Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за избор на дезинфектант за бебешки играчки?
Как мога да избера и подготвя педиатър за бебето си?
Какви са препоръките за седене по турски по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за избор на дезинфектант за бебешки играчки?
-
Как мога да избера и подготвя педиатър за бебето си?
Изборът на педиатър за вашето бебе може да бъде направен предварително, като се проведе разговор с него или като изберете педиатър в близката поликлиника. Важно е да се уточни работното време на педиатъра и да се уговори преглед след изписването на бебето. За да подготвите избора си, важно е да проведете разговори с различни лекари и да получите препоръки от други родители. Също така е добре да определите работното време на лекаря и да насрочите преглед след изписването на бебето.
-
Какви са препоръките за седене по турски по време на бременност?
-
Какви са препоръките за посещение при алерголог?
-
Къде мога да намеря памперси с малък размер от 2-5 кг?

Усмихнат ден ви желаем с бебо!

ще е малка рибка. А за хъркането и аз хъркам, обясняваха ми че органите се били изместили доста и се притискала диафрагмата та няма начин всички си похърваме
Chilli още я няма дано всичко да е ок и да си имаме още едно бебче
ужас вчера цял ден в къщи съм се оглеждала за буболечки
.Ей на теб май не ти остана време а?
ще ти стискам палци на 28
полудявам от страх,искам да си изтрае до датата,но не ми се вярва ,а не ми се иска да се шашкам посред нощ.В четвъртък ще ходи до Сливен за последни уточнения и пак се притеснявам.