Придобивки пролет-лято 2008

• 43 985
  • 674
  •   1
Отговори
# 510
много ми харесаха  bouquetпоздравления за добрия избор
Една лилава рокличка от трико на Илкотони и една,перлено-бяла,на Етере.Втората ми е любима,презрамките са смъкнати и  красиво оформят деколтето.За съжаление,на снимката не си личи лъскавината на плата,много добра материя  Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227904

# 511
Изивнявам се предварително за отклонението, но:
някой знае ли, къде в София, се продават дрехи на Тони-М

Много мерси  Grinning
Мисля имат фирмен магазин на Позитано, в самото начало срещу Руския ресторант Simple Smile

# 512

Купих си същата преди месец ... но след като се прибрах вкъщи установих, че блузката  е мнгоо лошо скроена  Cry И сега си стои в една торбичка и няма да я облека никога  ooooh! Смятах да се върна в мола, за да я заменя за друга, но нямах възможност да отскоча до магазина в рамките на тези 3 дена, в които е позволено да се върне стоката  Tired

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=228172

# 513
моята пък си е наред.от димитровградския пазар ми е за 8 лв.пише зара ама едва ли  Thinking

# 514
За 8 лева само Зара ще да е Thinking

# 515
Възможно е да е на Зара.Тук при нас има един магазин които се казва Лефтис и вси4ки не6та вътре са на Зара, етикетите са са6то Зара,макар и понякога да има и Лефтис.А цените са от 1 евро до 20 наи-много,но е така за6тото са с малки дефекти,по4ти незабележими.

# 516
На центъра на София- на Славейков-  има магазин, в който продават неща, шити в България за Зара. Две тениски имам от там, точно по 8 лв си ги купих. Така че по полека с определянето на "оригиналната" Зара ( то пък голямата марка).
Лично аз повече от 10-15 лева за тяхна тениска не давам, но това за марките си е отделна тема.

# 517
  • София
На центъра на София- на Славейков-  има магазин, в който продават неща, шити в България за Зара. Две тениски имам от там, точно по 8 лв си ги купих. Така че по полека с определянето на "оригиналната" Зара ( то пък голямата марка).
Лично аз повече от 10-15 лева за тяхна тениска не давам, но това за марките си е отделна тема.
Къде е тоз магазин?Да не е на Солунска,почти на Славейков?

# 518
Сигурно е същия- на ъгъл е, аз не съм много добре с имената на улиците в София Embarassed ( от провинцията съм Mr. Green)

# 519
  • София
моята пък си е наред.от димитровградския пазар ми е за 8 лв.пише зара ама едва ли  Thinking
Баш Зара си е.Мерих същата само че в жълто в Зара-та в Скай сити,ама беше доста повече от 8лв.

# 520
  • Все на втория етаж
LilaC , рокличките ти са много хубави. Харесах много и на Минди блузката.

А за този магазин не се сещам къде е? Знам Зара на Солунска, ама тя съвсем не е на ъгъл май  Rolling Eyes

# 521
  • София
Хайде да не остана назад и да се похваля.Последната седмица не мога да се спра.Купих си костюм,чехли и обувки,които вече показах.Също и два екипа за в къщи,панталон,блуза за костюма.
Имам още една придобивка,която не е за тази тема,но ми стоеше много хубаво и не можах да устоя на цената-палтенце.
Дават го другата седмица да застудее,може и да го сефтосам.
LilaC лилавата рокличка много ме кефи. Peace

# 522
  • София
Айде и аз да се похваля
днес си взех много сладко кожено якенце, чантичка и потнице  Embarassed

# 523
Баш Зара си е.Мерих същата само че в жълто в Зара-та в Скай сити,ама беше доста повече от 8лв.

Точно от Зара в Скай сити си я взех моята... 10 лв  Mr. Green Ще пробвам да я заменя за друга парцалка, още си пазя касовата бележка

# 524
lepidopteria много ти е сладко якенцето! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт