В очакване на пролетта са АПРИЛските деца

• 9 858
  • 311
  •   1
Отговори
# 300
О, Ванче, и в ДГ и в ДЯ нямаше празници на мама, но апликациите бяха специално подготвени.
В ДГ всяка възрастова група има репертоар - 1-ва гр. прави празник на мама, ІІ-ра - пролетен празник, ІІІ-та - празник за 1-ви април, ІV-та още не знам, т.е. имат си едни и същи многогодишни сценарии, които се изпъляват от различни деца, иначе всяка година трябва, да измислят различно. Mr. Green
А в ДЯ явно са малки, да помнят стихчета и песни.
Wink

# 301
  • София
Енви, завиждам ти благородно за прекрасните подаръци от децата Hug.
Аз пък се просълзих, пък и си поплаках от умиление. Може ли да съм такава краставица?! Енви   bouquet

# 302
Енви, наистина е много мило  Heart Eyes
За първи март в яслата на Стенли бяха правили картинка с мартенички и щъркелчета, но той беше болен и го пропусна  Sad Но ги снимаха за снимка с поздрав за мама и е много сладка, дали са им да държат букет цветя и са ги ламинирали  Heart Eyes

# 303
  • София
Не си краставица, Данче, майка си!

И аз получих своеобразна картичка от Лора - как забравих да се похваля!

Имаме си вече трамвай - мъж ми е намерил! Сега го бута и усилено му вика ту-ту, макар че му обясних, че това е травмай! Има и една блузка с коли и страхотна ризка! А и три бодита за 98 см, което се оказва, че било много трудно за намиране.

За Лора - една брузка с къс ръкав, моливи и една интересна гума - като химикалка!

За мене един огромен бял Тублерон - отиде ми диетата!

# 304
Мили майчета, честит осми март!    bouquet

Бабъл, сутринта почнах да чета твоето стихотворение и щях да падна от смях. Четох го на глас и на Младен, той също го одобри  Mr. Green

Днес малката ми звездичка прави една година от сътворението си!
Ето го тук, това е най-хубавият подарък, който съм получавала за осми март:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202288&photo=45

# 305
  • София
Ето го тук, това е най-хубавият подарък, който съм получавала за осми март:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202288&photo=45
Айде пак рев  #Cussing out  Hug

Вени, дай снимка на тоз` трамвай, по Цариградско като почна да казвам, че еееей сега ще видим трамвайчето хората ме гледат меко казано очудено  Confused

# 306
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА!!!

И аз имам много мила картичка от Алинкото ми, с апликация на кокиченце, аз вчера се просълзих  Cry  Laughing Много е мило  Hug
Подарък - красив букет от лилиуми, но го получих вчера и нежни обеци (сребърни) от днес  Blush
Бяхме в морската, разкошно време  Hug Сега се приготвяме, ще дойдат кръстниците ни в нас  Flutter Едни питки, тортички, пържолки, малееее (Данче, ще има снимки после обещавам  Laughing). Добре, че послушното дете спа 3 часа следобяд, а тати му ми помага  Laughing

# 307
Честит празник, момичета.

На мен хич не ми е празнично, ама хайде утре ще ви се оплаквам, че днес е празник.

# 308
  • София
Ето го трамвая заедно с гордия собственик, току що подстриган от майка си в банята:

- кликнете за по-голям формат!

# 309
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДАМИ!

Днес ми е калпав ден. От сутринта се ядосвам. Аман от тоз моя мъж, понякога е адски загубен. Ни подарък, ни цвете, даже не честити. То бива, ама чак пък толкова  #Cussing out
Добре, че е малкия да си имам и аз като Смин, картичка Crazy Даже свеки ми купила подарък Sick
Утре пак ще спа, той да се занимава с малкия, като няма акъл да се подмаже и да направи поведение, така ще е !
Още съм ядосана, айде да не ви тровя празника!
Нищо не съм му готвила, свеки ни извикаха на китайски и там хапнахме..От мен нищом същото като  от него Twisted Evil

# 310
Ха, добро утрооооо! Wink И не съм станала сега, а някъде към 4! Този вампир е голяма работа - оцъкли се и на "Хайде да си лягаме " - "Неее!", "искаш ли водичка" "Неее" и все в този дух, сега чакам или да заспи, или след около час баща му да стане евентуално и аз да си легна.

Дея, водих го на лекар, имал червено гърло. От вчера Т не е двигал, стискайте ми палци да се е разминало, че ако пак вдигне и включвам АБ, няма да издържа. А мен ме сви гърлото и се чудя какво да пия. Ама и много пушша напоследък, признавам си... Embarassed Вече ще ги огранича, понеже...клюката...ама тихо да не уплашим късмета... започваме да правим 2-рото бебе  Joy /ама това е тайна да знаете/

Театрото мина супер, гледахме Идеалният мъж с Иво Карамазов и Юлиян Вергов, после с дамите пихме по чаша-две вино, прибрах се, яхнах мъжа и му викам "Искаш ли бебе", а той ми казва "Аз да" и след като обеща, че ще бъде добър баща /в процес е на себедоказване е/, реших що пък не. А той смята, смята...значи декември щяло да се ражда  hahaha Абе тея мъже, луда работа, мислят си, че това е фрас-прас и готово. Ние сме в семейна криза, та сега е момента да се наместим, защото той се стресна и реши, че много искал второ дете...

# 311
  • София
Кат` си нямам мъж за яхане уползотворих времето с пускане на нова тема. Само не ми се смейте на заглавието - не ми идват отръки римите  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт