В очакване на пролетта са АПРИЛските деца

• 9 869
  • 311
  •   1
Отговори
# 255
Купих на мама чанта, а и тя същото на мен. По-скоро всяка си я избра сама  Mr. Green Сега ще се опитам да кача моята да я видите, кумата ми каза, че съм си купила портмоне  Whistling
Тук

# 256
Що, бе, Наде, много си е готина чантата.
Аз на мойта съм взела една китка в саксия, но кой знае кога ще й я дам, че са на село.

# 257
Горката Ема. Тинче, не знам други рецепти освен вече приложените от теб Sad

# 258
Тина  Sad Съжалявам, че не мога да помогна  Rolling Eyes Дано бързо се оправя Емка

Наде, честита придобивка   bouquet Много е готинка. Аз имам лилиуми от мъжленцето ми  Mr. Green

# 259
  • София
Тина, дай и да хапне киви ако обича.
И да яде супички.

# 260
Сетих се за сини сливи и круши Уилямс. Може сушени, или пък бебешките пюрета

# 261
Тина, давай й повече пълнозърнести продукти - има едни миксове от овесени, прешнични, ръжени и ечемичени ядки без добавка на сушени плодове и захар, пробвай я как ще ги яде точно - варени, сурови, с кисело или с прясно мляко. Най-добре действат, ако са сурови. Давай й всеки ден, може да добавяш и някакво разхлабващо пюре или сокче - грозде, круша, сливи, ябълка. Ако намериш отнякъде пектин, той също действа регулиращо. И много течности.

Наде, портмоненцето ти ми хареса много  Mr. Green

# 262
Мерси много за съветите, сега отивам да накупя разни работи . Проблемът е , че от месец е страшно злояда и направо не знам как ще пробутам разните там работи  ooooh!. Сега четох една тема за запека и се оказа ,че много деца така се стискат след като са имали болезнено изхождане, като при някои продължава много дълго, повече от година. Мисля , че точно това става и с нея, много се наплаши и сега се стиска.

# 263
Mayflower, сока от сини сливи е много ефикасен. Мимата е със стегнат стомах и често пропуска ден. Като се случи на другата сутрин и давам 80-100 гр. сок от сливи и действа до 24 часа. Излиза като "по масло", без да се  разсторйва. На 3 пъти се е запичала и знам какво е, вярно е страшно. Затова сега действам малко превантивно със сока.
Дано се оправи лесно Ема.

# 264
Тинче, в такъв случай лекарите изписват някакви свещички мисля. С тях - стиска се, не стиска се - всичко си излиза. Не зная как се казват обаче.

# 265
  • 2 етажа над тавана
Ей, много пишете, не мога да ви изчета и да ви догоня Mr. Green

Мойта мома току-що заспа и бързам да драсна някой ред.

Тинче, дано Ема бързо се оправя.  Praynig Hug Те момичетата вече са ти казали какво да опиташ.

Раче, да е жива и здрава кандидат-снахичката!  bouquet
А това с пестенето на превръзки - ми то явно ти пестиш и за мен, и за Смин. А и тя да не се оплаква - аз се обзаведох с цикъл още като беше Маги на 3 месеца. Тъкмо спряха лохиите и се почна цикъла. Прекрасно направо. Crossing Arms Въобще не намазах от това, че кърмя толкова продължително, единствената разлика е, че цикъла ми е станал супер непостоянен - кога на 20, кога на 28 дни идва, въобще - прави си каквото си иска Twisted Evil

Аз за детето си нямам амбиции - здрава да е, останалото ще си се нареди. Иначе в кръга на майтапа според мен от нея ще излезе голям началник или  генерал - само командори - "Затвори си чантата", Затвори си капачката на шишето", "Пий", "Яж", "Тука изчисти, там забърши", "Това стои тук, защо си го преместила" и така може да дава нареждания до безкрай Mr. Green Mr. Green Mr. Green Чак ми писва някой път Blush
Усещам обаче как бабите и дядовците й имат огромни планове за нейното бъдеще - все чуван неща от типа"Само още малко да пораснеш и дядо/баба ще те води при бате Енчо!" #Crazy Close "Дядо/баба ще те запишат на танци и ще те водят", "На дядо детето - ще станеш голяма актриса ти!", "Баба ще те води на английски" и все такива - аз засега си трая, ама да видим докога. Че да не стане да пратя бабите и дядовците на танци и на английски Crossing Arms
Не съм против това да ходи на танци, тя си е танцувална, но още е мъничка да решавам след година-две с какво би могла да се занимава.

Наде, айде и аз да се присъединя в отбора на харесващите новата ти придобивка. Grinning

Аз на майка ми пратих картичка, ще й се обадя естествено, на свеки се чудя какво да взимам - вече ми е жал да й купувам цветя в саксии, тя ги мори всичките наред Tired А и тя си има син да й купи подарък, хайде де Crossing Arms

Аги, дано оздравява скоростно Тони  Hug

А сега отлитам малко да хапна, че много ми стърже тумбака eat

# 266
Тина, аz само се сеЩам zа клиzма като вариант zа zлоядо дете беz а се дават лекарства. И наистина се полу4ава омагьосан кръг, тя се стиска zаЩото боли, а ставапо zле  Sad Милата, дано я облек4и скоро  Praynig

# 267
Ели, направо на англ. танци ги zапиШи  Mr. Green

# 268
Тина, Юлчето е права, май свещичка при това положение е най-добре.

Бабъл, голям майтап това с бабите и дядовците на английски и танци  hahaha.

# 269
  • София
според мен от нея ще излезе голям началник или  генерал - само командори -
Оооо, веднага имам идея за приложение - ще пратиме Маги в отбора на Ренката да юрка веещите с ...каквото там се вее и сипващите питиета пък като много се размързеляви отбора ще ги слага в 2 редици да бършат прах  Mr. Green примерно.

Тинче, прилагаш много начини за запека ще й мине на Емчето, стискам палци да е съвсем скоро.

Наде, мойта майка си купува чанти на принципа - да събира поне 6 кисели млека, та май вече и аз съм от тази порода, иначе за портмоненце става, само пълнеж да има  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт