ЮЛСКИ БЕБЕТА'08 (24та тема)

• 12 384
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Този прилив на енергия дали идва при всички, защото аз моя от кога го чакам. Няма и помен от него обаче. Много ме мързи, след работа само лежа на дивана и от време на време ходя до хладилника. Вече ме е срам от себе си, особено като пекне слънце и започне да личи прахоляка... да не навлизам в подробности. А мъжът ми е доволен ,че не го юркам  да си прибира нещата, защото ми е гузно, и само ме успокоява, я какво чисто било. Та така, лежа си  и го чакам този прилив. А, и тази седмица спя по 10-11 часа на вечер, ако така продължава не знам къде ще му излезе края.

# 181
Танита, ще се оправиш, споко Simple Smile И аз бях така преди въпросния прилив.

Като гледам клипчета на бебчета... просто се разтапям  Hug Hug Hug

# 182
Танита, мисля че при мен изигра роля слънцето. Обoжавам пролетта и лятото, зареждам се положително и ми иде да хвърча.
Започнах да си пия витамините, за да се справя с пролетната умора Mr. Green

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 15:43 от Дуци

# 183
Джолити, честита ти розова радост  bouquet.

Катче, много сладки клипчета Hug.

Алиса, аз ходя на работа и имам намерение да ходя до края на май. След това ще си взема 10 дни отпуск и излизам в майчинство. Ако искам мога да си взема и отсега болничен, с доктора ми нямам проблем, но ми е неудобно от шефовете ми. Откакто забременях направиха толкова жестове към мен, че просто не мога да ги зарежа така Confused. Още повече, че няма никой назначен на моето място и все още разчитат на мен.

Танита, и аз съм като теб - щом се прибера от работа един душ и в леглото. Само дето ми е ужасно гузно заради детенцето Sad. Татко му го взема от градина, храни го, преоблича го, къпе го и го приспива. Мен все едно ме няма. Страшно виновна се чувствам и към мъжа ми и към Алекс и много се надявам този период да отмине по-бързо.

# 184
Снимките са оправени. Ето и филмчето - http://video.google.com/videoplay?docid=-1715489381914069983&hl=en

и 2Д филмчето: http://video.google.com/videoplay?docid=4482408626557538041&hl=en  Laughing направо се побърках

Katche, забравих да ти благодаря, че сподели как се качват филмчета  Hug. Междудругот за малко сме се разминали  Sad

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 16:30 от jollity

# 185
  • София
Катче при Мазнейкова предварително ли си казваш, че искаш запис на диск? И от там ли ти дават , или си носиш?
Аз съм на ФМ на 5.03. при нея и ми се ще този път да ми запишат нещо, че от предния път само неприятни емоции имах.

# 186
Дуци, ако имаш още енергия прехвърли се у нас  Laughing

jollity, честита ти мома!

Ивончето, като си гледам моя корем и имам чувството, че с тебе сме с два месеца разлика. Аз май раста назад и на цици. От лятото до сега съм качила 15кг., а изобщо не ми се яде и не съм си променяла хранителния режим. Мен хормоните натам ме избиват, но не се притеснявам. Имам 2 ИКСИ-та и о тстимулациите зная как се пълнее, обаче като мине действието на хормоните и с дни се отслабва, ама до тогава ...  Crazy ... ще се дебелее Mr. Green

# 187
kami и аз съм на 5.03 при Мазнейкова. Ти от колко часа си?

# 188
  • София
От 10.15
може да си чукнем срещичка  Simple Smile

# 189
  • София
И аз съм от работещите мами и по принцип ми се пада в началото на юни да излизам по майчинство, но мисля май месец да си взема част от натрупаната ми отпуска и тогава да излизам в майчинство, пък ще видим.
Хич не ми се стои в офиса и то главно заради дъщеричката ми, защото ми се иска да си излизам с нея сега в хубавото време.
Браво на тези с прилива от енергия. Аз гледам да ми се събират поне 8 часа сън, че иначе на другия ден само се прозявам и ми се спи. Вечер всичко правя по-най бързия начин и си лягам заедно с детето в 21.30-22.00 ч. Нямам време за много неща, но просто имам физическата нужда да легна и да си почина.

# 190
моя е 13.45

# 191
Здравейте и от мен  Wink

честито на мамите разбрали какви бебчета чакат  bouquet
Ивонче, направо ме накефихте максимално с твоята сладурка и коремче.  bouquetДевойката ти е голям бонбон пу пу  Wink

Като ви чета се чудя, дали нещо при мен не е в ред.

Аз  прилива на енергия ,ако може да се нарече така, го влагам в дългиииииииии разходки ,за които мъжът ми гледа  Shocked.

За протокола да отбележа ,че краката не ми се подуват, но установих разлика от 1.5 см в двете ми стъпала.На единя крак ми става 36ти номер, а на другия 37ми.Това дали е нормално за бременността  newsm78.Успях за няма и 30 мин. да извадя извън нерви 3 продавачки в различни магазини за обувки.За това пък се качих на едни токове и се развявам по улиците.

ето и моя тумбак... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215562

# 192
За протокола да отбележа ,че краката не ми се подуват, но установих разлика от 1.5 см в двете ми стъпала.На единя крак ми става 36ти номер, а на другия 37ми.Това дали е нормално за бременността  newsm78.Успях за няма и 30 мин. да извадя извън нерви 3 продавачки в различни магазини за обувки.За това пък се качих на едни токове и се развявам по улиците.

Майка ми след бременността със сестра ми носи 1 и половина номер по-големи обувки. Сестра ми се роди преди 15 г. и от тогава, от бременността, кракът й трайно порастна. Качи и свали всички килограми, но краката си останаха с по-голям номер (и пак не говорим за подути). Това е супер странно, но е факт. Не знам дали и при теб е така  newsm78

# 193
  • София
kami_ch, аз и казах предварително, че си искам, не исках да пропусна тази възможност.  Даже си носех за всеки случай и CD, и DVD, да не би да са и свършили Wink Но не се наложи да и давам.  На новия преглед ти желая само много положителни емоции Hug

# 194
  • София
По принцип нося 38 номер обувки, но при първата ми бременност си купих и обувки 39 номер, като сега пак съм си 38. Мои познати са ми казвали, че те пък са си оставали с по-големият номер и след раждането.
Като стана дума за обувки - аз днес съм много доволна, че си купих нови обивки и чанта Grinning

Общи условия

Активация на акаунт