КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 8

• 26 642
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Кой ще чака 20 год. сватята , ще търсим и резервен вариант за всеки случай.  Joy

# 181
  • Кубрат/ Пишурка

Дай боже всекиму такъв голям избор!
 Хулиганче,добре спомена за питката,че да знаете: аз съм й майстор! Свекърът ми 26 години фурнаджия беше и колкото знаех,три пъти повече ме е научил! НА ИЗПИТ! Зетьовете да ги научите! Ние с внука вече правим питчици/ с диаметър 2 см./ !  chef cook
Искрено се радвам,че ми харесахте коконата! Да са живи и здрави всички,пък ще видим!
За сега лека нощ 1countingsheep smile3524

# 182
  • Пловдив
Лека нощ Янче и на дядо Тодор също. smile3524И внимавайте какви ги вършите еййй.

# 183
  • Пловдив
  Айде лека нощ на всички.   

# 184
  • София
Добро утро ! Голямо сватосване настъпва,ама ние сме си верни на Неда... Радвам се,че се е подновил и добрия тон в темата. Весел ден!

# 185
Добро утро и от мен. Снощи е било голямо сватосване.
Янче щом ще тръгваш на обиколка аз съм най близко.
А и моят внук не е за изпущане. Колко е Варна, Бургас.
Все с мириз на море. Лек ден. newsm51

# 186
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добро утро.
Сватосвахме се , но тежката дума си каза Янчето- след 20 год. резултат.
mi6y , шпионкеееее , приветче от мен!

Лек и усмихнат ден на всички!

# 187
Ееееее немога да се скрия от вас привет на всички бабки от мен. Влезнах само да ви прочета докъде сте стигнали че по едно време ми беше замирисало на лошо и се чудех от темичката ли е или Здравко се е изпуснал в памперса . Оказа се че е Здравко ама той в момента е при мама та тя да му мисли как ще го сменя  smile3532 . Та като съм я споменала чакай и да се подмажа малко БЛАГОДАРЯ ТИ МАМЕНЦЕ ЧЕ МИ ГЛЕДАШ ДЕЧИЦАТА  Hug newsm20 newsm51 smile3525 Hug Hug Hug

# 188
  • Пловдив
     Добро утро момичета .
Шпунц след всяка буря

идва и хубавото време

Мони ти къде отиде бе мила от отдавна  не си писала в темата? Със сватосването нищо не стана Янчето ни отряза за 20г Joy Joy
Я камилата я камиларя до тогава.

Дъще тръшна ми детето да гледам
и шапка на тояга а.Ей това е живот. 
Благодаря ти маме за милите думи обичам ви всички.

ЛЕК И СПОКОЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 189
Здравейте, момичета! Разбирам от съобщение в лични, че трябва да поискам прошка от поне една от вас. Наистина съжалявам, че някой се е почувствал засегнат от моя дума или от нещо друго. Не знам точно как е станало, но във всички случаи не е било нарочно. Както и да е. Сега сме в т.н. прошна неделя и моля за прошка всички  Praynig
Желая ви весели празници  Hug
Това е последното ми участие в тази тема. Не искам присъствието ми да дразни когото и да било. Беше ми приятно да се срещна с вас   bouquet

# 190
  • София
Здравейте, момичета! Разбирам от съобщение в лични, че трябва да поискам прошка от поне една от вас. Наистина съжалявам, че някой се е почувствал засегнат от моя дума или от нещо друго. Не знам точно как е станало, но във всички случаи не е било нарочно. Както и да е. Сега сме в т.н. прошна неделя и моля за прошка всички  Praynig
Желая ви весели празници  Hug
Това е последното ми участие в тази тема. Не искам присъствието ми да дразни когото и да било. Беше ми приятно да се срещна с вас   bouquet
Защо ме карате да си губя времето и да се връщам назад в темата?
Нищо не разбрах, пък и нищо от което може някой да се обиди не прочетох!!!
Банско, не се обиждай и не си отивай. Темата е за всички бабетки във форума. Затова сме тук, за да споделяме и се радваме на нашите деца и внуци, а не да се държим като пубери. Ако някой се почувства засегнат, моля да ме извини. Не искам да обиждам никой   bouquet

# 191
  • София
Зиче за кратко изгря слънцето. Баби вземете се в ръце и не правете глупости. newsm78 Сега не е време за сръдни ,грехота е.

# 192
Ку-куууу наминавам да ви видяяяя ако не сте ме забравили вече...хи-хи-хи...
 Снощи сънувах един сън....Сънувах,че уж влизам в едно заведение тип механа.Обаче имаше и нещо като бар.Изведнъж излиза една жена от към бара и ми вика "Ооо, Мастерче,появи се най-после.Аз съм Хули(Баба Хулиганка),много ми е приятно да се запознаем.Я ела да пием по една водка с ледче.Те и другите ще дойдат скоро..." .От която иформация аз само дето не падам,щото с никой не се познавам от вас.... hahaha Обаче чувството в съня ми беше толкова хубаво....Та реших днес непременно да ви разкажа.Много ви обичам!

# 193
  • Пловдив
Щпунц когато човек иска да развали нещо хубаво го прави с лекота .
Бабетки оставете нещата така както са стига сте ровили защото нали знаете че, едно лайно колкото повече го ровиш толкова повече мирише .

# 194
  • София
 Joy Joy Joy
Ти пък откъде знаеш, че обичам водката с лед ???
Много мил сън и трябва да се постараем да стане действителност.

Общи условия

Активация на акаунт