Знаете ли кого/какво видях-4?

• 56 986
  • 684
  •   1
Отговори
# 255
  • ВАРНА
Вчера до президентството видях Ева от Вип Брадър , пък онзи ден на НДК видяхме с половинката ми  Памбос ( май ката се казваше ) , този от Шоуто на Слави. Видяхме и онзи олигофрена от Мюзик Айдъл - Иван. Както и Дим Дуков при Игуана. Май само тях видяхме.. Може и да изпускам някой  Rolling Eyes

коя беше Ева?

# 256
Жената на онзи Мариан , един гърчав такъв..

# 257
  • ВАРНА
Жената на онзи Мариан , един гърчав такъв..

да бе, вярно

# 258
 Joy един гърчав такъв- много точно определение

# 259
 Joy един гърчав такъв- много точно определение

# 260
  • на пясъка при черупките от миди
беше с един, който се води гримьор на"звездите"
мисля, даже и по клипове се подвизаваше....
Мис Бони?

възможно е да е бил той/ тя  newsm78

Да ,там бяха вчера с КОКО динев ,даже един познат дето ги снабдява трябваше специално да им кара картофи ,защото на принцесата й се ядяли "соте" А иначе пицарията се води на Камелия ,Цветин и един друг младеж,затова явиждаш често

Заядливо ти прозвуча поста.То пък егати и заведението,дето няма да има картофи.

като се замисля, верно че се суетяха нещо.
леле, ама как съм изтървала да го видя този коко динев.... явно никакво впечатление не прави  Whistling

# 261
А не ....не ми е заядлив предумишлено!Тя какво всъщност е виновна ,че в заведението нямат картофки...???
Ма щом мислиш така.....  bouquet

# 262
А не ....не ми е заядлив предумишлено!Тя какво всъщност е виновна ,че в заведението нямат картофки...???
Ма щом мислиш така.....  bouquet

Прозвуча ми от следното "защото на принцесата й се ядяли "соте"".Все едно кой знае какво й се е прияло и са й го поръчали от другият край на света.Не е накарала тя снабдителя да ходи да ги купува, нали?Това,хората от ресторанта са си го решили.Както и да е...изместих темата,съжалявам.

# 263
(последното ми е) : А пък аз не виждам нищо лошо в това да нарека някого "принцеса" и въобще ако е заядливо - какво от това!Така ми е дошло на ръцете като съм се сетила за нея ,така съм го написала!Просто всеки си има изградена представа за останалите.Учуди ме това, че като че ли към теб съм се отнесла заядливо.... Rolling EyesИ аз се извинявам относно тези вметки и спирам! Stop

# 264
Сладурани! за кави глупости се карате, а на мен ми е интересно коя ще е следващата певица на Коко Mr. Green

# 265
  • на пясъка при черупките от миди
снощи пък видях Дичо в мола на арсеналски Simple Smile
беше един такъв мъничък...

# 266
Вчера видях куп чалга звезди. Бони е много красива на живо.

# 267
Снощи във Велинград, в  дискотеката на хотел "Rich" Лиляна от Биг Брадър седеше до мен.Но определено не беше със Борислав. Mr. Green Whistling
п.с.Държа да отбележа,че изглеждаше перфектно във всяко едно отношение. Flutter

# 268
Снощи във Велинград, в  дискотеката на хотел "Rich" Лиляна от Биг Брадър седеше до мен.Но определено не беше със Борислав. Mr. Green Whistling

А с кого?  Thinking

Вчера на Лъвов мост видях Данчо Караджов от Сигнал, карайки някакъв Мерцедес S класа. Rolling Eyes

# 269
Със съвсем друг мъж.Много се гушкаха и се гледаха влюбено,влюбено  Crazy
Явно са се разделили с Борислав,а аз съм пропуснала,да не повярва човек. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт