Знаете ли кого/какво видях-4?

• 56 833
  • 684
  •   1
Отговори
# 495
Много як метаболизъм трябва да има Айвън тогава.
Така ще да е  Laughing
Явно и наистина много тренира , мускулест беше ... ама 9 чинии храна  Shocked

# 496
Днес Азисчо се качи в новата S klassa пред Кемпински.... беше много легнал така ,че да не се вижда кой е вътре.

# 497
Днес Азисчо се качи в новата S klassa пред Кемпински.... беше много легнал така ,че да не се вижда кой е вътре.

Сега като са разделни с Китаеца,кой го вози?  Simple Smile

# 498
Ооо не знам, беше някакъв тъмнокос младеж..беше от другата страна на бул.Джеймс Баучер и не видях много много.

# 499
На мен Иво Танев ми е съсед, само дето като се нанесе беше световно неизвестен, но вече се беше взел за знаменитост и нещо се караше на пубертетите защо не го поздравявали.
Изживяваше се като че, трябва да го посрещнем официално с хляб и сол на вратата. Пък аз смятам, че е редно като дойде нов съсед той да поздравява пръв и даже да се представи, аз иначе от де да знам кой е и дали не идва на някой на гости примерно. Но иначе е готин, свеж и бъбрив е. Любезен е когато го забележиш, спира се говори си с пенсионерите, те си умират от кеф.

# 500
Значи живееш до 105 СОУ  Mr. Green

# 501
  • На морето!
И аз днес видях Иван от Мюзик Айдъл. Седна на кафенцето, където сядаме с майките през деня.Викаше като каруцар "Ариии, маааа, сирвитьорката, ила да ма обслужиш, ма!" Пък една готвачка отиде и автограф да му иска и той я навря в най-закътания ъгъл и й даде телефона си, който тя побърза на запише, м-у другото като си тръгваше подвикваше на едно момиче от съседна маса да си запише телефона му, че му харесвала  Sick Ужасен простак и за малко да събуди децата с истериите си. #Cussing out

# 502
Защо не седна на кафето,на която сядаме ученици и едни друг хора?  Thinking Щях да го навра там,от където е дошъл. Много ми е неприятен този .

# 503
Меги Дерм със Жорето си Party и той настоятелно я пита какво месо яде или не яде Sunglasses бяха в Пикадилито в Мол-а

# 504
Видях Наталия Симеонова, опpеделено е бpеменна!

# 505

Да бе да!

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 22:27 от Slav4e_Av4e

# 506
Сериозно?!? Shocked Много ли й личи?

# 507
  • На морето!
Според мен просто е по-пълничка, а и дрехите с които се облича са като за беменни Rolling Eyes Въпреки че бих се радвала да са се събрали с Денис и да си имат още едно детенце, мъчно ми е, че я е заразял заради друга, а и самата тя ми изглежда готин човек Heart Eyes

# 508
Категорично е бременна. Виждах я за последно в края на ноември или декември - беше слаба, днес я гледах доста, напълняла е на цици и корем, беше си облякла рокля на волани, но тя не прикриваше нищо. Пуснете сърч в гугъл "Наталия Симеонова бременна" и ще разберете от кого. Направих го преди да пиша тук.

# 509
  • На морето!
Дано наистина е бременна и щастлива, въпреки че всички усилено говориха и за Венета Райкова, че чака бебе и, че дори това е причината да се съберат отново с Тишо и т.н. пък се оказа, че тя просто е напълняла  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт