КРУИЗИ /Тема 20/

• 8 940
  • 179
  •   1
Отговори
  • София
КРУИЗИ /Тема 20/
Информацията от първа страница може да намерите в предишните теми, да не се повтаряме...
https://www.bg-mamma.com/?topic=1380699

New Cruise Ships: 2025
https://cruiseindustrynews.com/cruise-news/2025/01/new-cruise-sh … he-class-of-2025/

Актуални новини:
Дрю Баримор е обявена за кръстница на New MSC World America!

Рио де Жанейро очаква осем кораба по време на карнавала през 2025г.

Royal Caribbean разкрива име и маршрути за следващ кораб от клас Icon - Legend of the Seas!

Регион Ница-Лазурен бряг отменя забраната за круизни кораби!

Anthem of the Seas на Royal Caribbean акостира в Бали за първи път!

Германската круизна компания TUI Cruises ще отплава за първото си пътуване само за възрастни с  кораб Mein Schiff!

Стара Тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1662543

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 23:11 от Bled

# 1
  • София
Записвам се да ви следя. Набелязала съм фиордите това лято, да видим дали ще ми се получи Simple Smile

# 2
  • Dublin
Благодаря за новата тема и приятни круизи на всички.

След 9 дена се качвам на МСЦ Опера за круиз около Канарските острови и Мадейра. Нямам търпение, че изобщо не съм била в този район.

# 3
Здравейте. Някой може ли да ми обясни как си резервирате круиз (никога досега не съм била и нямам никаква информация, а темите са много и нямам възможността да изчета всичко) - набелязвате туристическа агенция и после избирате маршрут и кораб? Пътувате до мястото на тръгване ден предварително? Коя агенция бихте ми препоръчали? Колко струва приблизително едно пътуване в Европа за двама?
Благодаря!

# 4
  • София
Здравейте. Някой може ли да ми обясни как си резервирате круиз (никога досега не съм била и нямам никаква информация, а темите са много и нямам възможността да изчета всичко) - набелязвате туристическа агенция и после избирате маршрут и кораб? Пътувате до мястото на тръгване ден предварително? Коя агенция бихте ми препоръчали? Колко струва приблизително едно пътуване в Европа за двама?
Благодаря!

Здравейте, всеки го прави различно...
Аз лично, първо намирам круиза, който ми трябва и после започвам да търся къде цената е най-добра...
Агенция въобще не "набелязвам", както и не ползвам. Резервирам през сайта с най-ниската цена.
Но най-важно е да знаете къде искате да пътувате, район, море, океан и т.н.
Скоро се върнах и имам вече резервирани два нови круиза, лесно е, просто намерете круиза, който Ви харесва!

Следващите ми круизи са:

Jour 1New York---15:00
Jour 2Navigation------
Jour 3Port Canaveral13:0021:00
Jour 4Nassau13:0021:00
Jour 5Ocean cay MSC marine reserve09:0022:00
Jour 6Navigation------
Jour 7Navigation------
Jour 8New York07:00---
413 евро

Jour 1Venise---16:00
Jour 2Brindisi16:0022:00
Jour 3Navigation------
Jour 4Mykonos09:0020:00
Jour 5Le Piree - Athenes07:0018:00
Jour 6Navigation------
Jour 7Split08:0018:00
Jour 8Venise09:00---
525 евро

Успех!

# 5
  • Враца
Блед, моля те, дай повече инфо за втория круиз- от Венеция. Кога е, с кой кораб, от къде си резервирала на тази цена.
Искам да проверя за нашето сем. колко би излязло.
Благодаря!

# 6
  • София
Блед, моля те, дай повече инфо за втория круиз- от Венеция. Кога е, с кой кораб, от къде си резервирала на тази цена.
Искам да проверя за нашето сем. колко би излязло.
Благодаря!

Здравей, това е круиза:
https://www.webcroisieres.com/cr-5583552-msc-msc-armonia-adriati … S0wNi0wMSxjYWJfMQ

# 7
Честит празник на всички дами!!! 🌷

# 8
Благодаря!
Привет!
Резервациите директно през сайта на Мсц, случват ли се макар да не си американски гражданин?
Аз лично, първо намирам круиза, който ми трябва и после започвам да търся къде цената е най-добра...
Агенция въобще не "набелязвам", както и не ползвам. Резервирам през сайта с най-ниската цена.
Скоро се върнах и имам вече резервирани два нови круиза, лесно е, просто намерете круиза, който Ви харесва!

Следващите ми круизи са:

Jour 2Navigation------
Jour 6Navigation------
Jour 7Navigation------
413 евро

Jour 3Navigation------
Jour 6Navigation------
525 евро

Успех!

# 9
  • София
А имате ли предпочитани сайтове за преглед на цените?

# 10
Аз лично гледам най-често vivavoyage, e-hoi и seereisedienst. Сигурно има и по-изгодни опции, но с тези съм свикнала.

# 11
  • София
Аз лично гледам най-често vivavoyage, e-hoi и seereisedienst. Сигурно има и по-изгодни опции, но с тези съм свикнала.

Благодаря! Аз съм се насочила към MSC Euribia, 28.06, но не успявам да намеря каюта с балкон. Ще погледна в тези които сте дали.

# 12
  • София

Благодаря! Аз съм се насочила към MSC Euribia, 28.06, но не успявам да намеря каюта с балкон. Ще погледна в тези които сте дали.

Плавала съм с този кораб по този маршрут и бях във вътрешна каюта защото нямаше други и не съжалявам - в каютата се прибирах само за нощувки...

# 13
Хвърляйте едно око и на crusit.bg, особено за MSC. Понякога се оказва, че имат дори по-добри предложения от vivavoyage и e-hoi
Аз лично най-много ползвам seascanner за търсене на круиз по дати, и след като харесам разглеждам останалите сайтове.

# 14
Благодаря!
Привет!
Резервациите директно през сайта на Мсц, случват ли се макар да не си американски гражданин?

Следващите ми круизи са:

Jour 2Navigation------
Jour 6Navigation------
Jour 7Navigation------
413 евро

Jour 3Navigation------
Jour 6Navigation------
525 евро

Успех!
Здравейте,
Кога е този круиз до Бахамите и с кой кораб? Гледам, че цената му е доста добра / 413€ или 448$/. Ако имате въпроси за MSC от Бруклин до Бахамите, съм на линия за всякакви въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт