Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация с имена и дати?
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация с имена и дати?
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Темите, обсъждани в публикациите, включват поздравления за рожден ден, мнения за актьори и филми, лични преживявания и съвети за грижа за деца. Освен това се споделят опит и информация относно процедурите по издаване на паспорт на дете и други административни въпроси. Публикациите обхващат различни теми като отслабване след раждане, пътувания, празници, грип, закупуване на билети за полет и преживявания с деца. Потребителите могат да обсъждат разнообразни лични преживявания и съвети в рамките на форума.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с децата?
-
Какви са някои от темите, обсъждани по време на различни събития и празници?
-
Как и къде да направя паспортни снимки на дете?

А родителите му могат само да спечелят от толкова "препятствия" - много добре оформя мускулите на краката и поддържа спортната форма на ниво 

, ама по-свежа маруля не съм виждала скоро - мечта за всяка кравичка... мууу. Шведите са далеч по-наперени от финландците, и са по-клише на външен вид - високи, руси и момите на плитки вързани (Пипи ениуан?), Стоколм е мнооооого по-туристически и лъскав, космополитен, но без мръсотията, ако се абстрахирам от архитектурата, много ми напомни на САЩ 
И ние доволни.... Тези играчки от този забранен сайт са много са готини да му се не види! Аз сега и одеалцата загледах...да има как всичко да изкупя. А за леглото на Oeuf - нали има едно списание Ready Made, което е като направи си сам, ако имах машини щях да си строя разни работи..ама нямам

. Научил се да казва НЕ и се опитва да си отстоява на правата. Да, ама НЕ
. Правата ВСЕ ОЩЕ АЗ ГИ ОПРЕДЕЛЯМ
. 
и как събаря не е за вярване. Вчера се сдобих с 6 зъба на дясната буза Да е жив и здрав . Иначе си пее, като чуе музика и взема да си върти дупето, като с обадя от работа говорим по телефона / на-на дя- дя-мама/ и така. Прави боц и дава въздушни целувки. вчера си хареса една девойна нададе вой- аааааааааа и и изпрати въздушна целувка. Радост за всички в магазина, а майка му червена нато божур.