Знаете ли кого/какво видях-4?

• 56 893
  • 684
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Аз пък днес за малко да зажуля мерцедеса на батко ми Георги Христов с рег.СА 7080 останалото не го видях,караше си пича в насрещното в една от уличките на Иван Асен,и ме хвана яд ,че поне малко не се мръдна,ама и аз инат не се мръднах и така на една боя разстояние се разминахме newsm61вече наистина не го харесвам

# 421
Оооо,един от любимите ми ресторанти. Crazy Последният път там видях Евтим Милошев и Румен Гайтански.
Ауу, значи е вярно, че Вълкът стой зад Евтим Милошев и най-вероятно е съсобственик в Дрийм Тийм. Сами ли бяха, Slav4e_Av4e? Евтим как изглежда на живо? Много ми стана симпатичен в последно време Flutter

# 422
  • софия
Видях Юляна Кънчева в Пикадили.

# 423
  • София
Оооо,един от любимите ми ресторанти. Crazy Последният път там видях Евтим Милошев и Румен Гайтански.
Ауу, значи е вярно, че Вълкът стой зад Евтим Милошев и най-вероятно е съсобственик в Дрийм Тийм. Сами ли бяха, Slav4e_Av4e? Евтим как изглежда на живо? Много ми стана симпатичен в последно време Flutter

Грозна, противна мутра е! Все се чуди как да превлече внимание към него. Той е от тези известните, дето трябва да се забележат!!! Вълка по последна информация знам, че е с Мая Илиева! Е и тая си знае цената!!!

# 424
....................Грозна, противна мутра е! Все се чуди как да превлече внимание към него. Той е от тези известните, дето трябва да се забележат!!!
Хммм, може би избива комплекси. Дълги години стоя зад кадър при Слави и името му почти не се чуваше. А ,виж какво стана в последните две години-даже беше и в класация на най-желани ергени...

# 425
  • София
Да, и аз на това го отдавам!

# 426

Грозна, противна мутра е! Все се чуди как да превлече внимание към него. Той е от тези известните, дето трябва да се забележат!!! Вълка по последна информация знам, че е с Мая Илиева! Е и тая си знае цената!!!
Това явно е класика в жанра-вдовиците на геройски загиналите мутри да минават под крилото на други такива

# 427
Теодор Койчинов тази неделя беше на гребната база в Пловдив, супер готин пич!  Grinning

# 428
сестрите Шегтови не бяха ли на времето в рекламата на Мастика - Пещерска

# 429
  • София
сестрите Шегтови не бяха ли на времето в рекламата на Мастика - Пещерска
да и къде ли още не,много бяха актуални т.кат. са близначки

# 430

Да,само двамката бяха цялата вечер.Аз ги видях като влизах,после нямаше как ,тък като седях с гръб към тях,но общо взето Евтим си е същият като по телевизията.

# 431

Това явно е класика в жанра-вдовиците на геройски загиналите мутри да минават под крилото на други такива   -   и аз съм на това мнение                                                                            .                                                                                                             

# 432
Волен Сидеров и синът му...в които се влюбих  Heart Eyes..само дето пуши цигари.. Sick
ето да го видите http://news.ibox.bg/news/id_1501374064

# 433
  • На морето!
Симпатично е момчето и доста интелигентно, но пък Болен много му е промил мозъка  Whistling

# 434
Днес видях съпругът на Райна.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт