В очакване на пролетта са АПРИЛските деца

• 9 866
  • 311
  •   1
Отговори
# 285
  • София
ЧЕСТИТ 8 март, МИЛИ ДАМИ! ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО И НЕЗАБРАВИМ ПРАЗНИК! Много целувки от нас!   bouquet  Hug  Heart Eyes

# 286
Честит празник момичета

# 287
Честит празник!

Бабълче, много хубаво   Wink

# 288
  • София
Честит празник мили съфорумки!
Бъде здрави вие и семействата ви,
обичайте и бъдете обичани,
с приятели се обградете
и на живота хубав се насладете,
а после тук го споделете  Hug

# 289
Честит празник, момичета! Много здраве, щастие и любов!

# 290
  • София
ЧЕСТИТ 8 МАРТ НА ВСИЧКИ МАМИ!
С пожелания за много усмивки и целувки от вашите мъже и най-обични същества!

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 14:02 от skarlet#

# 291
Мили ми приятелки,нека всяка от вас бъде
 ЖЕНА БЛАГОСЛОВЕНА, С ЛЮБОВ И НЕЖНОСТ НАДАРЕНА,С УСМИВКА ВЕЧНО ОЗАРЕНА И С МНОГО РАДОСТ ЗАОБИКОЛЕНА.
чЕСТИТ ПРАЗНИК И НЕКА ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА БЪДЕМ ВИНАГИ ОБИЧАНИ И УВАЖАВАНИ ПОНЕ КАТО НА ТОЗИ ДЕН

# 292
Преди малко не можах да се логна.
Дея, сподели деееееееее Hug Praynig
Моя подарък си го получих още снощи-лаптоп Flutter.
Очаквам и другите да споделят своите подаръци Peace

# 293
  • София
Честит Празник и от мен момичета!   bouquet

Нещо крив ден ми се заформи, а хич неискам да е така + това искам и аз лаптоп. Как изкарвате празничния ден, какви планове имате за вечерта?

# 294
  • София
Аз снощи сr самокупих една туника, защото мъж ми беше командировка и каза, че не е имал време да обикаля много-много и само на децата носи подаръци. Е, ще видим дали няма да ме изненада нещо. Преди малко се обади, че екацнал и сега го чакаме трепетно.

Довечера щяхме да имаме гости, но се оказаха с бронхит - детето и сега сме си сами. Ще метна едни пържоли във фурната със саладка и така!

Апропо, 13 гласували има за място за Априлския пленум - кой още не е?

# 295
Момичета , честит празник   bouquet

Ох, подаръкът ми е ремонта - и за годишнината , и за днешния ден и за рождения ден ще бъде, поне за всички празници тази година  Crossing Arms Но аз съм доволна, отдавна врънках.

Дадох няколко разхлабващи храни на Ема , но нищо , вече четвърти ден  Cry. Иначе всеки ден си ходеше и сега ми се струва много. Но я виждам ,че и се ходи. Почва да ме кара да и сменям памперса и плаче. Сигурна съм ,че се стиска, много се е наплашила. Четох как една майка казвала , че акитата трябвало и те да отидат при майка си в тоалетната  Sick, друга пък му давала да ги снима с фотоапарата като се изходи и само така успявала да го накара  Crazy, абе луда работа, но и това пробвах , обаче  нищо не помага.

Весело изкарване на празника. Ние ще сме си вкъщи, сигурно ще поръчаме някаква храна.

# 296
  • София
Ако има тапа - по-твърдо ако на края на дебелото черво, то ще пречи на следващите , които не са толкова твърди да излязат. Така че защо не и сложиш свещичка, за да изхвърли тапата, а после продължавай с храните.

# 297
Вени, свещичките били за деца над 6 години, нямало за тяхната възраст. Ама сега ще мина в аптеката да питам дали не мога да поставя част от нея. И аз мисля , че се е получила тапа .

# 298
Hug  bouquet Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДАМИ - МАМИ!
 Hug  bouquet Hug

На обяд бяхме в едно заведение, където на съседната маса празнуваше група от дами на около 65 -70 г. - мнооого добре изглеждащи, с прически, тоалети, цветя, в отлично настроение.
Това си пожелах.

Най-милите ми подаръци са от вчера - апликации с цветя от Петър от ДГ и от Велина от ДЯ!

# 299
А ние пропуснахме празникът на мама в ДЯ Sad Sad.
Енви, завиждам ти благородно за прекрасните подаръци от децата Hug.

Общи условия

Активация на акаунт