Моля за мнения за Малага

• 850
  • 9
  •   1
Отговори
Привет момичета, след като посетихме Мадрид, Барселона и Валенсия си харесахме Малага за посещение за Нова година, има доста места за посещение с деца, отделили сме си седмица и ми се струва, че може да отскочим и до някой друг град на еднодневна екскурзия. Моля за препоръки за интересни местенца в Малага и околните градчета. Благодаря!

# 1
  • София
Не знам за деца. Била съм там без деца. Може да посетите много места - Фуенхирола, Беналмадена с дискотеките, Пуерто Банус с луксозните бутици... Корт Инглес...

# 2
Paseo del Parque (намира се съвсем близо до плажа, всъщност е тяхната морска градина), крепостта Gibralfallo (трябва да вземето автобус, иначе пеша е далече), историческият център, евентуално - катедралата, ако децата са по-големи и ще им бъде интересно - някой от многото музеи, най-вече Кармен Тисен и музеят на Пикасо.  Крепостта в Беналмадена също си струва, дотам се стига със Cercanias (градската железница). За шопинг - El Corte Ingles и Larios (в него има голям магазин на Primark). В магазините Primor може да се попадне на нелоши промоции на козметика и парфюми.
Не сядайте в ресторантите в историческия център, защото са скъпи и храната не е особено хубава. За сметка на това на Calle Larios (улицата съвсем в центъра, която води до историческия център) има магазин за колбаси и сирена, където правят хубави сандвичи, освен че продават и парченца сирене или колбас във фунийка, което е много удобно за хапване по време на разходка. Пак на тази улица има магазин El Sabor de Espana, в който има различни видове турон и ядки.

# 3
Посетете Bioparc Fuengirola, стига се с влак за 40 минути от Малага, чудесно е за деца. Има много животни и спокойно може да прекарате половин ден. При някой от животните се влиза на групи е определени часове, има и шоу също в определени часове. В парка има и ресторант.

# 4
Има тема за Андалусия, където ще намерите отговор на всичките си въпроси. https://www.bg-mamma.com/?topic=1594290

# 5
  • Варна
Искам да сондирам мнение относно цената на пътуването до Малага със самолет.
Преди няколко години пътувах и най-добрата цена беше 300 лева отиване и връщане от София. Сега гледам и пак виждам, че най-ниското възможно е 300 лева. Някой пътувал ли е с по-евтини билети?
Другата възможност е от Букурещ, където билетите са между 30 и 50 евро в една посока, но си има и други разходи докато се добере човек до летището в Букурещ.

# 6
Не виждате ли поста над Вашия?

# 7
  • Варна
Не виждате ли поста над Вашия?

Хич нямам намерение да отговарям на глупави въпроси, нито да се възползвам от съвети, които не съм търсила.

# 8
По-добри няма и да получите. Малага се намира в област Андалусия. Има тема "Андалусия" за всички, които умеят четенето с разбиране. Другите по-добре да си седят вкъщи, че да не се излагат пред чужденците.

# 9
Мира Мира, цените на билетите вече са доста високи. И наистина отидете в темата за Андалусия, защото там има повече информация.

Общи условия

Активация на акаунт