Захаросaн мед

  • 1 838
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 6 472
Истинския мед си се захаросва сам и без чужда намеса Grinning
Един съвет от свекъра ми който е пчелар: В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ГО РАЗЗАХАРОСВАЙТЕ В МВ. Не че не става - просто у него не остава нищо полезно. Става просто заместител на захарта.

# 16
  • Мнения: 1 399
Цитат
Пак по темата, но в обратната посока - а как се захаросва мед?

От студа се захаросва по-бързо. Така че слагай го в хладилника.
И аз го обичам повече захаросан.

# 17
  • София
  • Мнения: 8 283
Цитат на: Нина
Цитат на: evpraksia
Пак по темата, но в обратната посока - а как се захаросва мед? Мъж ми ако не е захаросан, не го яде

Ако е чист и качествен мед се захаросва,според това от какво е,до колкото знам ,мановият най-трудно се захаросва...А най-бързията начин е да си пресипеш малко мед в едно бурканче от пюре и да си хапваш директно от бурканчето с лъжичка,за седмица е готов.


тъкмо и аз си помислх за това Simple Smile

# 18
  • Мнения: 2 534
Цитат на: stella
Цитат
Пак по темата, но в обратната посока - а как се захаросва мед?

От студа се захаросва по-бързо. Така че слагай го в хладилника.
И аз го обичам повече захаросан.


Точно така .
И в никакъв случай в МВ.

# 19
  • Мнения: 3 200
Цитат на: luluto
Не че не става - просто у него не остава нищо полезно. Става просто заместител на захарта.


Защо - какво му става?

# 20
  • Мнения: 6 243
Ще трябва да се примиря с това. Ние го ядем на филийки, а захаросания трудно се маже  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт