още как.. Flutter

П.П. И аз ще ходя към Пловдив скоро.. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт