ЮЛСКИ БЕБЕТА'08 (24та тема)

• 12 374
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Да се изкажа и аз, въпреки че бурята отшумява  Peace
Моите уважения към всички!!! Ще споделя само какво правя - когато не ми е интересно какво се обсъжда, или се върти на н-та страница - подминавам. Ако има нещо, по което мога и искам да се изкажа - пиша. Не съм от много активните, затова и не знам на кого му пука пиша ли не пиша ли. С който се познаваме ме пита - що не пишеш вече в поредна тема. Не се сърдя на никой. Всеки пише каквото иска, колкото иска, колкото има нужда. За това и са направени тези отчетни форуми - за чат - след време се затриват. А ако  трябва да сме изрядни - с търсачката/когато работи/ всичко излиза. И за БХС, и за ФМ, и за количките, и за хомеопатията - /добре е да направим още сега избор как ще се лекуваме ако искаме да е с хомеопатия - с класическа или с боароноподобието - нищо не казвам, има си инфо Laughing. (шегувам се,може да видите където трябва или на лични)Защото от този избор ще зависи и лекуването на децата ни евентуално./, и за кърменето - за това пък инфо бол в подфорума. Какво значи това - да не говорим за тия неща ли?? Не мисля, че от един прочит може да му стане ясно на всеки всичко. Има много неща, които е хубаво просто да си кажеш с някой, който го е преживял или разбрал по-добре.
Така че, пийс  Peace Просто подминавайте. И без това темите излизат като топъл хляб през някой ден. Нищо няма да стане, ако не пишем всички във всяка тема Hug

# 151
Мерси Aгата, че взе отношение по въпроса!

Еми, на мен не ми остана нищо друго освен да се извиня, на тези които досадих днес  Blush  bouquet!

Чесно казано вече ме е страх да питам, каквото и да е било  Crossing Arms, но ще рискувам - знаете ли къде се намира Пигис хаус в кв. Овча купел?

# 152
Катинче, искам да се върне по-добрия тон и дух в темата Simple Smile
Не искам да се разделяме на отбори в никакъв случай, въпреки че това е неще естествено и не е чак толкова болка за умиране - както в реалния живот. Просто понякога всеки изтрещява на някаква тема /за мен особено важи това/ Така че, повече толерантност и разходки ще помогнат на добрия дух, а и на здравото тяло Simple Smile))

Пигис Хаус не е в Овча купел - другия им магазин е тук - Пакостник - в Търговския дом.

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 13:02 от Aгата ®

# 153
  • София
Е, нека си мине вълната от недоволство ще я понеса, след като имам дързостта да се изкажа Simple Smile Не държа да се харесвам на всички. Заповядайте, не се притеснявайте. Simple Smile

Относно това, което каза Майра за солта. Бяхме купили някаква сол, която изобщо не беше солена и за да стане нормално на вкус готвеното, трябваше да слагам много по-големи количества. Изхвърлих я, но преди това порядъчно си бях готвила с нея.  ooooh!

Има една сол с намалено садържание на натрий(1/3)струва към 5 лв.в едно такова като солница,малко по-голямо newsm78...хубава е,в смисъл безвредна и същевременно си е солена.Аз по-принцип соля с нея,защото прекалявам със солта от години

# 154
Чесно казано вече ме е страх да питам, каквото и да е било  Crossing Arms, но ще рискувам - знаете ли къде се намира Пигис хаус в кв. Овча купел?
Не знам да има Пигис хаус  в кв. Овча купел. Аз знам за магазина на ьгъла на Шипка и Щросмайер. Ето сайта им. Може да се обадиш по тел и да питаш дали имат повече от 1 магазин в София.
http://www.piggyshouse.com/bg/contacts/

# 155
Нямат със сигурност - понякога се бъркат, защото и двата магазина са на едни собственици. В ОК е Пакостника Simple Smile

# 156
Има една сол с намалено садържание на натрий(1/3)струва към 5 лв.в едно такова като солница,малко по-голямо newsm78...хубава е,в смисъл безвредна и същевременно си е солена.Аз по-принцип соля с нея,защото прекалявам със солта от години

Ако можеш да кажеш марка, ще съм ти благодарна.

Аз ще погледна за онази сол, за която говоря да дам повече информация, с цел да се внимава с нея. Тя е йодирана и е в пластмасова кутийка пак като солница, цената около 5 лв. също. Но не помня дали е била с по-ниско съдържание на натрий. А и като се сетя какви количества трябваше да слагам... доста натрий се е изяло. Може и това да е повлияло на подуването.

Значи сега намерих кутийката и солта, която за мен е кофти е "Калас класик", пише "натурална, йодирана морска сол" и е произведена в Гърция.

Но определено вървим по план, точно бях чела, че от 5 месец могат да започнат тези неща... и ето... Много сме предсказуеми  Laughing

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 12:20 от Pearl

# 157
Kokolin@, точно от там ме изпратиха в Овча купел! Но са пропуснали да ми кажат, че това е магазин Пакостник - Агата се оказа права!

# 158
Има една сол в синя пластмасова кутия, пак като солница, "Le salt" пише на нея. За нея знам със сигурност, че е с ниско съдържание на натрий и е около 5 лв.

# 159
Не беше ли Lo Salt

# 160
  • София

точно и аз за тази говоря Peace

# 161
Мерси  bouquet Навсякъде ли я има, или в определени супермаркети? Най-често пазаруваме от Пикадили, Хит и Билла. Но не съм знаела за това нещо и не съм търсила поради тази причина.  Thinking

# 162
  • София
Амииии да ти кажа в Пикадили незнам,в Била последния път я нямаше,в Метро я има със сигурност...кутията е една такава бяла със синьо и червено са надписите

# 163
Гледам заяли сте се, така че освен със запис няма с какво друго да се включа newsm78
Аз съм болна вече една седмица(а може би и повече), не мога да спя нощем, спя седнала и силно се надявам, че скоро ще ми мине.
Имах си колежка, която обучавах, месец седя и напусна, тъпо ми е, нямам нерви и търпение да обучавам никого Crossing Arms

Имам ужасен прилив на енергия, пера пердета, вра се в миши дупки и чистя, но след това се чувствам като парцал и ме болят краката. Може би вече не ми издържат килограмите, горките Thinking
Е, все пак намерих какво да ви кажа Grinning
Тази събота искте ли на водна аеробика да ходим, майка ми ще ми гледа детето Party

# 164
За събота няма да съм тук. Но от другата седмица ще ходя, само да намеря джапанки и да ми стане горното /пък и долното/ на банския. Мисля през седмицата да ходя, но може и един ден от почивните Simple Smile
Бързо да се оправяш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт