време е за слънцезащитен крем за лицето

• 63 071
  • 532
  •   1
Отговори
# 285
В Пловдив знам къде им има цялата серия, ама за София не мога да помагам.  Crazy

# 286
Kafe, доволна ли си от Юсерина, сподели

# 287
Юсерин 25 фактор (май беше или там някъде) - само за лице е кремчето. По принцип ми почервенява носа като за световно на плажа, даже и под чадъра да седя, но с Юсерина миналата година грам не почервенях и тена ми стана супер по лицето.

# 288
Kafe, доволна ли си от Юсерина, сподели

Да, много!!!  Hug
За един месец съм изхабила само  около 10мл. от кремчето, което е 50мл., а се мажа всяка сутрин, понякога и вечер!  Peace Като го гледам на око, може би ще изкарам към 5 - 6 месеца с него!  Flutter
Кожата ми е много мека и гладка. Не лъсвам, а кремчето попива страхотно и много нежно.
Супер доволна съм!  Flutter
Определено реших и следващото околоочно кремче да ми е на Юсерин!

# 289
  • по пътя на светлината
Кафе, не разбрах,за коя бяла серия на Юсерина говориш? Embarassed

# 290
Кафе, не разбрах,за коя бяла серия на Юсерина говориш? Embarassed

Ето точно за този крем говоря (за да не стават грешки):
http://www.eucerin.bg/sensitive_skin_face_care/hydro_protect_fluid.asp

# 291
  • по пътя на светлината
Благодаря!  bouquet

# 292
  • Paris
Ползвам това в момента

# 293
  • по пътя на светлината
Това е много хубаво и до колкото си спомням слънце защитата му беше 8 часа или греша?

# 294
  • София
Жаки, сподели отзиви за кремчето на Кларинс ?  Hug

# 295
  • Countryside
Ползвам това в момента
..
Аууу, най-накрая някой да сподели. Как е кремчето, попива ли добре? Лъска ли? С каква кожа си? Охх, откога чакам отзиви за него, че се чудя между него, Клиник и Шисейдо  Crazy

# 296
  • Paris
Трябва честичко да се нанася, което изключва такава защита. newsm78
Иля, кремчето е лекичко, с течна текстура, матира, мирише приятно, слага се върху овлажнител, има и защита против замърсявания, съдържа избелваща съставка. Добро е!
Камамбер, със суха кожа съм, но лятно време ми се омазнява. Идеално ми пасва. Моето кремче не е съвсем същото, което съм показала, пише че съдържа екстракт от бял чай. Peace

# 297
  • София
Иля, кремчето е лекичко, с течна текстура, матира, мирише приятно, слага се върху овлажнител, има и защита против замърсявания, съдържа избелваща съставка. Добро е!

Хмм, а каква е тази избелваща съставка в слънцезащитен крем ?  Thinking

# 298
Аз имам един въпрос. Сори за невежеството  Embarassed
Всички ли кремове на Виши са с фактор? Ползвам много от продуктите на Виши, но крем така и не съм ползвала на тази марка.
Кремовете са ми най - големия проблем ,защото или са ми мазни или се ронят  Sad
Искам да си взема ето това нещо, но колкото и да чета, не виждам да има SPF  newsm78

Препоръча ми го една козметичка тук, обаче аз забравих да и кажа , че държа да ползвм продукт с фактор. А тук е слънчево през цялата година, да не кажа , че си е вечно лято.... , та слънцето ми действа много зле. Гледам и някакви червени петна ми излизат  newsm78

# 299
  • Paris
По-скоро не позволява появата на петна, отколкото да избелва.

Общи условия

Активация на акаунт