Ний сме моми норвежанки, измамени от любов :) :)- 21

• 16 390
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Я кажете за тези оцветяващи шампоани. Аз съм виждала само в пликче за по един път. От къде да си купя такъв на Палете за повече пъти и мога ли да изсветля кестенава (небоядисвана)  коса с такъв?

# 106
Къде си ги виждала тези пликчета? Аз пробвах на Х&М, но не ми допадна.....Иначе съм в процес на търсене Whistling

# 107
Ми да ти кажа, не съм сигурна къде, в някой от тези беше... Линдекс, ХМ, Кубус или Капал...

# 108
В Х&М са в кутии като боите, но не ми харесват, по-точно не постигам желания ефект. В Кубус ги има същите, или поне на това съм попадала.....За другите трябва да проверя....

# 109
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ей ме на, успявам чак сега да се включа.
Ние втори лап топ имаме, но го тръшна вирус, той беше лап топа на мъжо и все го чакам да го изисти. Този си е мой, подарък от мама и тате за раждането  Grinning Иначе не съжалявам за сръбските филми, спуках се от смях, много брутални филми правят тия сърби  ooooh! hahaha

Аз да кажа за крема за лице, страшно съм доволна от Ланком и нощния и дневния ми понасят супер. Иначе съм с бели коси от 13 годишна- генетично е, амам не ми се почваше с боядисването и затова се изхитрих с кичури.

Хахаха, мъжо пък от извесно време ми предлага да ме подстриже като него с машинката, защото така ми пада косата, космарлаци къде ли не, чак по два пъти прахосмуча. И наместо да намалява моето руно, то си наваксва натова отгоре- забелязах ония ден, че ми никне косица нова новеничка  Crazy

Между другото, за парфюмите да кажа, ползвам все още парфюм купен тук в Норге вече трета година и няма свършване това чудо. Много са спорни. bowuu

# 110
Палачинке, пликчета за по 1 път са, да.
За по-дълги коси - 2 пликчета.
Там е работата, аз тук не съм виждала оцветяващи шампоани, затова си взех от България.
За изсветляване не знам дали стават, но аз си ползвам тъмнокестенявото на Палете, номер 19, и просто прави цвета на косата доста наситен.
Отмиват се за 3-4 седмици (зависи колко често миеш косата, разбира се).
От фризьорки съм чувала, че оцветяващите шампоани не стават за изсветляване, но ... винаги има различни мнения по тези въпроси.
Иначе аз ползвам ето тези:
http://www.palette.schwarzkopf.com/products/instant-color/
Но това са старите им опаковки, новите са розово-лилави.

ркб, тонерите не се произвеждат вече, да.
И аз съм си слагала няколко пъти, но вече не се намират.

Бобченке, и аз съм с бели коси генетично, няма как ...
А за косопад си слагам бадемово масло в корените на косата, стоя цяла нощ и отмивам на сутринта.
Веднъж месечно стига, но косата избуява като храст  Joy

Което ми напомня и бадемово масло да потърся тук из аптеките.

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 12:40 от щастлива

# 111
  • Stavanger,Norway/ Varna
Има Щастлива, бадемово, в здравословните магазини, аз от там си купих, ама не за избъяване, че мойто руно е страшна работа, а за овлажняване. Също такак зимата си мажа тялото с него, веднага ми шпопива и кожата става чудна, не ползвам никакви лосиони, мажа докато съм още мокра веднага след душа.

# 112
щастлива, тук ли го купи това чудо? Аз не че съм търсила кой знае колко, ама не съм виждала....

# 113
Не, ркб, от България си донесох Палете-то, ако за това питаш.
Тук не съм виждала, но предчувствам как ще обиколя с опаковката да питам ...
Не може да няма все някъде  newsm78

Бобче, бадемовото масло е много хубаво за кожата, но ... и косъмчетата растат по-бързо Wink

# 114
Успех! Аз си ходих така с една друга опаковка........
Явно като се прибера, трябва да се запасявам пак...

# 115
 Hug Здравейте и от мен, РКБ относно Гарнието, добро е но не чак толкова трайно, а за късата коса, да права си няма начин, иска си подстригване и боя всеки месец. Както каза и 6тастлива тонерите вече не се произвеждат, а оцветява6т 6ампоан незнам дали има тук. Палачинка с оцв. 6ампоан просто забрави да си изсветли6 косата, та било то и руса, той е само за наси6тане на цвета. Бобченка, за косопад мога да ти дам една доста стара но изпитана рецепта, действа безотказно, ГАЗ, МАС, ОЦЕТ,и малко лимон за убиване на миризмата. А за бойте аз си копувам само от арабските и индийски магазини, доста са трайни, преди бях взимала на Schwarzkopf, но освен малко блясък друго не правят. Лек ден на вси4ки от мен   bouquet   bouquet, аз отивам да се разправям с лекарите #Cussing out.

# 116
Линда, газ, мас и оцет е култова рецепта  Peace
От баба ми знам, че помага и против въшки при децата Simple Smile
Маха пърхута, заздравява косъма и придава невероятен блясък!
Просто ... това е рецептата!
Само че аз никога не съм го пробвала, само слушам другите как се хвалят от ефекта  Tired
Освен да си потърся съставките и да пробвам.
Сега се сетих, че и оригиналната турска къна (неопакована) е много добра за кожата на главата, косъма и блясъка, но тя придава червеникав цвят.

# 117
Привет  моми норвежанки... Grinning

А за Палете и  аз само в България съм го ползвала лятото.

Това лято мога да си закупя еднно-две шампоанчета. newsm78 Ама не знам колко цвята  на костата ще сменя до зимата... Joy

Щастлива
...аз имам голяма 100 гр  бутилка с бадемово масло, и до сега съм го ползвала само за масаж на тялото  Shocked

Да не съм знаела аз , че от него косата бързо расте... Shocked А аз това искам бе... ooooh! Joy Да си хабя аз така олиото.. Joy

С  газ мас  и жълтък са ми казали ан мен...без оцет  Rolling Eyes  Мацала съм се с нея преди, но тази газ вони  кански Sick

От моята фризорка  знам една много хубава подхранваща маска за коса Simple Smile

Когато косата е измита, се намазва обилно с балсам. Слага се найлонова шапчица, увива се с хавлиена кърпа/ за да се затопли/..и така се стои  около 2 часа.  Heart Eyes

Косата става после една мекичка и лъскава...и не вони като газта... Joy

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 15:35 от ЧервеноВинце

# 118
Винце, то затова се слагат няколко капки лимон, за да не вони косата после  Peace
Бадемовото масло, да.
Втриваш в корените на косата, увиваш с кърпа и спиш така (загряващ комплекс май му казваха), на сутринта отмиваш.
По принцип може да се прави веднъж седмично или веднъж на 2 седмици, но и веднъж месечно има ефект, зависи колко си на зор  Joy
Аз балсам за коса не слагам ... после става една "тежка" ... не съм намерила балсам, който да ми пасва, и се отказах от него.

Значи какъв е извода?
Няма хубави норвежки козметични продукти?  newsm78

# 119
 HugЗдравейте отново, охх ве4е от нерви косата 6те ми побелее, и като казах коса,Винце за жълтъка съм чувала друга рецепта, а оцета се слага да убие миризмата както и лимона, но той(лимона) придава и блясък. А да те питам пробвала ли си тая маска от твойта фризьорка, не ми звучи толкова надежна понеже като се има впредвит че балсама омазнява косата, и за това не се слага в корените, то тогава как би я подхранила  newsm78. честно да ти кажа имам чувството 4е до толкова 6те е мекичка 4е ако дръпне6 кичур коса сигорно 6те падне(но това е лично мое мнение, не се обиждай).6тастлива да, наистина това е НАЙ ДОБРАТА рецепта за здрава и хубава коса, а за къната да подхранва но 6те ти кажа не6то което сигорно незнае6, ако сложи6 кана и след това ре6и6 да се боядиса6 то тогава трябва да 4ака6 каната напълно да падне, а това значи около 2 години за коса не подълга от раменете, за6тото в момента в който сложи6 боята цялата пожарна бригада в норге няма да може да спре дима и да загаси пожара в косата ти.

Общи условия

Активация на акаунт