ЮЛСКИ БЕБЕТА'08 (24та тема)

• 12 375
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
kami_ch, днес оставих при Мазнейкова едно резервно СД - може и да оцелее до часът ти  Simple Smile

# 196
На мен не са ми пораснали краката след първото раждане, но съм чела на много места, че е нормално при някои жени ходилата да пораснат с около 1 номер. Обяснението е, че вследствие на качените килограми, свода на ходилото спада. Но си мисля, че при нас е рано на 5-6 качени килограми да се говори за спадане на свода.

# 197
  • София
Ми...аз 1-вия път качих 30кг.пък не ми е мръднал кракът...и слава богу де,хич не обичам големи крака Joy

# 198
  • София
Аз ще си взема CD и DVD за всеки случай - да имат в резерва за някой, който не е подготвен Simple Smile Не ми предложиха предния път, пък и аз не си носех, така че сега ще имам очи да си поискам. А и предния път даже не ми дойде на ум , че се предлагат такива екстри.

# 199
Здравейте, току що се регистрирах в сайта.
Бременна съм в 21 г.с. и очаквам, живот и здраве, момиченце с термин на 07.07.2008.
Много ще се радвам да споделям радостта си с вас по време на бременността ми и разбира се и след това.
Поздрави

# 200
Здравейте, току що се регистрирах в сайта.
Бременна съм в 21 г.с. и очаквам, живот и здраве, момиченце с термин на 07.07.2008.
Много ще се радвам да споделям радостта си с вас по време на бременността ми и разбира се и след това.
Поздрави
И забрави да споменеш чия кума си Wink Flutter

Сори за оффа девойки.Леко бременеене ви желая Hug Heart Eyes

# 201
Не се фукай с чужди заслуги, ми скоро и ти в отчетни Whistling

# 202
  • София
Здравей Румето! Добре дошла в отбора! Simple Smile

# 203
Не се фукай с чужди заслуги, ми скоро и ти в отчетни Whistling
Ма ти полуде ли ма Shocked
Три деца кой ще  гледа, докато майка им спами Joy
Айде, нали съм добричка, кат забременееш с третото и аз ще те последвам Mr. Green
Плюс тва аз все още съм в отчетните, па ако искаш да знаеш Whistling
Поздравявам те с най-яката песен на всички времена(виж в подписа ми) Joy

# 204
  • Sofia
Брей, тук хормоните са бушували Rolling Eyes

Моите само мъжо ги отнася hahaha

Кои бяха тук с ниска плацента? Мога ли да ходя на водна гимнастика? Че нещо и мен енергията ме хвана и не ме свърта Laughing

# 205
Кои бяха тук с ниска плацента? Мога ли да ходя на водна гимнастика? Че нещо и мен енергията ме хвана и не ме свърта Laughing

Ми аз съм с ниска плацента според Марков, но хич и не ми мина през ума, че може да не е препоръчителна гимнастиката Thinking. Той така или иначе не ми каза да се пазя повече или да правя нещо специално заради ниската плацента newsm78. По-скоро ме успокои, че е много вероятно да се вдигне по-нататък. Нямам търпение да отида на 14 на втора ФМ и да видя какво е положението с плацентата.

# 206
Аз, аз(според Марков и аз). Що да не може Thinking

Чудех се дали някой се е сетил за мен от нашта агитка, като е чул тая ужасия Joy

# 207

Чудех се дали някой се е сетил за мен от нашта агитка, като е чул тая ужасия Joy
Аз веднага се сетих Joy

# 208
  • София

Моята беше ниска при последния преглед преди 2 седмици, тогава ми казаха, че до края на 5ти месец ще се вдигне най-вероятно. Днес на прегледа Мазнейкова каза, че вече не е ниско Simple Smile
За спортуването не съм сигурна как стои въпроса, но мисля че може би трябва да се внимава повечко, най-добре се консултирай с лекаря си.

# 209
Да шерна нещо любопитно относно колички: http://www.vitodesimone.com/content/view/62/101/. До колкото разбрах продават и директно, но не знам какви са им цените... Ще ги чекна и тях през уикенда  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт