БЯЛ СПИСЪК-продукти,кото са ни помогнали да отслабнем.

• 51 633
  • 103
  •   1
Отговори
# 75
 Peace ето     този също е хубав

# 76
  • София

еее, СУПЕР СИ!!!   bouquet  bouquet  bouquet

За мен най-успешното нещо за убиване на апетита си остава хрома  Hug Благодаря ти много!

# 77
Aз съм най доволна от Л-карнитина страхотен ефект съчетан с малко фитнес и диетка!
Иначе съм доволна и от Натурал сена!

# 78
за мен бета3 сбелт беше основното решение. после включих и сасисбелт и от време на време хитозан (много от време на време, защото ми помага против запек). проблемът е, че бета3 сбелт се намира малко трудно, но при свястна аптекарка, доставката става за два часа.

# 79
за мен бета3 сбелт беше основното решение. после включих и сасисбелт и от време на време хитозан (много от време на време, защото ми помага против запек). проблемът е, че бета3 сбелт се намира малко трудно, но при свястна аптекарка, доставката става за два часа.
[/
може ли малко повече информация за бета3 сбелт

# 80
И аз моля з същата инф.

# 81
  • София
И мен ме заинтригувахте с това бета3 сбелт.  Grinning
Sunbeam, може ли малко повече информация.  Hug

# 82
# 83
mummy,хуск са фибри,които влияят на перисталтиката,но и убиват апетита.успешно могат да заместят закуска или вечеря...

# 84
флорес, малко по-късно ще седна и ще напиша подробно как точно я пих.

# 85
  • София
флорес, малко по-късно ще седна и ще напиша подробно как точно я пих.
Споко, не се притеснявай. Когато имаш време.  Hug

# 86
бета3 ми помогна много в първите месеци. пих го без прекъсване 3 месеца, а после минах на 1 дневно и накрая само в периодите, в които виждах, че много се застоявам на едно място.
от утре го започвам пак. застоях се повечко на едно място и искам да стартирам поредната порция сваляне на кг.
вкусно е, разтваря се малка бутилчица минерална вода и е много освежаващо. в първите дни се изхвърлят много течности, каквото имате задържано, се изхвърля. после с малко повече движение (защото има л-карнитин) може да се стигне и до два кг на седмица.

# 87
  • София
Sunbeam, благодаря ти за инфото. bouquet
Звучиш много добре.  Grinning

# 88
Сънче, а откъде си набавяш бета 3?
Продава ли се по магазините?

Сега прочетох, че си писала, че се намира трудно..

# 89
можеш да си го поръчаш в аптеката. моята аптекарка вече си знае, хехе, но в началото звънях във фирмата и там ми казаха, че дистрибуторите им са Хигия и Либра и като й казах, вече нямах никакъв проблем.
момичета, от утре пак го започвам. стискайте палци.

Общи условия

Активация на акаунт