Ний сме моми норвежанки, измамени от любов :) :)- 21

• 16 312
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Ето ме и мен, да докладвам. Посланика ни поздрави, каза че най-вероятно утре президента ще обяви национален траур. Иначе видяхме се с много хора, поговорихме си, пийнахме, хапнахме......Когато пристигнахме вътре все още бяха посланици на други страни, мъж ми рече да почакаме, ама на тях явно много им е харесало, защото някои поостанаха и с нас Joy
Да си кажа и за роклята. Супер е, на мен много ми хареса.

# 211
  • България
Rkb,вие в какви среди се движите,чувам посланици,едно друго... newsm78 Joy

# 212
Посланика обясняваше на друг посланик, че идва second wave Joy Та това сме ние Joy
Тук няма чак такова разделение като в Бг. По миналата година, когато президента беше тук стана малко весело когато започнахме да сядаме в залата. От неговия антураж явно очаквали че ще бъдем разделени-посланици, норвежки политици, журналисти и българи. Да, ама не Laughing Само 1ия ред беше запазен и ние естествено се поомешахме Laughing Личеше си че им е странно на нашите Laughing

Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 21:36 от rkb

# 213
  • България
Посланика обясняваше на друг посланик, че идва second wave Joy Та това сме ние Joy
Тук няма чак такова разделение като в Бг. По миналата година, когато президента беше тук стана малко весело когато започнахме да сядаме в залата. От неговия антураж явно очаквали че ще бъдем разделени-посланици, норвежки политици, журналисти и българи. Да, ама не Laughing Само 1ия ред беше запазен и ние естествено се поомешахме Laughing Личеше си че им е странно на нашите Laughing
Ама вие имахте покана ли,мен как тъй никой не ме е канил ?Crossing Arms Mr. Green Joy
Наще посланици са свикнали да ги третират като "богоизбрани",да,ама не са познали:Welcome to Norway! Whistling hahaha Joy

# 214
Да, имахме покана. По-скоро тук е прекалено демократично за нашите политици Laughing

# 215
  • България
Да, имахме покана. По-скоро тук е прекалено демократично за нашите политици Laughing
Да,демокрация от- до,кой знае как ги е яд посланиците hahaha,много ме кефи това,че са намерили "майстора",иначе се самозабравят. Peace

Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 22:15 от norah

# 216
Норче, как мина работния ден? Simple Smile

# 217
  • България
Норче, как мина работния ден? Simple Smile

Как` ви Нора почва утре Laughing,видях ,че го обявили за национален траурен ден ,а и баба ми почина на 4 март,ама че "късмет"! Sad

# 218
Не мисля, че обявяването на национален траур решава проблемите, ама ...  newsm78

# 219
Здравейте и от мен и честит 3 март  bg, охх момичета давайте съвети как се преборихте с тоя грип че направо 6те се мре  ooooh! Tired, 6тастлива ако няма6 ни6то против може ли и аз да видя роклята, не само от любопитство но нали и на мен ми предстой през лятото, но ако не може няма проблем. Желая на всички ви успе6на и най вече здрава седмица.   bouquet

# 220
Бобче, колкото повече гледам снимките на Йована, толкова повече се убеждавам, че тя е родена да позира за корица на световно списание!   bouquet
И мен много ме кефят снимките на Йованка... Heart Eyes Най-вече с биричката... Joy

Колко е съсредоточена само  Grinning  и колко нежно и елегантно и с финес в пръсчета държи бутилката... Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Щастливке много ми хареса роклятата.Стилна , елегантна и много ефектна. Точно мой стил. Heart Eyes

Не обичам рокли тип" бухнала сметанова тората".... Joy  Браво за избора!   bouquet

# 221
  • Stavanger,Norway/ Varna
Линда яж много чесън, лук, лимони, мед, портокали и пий витамин Ц на малки дози през няколко часа. аз така се преборих.

Момичета, моята моделка днес пролази, ама чак немога да я хвана. Незнам как успя изведнъж това дете, както не лазеше, изведнъж тръгна, та се не спря. Край с мира и спкойствието, дупе да ми е яко  Crazy

Пак съм в период на непрестанен глад, взех малко да се шашкам, че не ми и идва  Thinking А времето гадно, няма разходки, ше видим докъде ше я докарам  Rolling Eyes

Норче
мерси за стихотворението, Вапцаров, както Вазов и Дебелянов ми е един от любимите.   bouquet

# 222
Линда, разбира се, че може Simple Smile Пратих ти я.
Винце, и аз не обичам рокли тип "торта" ... макар, че видях някои много яки попадения тук за по 17500 НОК (не особено бухнали, но поразширени в долната част), но не, благодаря ...  Joy
Аз ако знам, че роклята ми струва толкова, ще се побъркам при всяко петънце или гънка от измачкано.
Аз точно такива рокли харесвам като на снимката Simple Smile
Дори да не ми я ушият точно същата, ще е много близо до оригинала, а и не е голяма философия да се ушие роклята (не е сложен модел), така че ...  Peace
Днес си купих Bryllup списанието и на един дъх го прелистих ...
То какво да го прелиствам, 100 страници реклами и като попаднах на първата статия милото възкликна: Я, ама тук и статии ли имало?
Иначе е много хубав брой, много полезни четива има, също така и подарък - талон за 1 час безплатна фотография на сватбата  Crazy
Я да ви питам вас норвежанките ... сватбената церемония е в Rådhuset, нали?
А има ли ограничения за събота и неделя?
А åpningstider какво им е за тая работа?
Мъча се да намеря в Интернет повече информация, но не мога да се ориентирам, този норвежки ме залива на талази и сайтовете ме замерват с нови думи непрекъснато Joy
Hjelp!

# 223
Добро утро.
Щастлива, тук е в Tinghuset Simple Smile Не им знам работното време и дали има ограничения, но самото подписваме трае 10-15 мин и е доста скучно Sad
Боб4енка - ха, честито Laughing Сега диети не ти трябват Joy
Линда, вечер си направи чай с малко силен алкохол, помага Laughing

# 224
ркб, странно.
Милото каза, че е в Rådhuset и че церемонията трае около час  newsm78
Или той не е разбрал, или във всеки град е различно.
Трябва да проверя тези неща, че вече почти имаме дата  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт