Знаете ли кого/какво видях-4?

• 56 841
  • 684
  •   1
Отговори
# 465
Ами ако я знаете коя е - забранете и достъпа Simple Smile

# 466
Тя не се кри,дори като се вдигна тогава шума,около предният случай,се беше свързала с мамата,чийто снимки беше копирала и й даде хонорара за статията.

# 467
  • софия
Видях фолк певицата Андреа в центъра.Хич не изглежда добре на живо.

# 468
Видях фолк певицата Андреа в центъра.Хич не изглежда добре на живо.

Дай още някой детайл, пишещите братя от жълтите вестници да не се озорят да съчиняват.  Crazy

Ми, тя и на екран не изглежда добре. Като и махнеш екстеншъните и циците, нищо не остава.   Crossing Arms

# 469
  • софия
ААааааааа,пишещите братя жълтурковци да се поразходят по улиците и ще си напълнят вестниците.Но наистина девойката е много зле.Една безличничка и бозава.

# 470
Сега последно да споделяме ли кого сме видяли или не? Mr. Green
Айде аз ще споделя - видях Део и Лора Караджова в Южния. Разхождаха се.
Ако и това се напише някъде.... #2gunfire

# 471
  • София
Най-после и аз да видя  някой известен и бързам да се похваля - по Раковска, откъм НДК, видях знаменития професор Вучков - крачеше с високо вдигната глава, с костюм и  обувки, подобни на онези плетените, които се продават по сергиите  Shocked страна гледка...

# 472
  • Пловдив
Тя не се кри,дори като се вдигна тогава шума,около предният случай,се беше свързала с мамата,чийто снимки беше копирала и й даде хонорара за статията.
така беше мдааа  Peace

# 473
Вчера видях филип от Острова на изкушението - висеше с един кросов мотор до мола на Стамболийски и се оглеждаше дали го гледат  Mr. Green

# 474
така беше мдааа  Peace

като не се е крила, защо не и разбрахме ника? Поне аз не го разбрах.

# 475
Къци Вапцаров в Южния парк, с ролери и буташе количката с третия му син. Така се беше засилил, че на един завой за малко не падна и не обърна количката  ooooh!

# 476
  • out of space
В събота гледах Бат Бойко да рита футбол в Спортна София- добър беше. Вътре в заведението седеше Софиянски. На съседното игрище пък риташе мъжът на Катя Малеева.

# 477
  • Варна
надписът се мъдреше на четирибуквието

За 3-буквие се сещам, кое е това 4-буквие?  Mr. Green

# 478
гъ-за  Mr. Green

# 479
Аз за дупе се сетих. Joy

Общи условия

Активация на акаунт