време е за слънцезащитен крем за лицето

• 63 155
  • 532
  •   1
Отговори
# 255
  • по пътя на светлината
...И двата са за нормална,смесена  и мазна кожа,хидробаланса е фреш,не е само хидробаланс....Като изключим фактора на Хидро-протект Мат за плюс,кой по добре хидратира кожата?

# 256
аз целогодишно ползвам крем със слънцезащитен фактор. и дневния крем и този за околоочния контур са ми на една марка, но мисля че не е задължително. фон дъо тена ми също е с фактор за защита с/у слънцето.

# 257
Вчера ми дадоха тестер от някакъв флуид на Рок. Фактор 15, та се чудя между него и 1 флуид на Юсерин. Кафе, би ли споделила впечатления, моля? На мен ми трябва интензивна хидратация

# 258
Ползвам слънцезащитния крем на Талодерма от серията Protecta 50+ и съм много доволна.
Как стои този крем, бял ли остава по лицето или попива изцяло?

# 259
Ползвам слънцезащитния крем на Талодерма от серията Protecta 50+ и съм много доволна.
Като го намажеш отначало стои леко бяло,но после попива и не личи изобщо.Моята кожа е нормална към суха и ми пасва много добре.

# 260
Здравейте момичета,
вчера бях на козметик и козметичката ми препоръча крема на Биодерма 50+ за чувствителна кожа с капиляри. Купих си го но още не съм гопробвала. Това което видях след като го купих обаче е че той си е слънцезащотен крем..и сега и аз се чудя дали тряба да има друг дневен крем отдолу..по скоро не според мен..иначе в момента ползвам серума на Виши Акуалиа Термал и съм много доволна..но няма фактор за съжаление.Та..ще кажа отзиви сле дкато ползвам биодермата Wink

Как му е точно заглавието на този крем?И с каква консистенция е ?Козметичката какво ти каза за него ?Аз ползвам Биодерма Спот 50+ и съм доволна.Но вече е на привършване

# 261
Като го намажеш отначало стои леко бяло,но после попива и не личи изобщо.Моята кожа е нормална към суха и ми пасва много добре.
Благодаря за отговора, но може би на мен няма да ми пасне. Моята кожа е комбинирана и сигурно ще ми натежи

# 262
Със светла и чувствителна към слънцето кожа съм, но с повече от 15-25 фактор (+ пудра или ФДТ) в градски условия не я тормозя Wink А и през деня обикновено съм в офиса, а не навън... Абсобсолютно безсмислено и всъщност доста вредно ми се струва ежедневното (и целогодишно ooooh!) мазане с кремове с високи филтри. Е, в парка, на планина или на плажа по цял ден вече е друга работа - за там става 50-60 фактор  Whistling

# 263
  • София
Как му е точно заглавието на този крем?И с каква консистенция е ?Козметичката какво ти каза за него ?Аз ползвам Биодерма Спот 50+ и съм доволна.Но вече е на привършване

Кремчето май е същото като твоето, казва се Photoderm spot 50+ , имаше един-два вида от тази серия моя е точноз а капиляри и е само 30 мл. Козметичката каза че е много добър според нея за моя тип кожа тъй като според нея съм с фоточувствителна (към слънцето) кожа с капиляри.. Confused

# 264
Използвала съм две лета подред Виши с фактор 60 и бях много доволна/ да вметна, че тогава бях 23г/. Предимно само за лятото и за почивките. Някой кремове не са водоустойчиви, освен, че действието на фактора спира след два часа, така че за морето търсете водоустойчиви, те са по-скъпи, но пък спестяват доста неодобства.

# 265
Каква му е цуната на този крем,че и аз съм с  нормална към суха и още се чудя какъв крем да си закупя

# 266
Евтин е ,към 6-7 лева 50 мл.Това е българска медицинска козметика.Аз ползвам и други техни кремчета и съм доволна.

# 267
еееххх, още не съм си взела, но си взех един стикна виши за устни, страхотен е!

# 268

Дай инфо, не се стискай!   Crazy

# 269
  • Countryside

Аз си бях взела миналата година стика на виши за устни и не съм много доволна, стои бял , което за плаж е Ок да кажем, ама за всеки ден Thinking То имам още от него де, може да го изровя да си го ползвам и тази година.

Общи условия

Активация на акаунт