време е за слънцезащитен крем за лицето

• 63 147
  • 532
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, дайте някаква идея за околоочен крем с по-висок слънцезащитен фактор?  Thinking
Какво ползвате вие?

# 271
  • София
еееххх, още не съм си взела, но си взех един стикна виши за устни, страхотен е!

Аз си бях взела миналата година стика на виши за устни и не съм много доволна, стои бял , което за плаж е Ок да кажем, ама за всеки ден Thinking То имам още от него де, може да го изровя да си го ползвам и тази година.

Аз имам стикче на Виши, но е без фактор, а това има ли ?

# 272
  • Countryside
Има факtor да, този стик за устни е от слънцезащитната серия Capital Soleil - оранжево-бял е. С фактор 25. Инче ти имаш нормалния стик, едно време беше син, скоро не съм си купувала, но опаковката му е сменена със сигурност.

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 10:02 от Камамбер

# 273
  • София
Има факот да, този стик за устни е от слънцезащитната серия Capital Soleil - оранжево-бял е. С фактор 25.

Ооо ясно, мерси мила !  Hug

# 274
  • София
Някой да е пробвал този гел на Юсерин с фактор 25?
И този крем
Интересува ме как са откъм консистенция, попивност и алергенност.

# 275
  • Countryside
За тебе винаги, ти вероятно имаш този:

С фактор изглежда така, тук са няколко продукта, но виж стикчето:

# 276
  • София
За тебе винаги, ти вероятно имаш този:
С фактор изглежда така, тук са няколко продукта, но виж стикчето:

Ооо да, имам точно първото, а второто май до сега не го забелязвала. Мерси за инфото мила, златна си !  Heart Eyes Hug

# 277
  • Countryside
Засрамих се  Blush
Та не е лош стика на Виши, на мен и двата вида ми белеят, иначе вършат работа. За зимата ползвам Еусерин, а сега за лятото ще изкопам доброто старо Виши, иначе мисля да пробвам това:

# 278
Някой да е пробвал този гел на Юсерин с фактор 25?
И този крем
Интересува ме как са откъм консистенция, попивност и алергенност.

Ами аз като бях в аптеката да си избирам крем за лице за ежедневна употреба със SPF, се бях загледала точно в тези продукти, но персонала ме разколеба много скоростно, тъй като тези продукти били от слънчевата серия, или иначе казано, по - скоро се водят продукти за море, за плаж и т.н., а не за всекидневна употреба. Иначе казаха, че са си хипоалергенни и със средно лека консистенция (такава, която да ти пази лицето на плажа.. може да не попие веднага)...
Затова си взех от бялата серия на Юсерин и съм много доволна!  Hug

# 279
иначе мисля да пробвам това:

Аз миналата година бях с такъв слънцезащитен лосион за тяло на плажа и съм много доволна. Въобще не се обелих и ми стана много равномерен тена!  Peace

# 280
  • Countryside
Миналата година заложих на СебаМед и на Виши - спрейове и за след плаж и съм супер доволна, с фактор 25 и 20 и все пак хванах равномерен тен, който се задържа доста дълго и не се обелих хич  Mr. Green А и да си кажа, мразя да се пека, аз си седя под чадъра с 25 фактор, очила и капела и пак почернях  Sunglasses

# 281
  • София
Ами аз като бях в аптеката да си избирам крем за лице за ежедневна употреба със SPF, се бях загледала точно в тези продукти, но персонала ме разколеба много скоростно, тъй като тези продукти били от слънчевата серия, или иначе казано, по - скоро се водят продукти за море, за плаж и т.н., а не за всекидневна употреба. Иначе казаха, че са си хипоалергенни и със средно лека консистенция (такава, която да ти пази лицето на плажа.. може да не попие веднага)...
Затова си взех от бялата серия на Юсерин и съм много доволна!  Hug
Благодаря ти...аз обаче не съм много доволна от флуидчето с фактор 15 от бялата серия, изривам се, колкото пъти пробвах да го ползвам.
Моля ви, момичета, кажете къде в София сте виждали тази година продуктите на Piz buin?

# 282
  • София
Моля ви, момичета, кажете къде в София сте виждали тази година продуктите на Piz buin?

Сигурно ги има в аптеките Ремедиум.  Peace

# 283
  • София
Миналата година заложих на СебаМед и на Виши - спрейове и за след плаж и съм супер доволна, с фактор 25 и 20 и все пак хванах равномерен тен, който се задържа доста дълго и не се обелих хич  Mr. Green А и да си кажа, мразя да се пека, аз си седя под чадъра с 25 фактор, очила и капела и пак почернях  Sunglasses

Мда, и аз съм така  Simple Smile
Та миналата година бях със спрей на Юсерин фактор 25 и чудесно почернях под чадъра  Heart Eyes

# 284
  • Countryside

Сигурно ги има в аптеките Ремедиум.  Peace
Има ги да, вчера ги загледах, да се информирам за цени. Само дето още нещо не им е пълен асортимента, а лятото си дойде  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт