Работилница за Великднески Чудеса 2008!!!

• 40 748
  • 558
  •   1
Отговори
# 405
# 406
gudzy, възхитително!
Дано да се докопам до някое шише!
Аз вече се търкалям ама не изпускам от поглед какво правите! Ако мога да помогна с нещо пишете!

# 407
гудзи как такава производителност с този мъник, или и той помага активно  Wink

# 408
връзвам го за парното Joy Joy Joy
Ами като расте между боички и четки в един момент спряха да го впечатляват и почти не пипа или рисуваме двамата.
Ама аз имам яко помащници тия дни и за това толкова много неща сме направили,повечето неща са групово изпълнение Mr. Green

# 409
връзвам го за парното Joy Joy Joy
Ами като расте между боички и четки в един момент спряха да го впечатляват и почти не пипа или рисуваме двамата.
Ама аз имам яко помащници тия дни и за това толкова много неща сме направили,повечето неща са групово изпълнение Mr. Green

аz пратих някои фигурки от филz и цветенца от плат на чутъчут и ако стигнат навреме може да ги ополzотворите, както действате в екип  Wink
Имам и 2 големи парчета филц, но в zимни цветове (светло сиво и синьо) . Мисля, че може да станат zа направата на торбички, шапки и други неща  zа Коледния баzар. Има ли някой желание ?

# 410
# 411
ако някой се интересува - в някои магазини за 1 лв са пуснали дървени цветни яйца. Отгоре са им залепили гадни детски лепенки, които се махат с едно движение. Могат да се използват спокойно.

# 412
  • Банкя
Яйцето -свещник се получи случайно.Докато го лакирах вятъра го бутна и се счупи .Хвърлх го ,но после ми дожаля и реших да използвам розовата черупка .Така установих че под лепенката не се чупи.И с една малка крива ножичка го изрязах.Е пада си пипково  Joy

# 413
# 414
Яйцето -свещник се получи случайно.Докато го лакирах вятъра го бутна и се счупи .Хвърлх го ,но после ми дожаля и реших да използвам розовата черупка .Така установих че под лепенката не се чупи.И с една малка крива ножичка го изрязах.Е пада си пипково 

Пеперудата декупаж ли е ?

# 415
tarlio , страхотно се е получило, новаторе!   bouquet

# 416
Яйцето -свещник се получи случайно.....

СЛУЧАЙНО ИЛИ НЕ, ПРЕКРАСНО Е. Аз може и да съм пристрастна, защото пеперудите са ми любими, но въпреки това - пак е прекрасно.  bouquet

# 417
това яйце ще е най - търсеното на базара, май на търг ще го продаваме Laughing Laughing Laughing

# 418
сега се сетих
ИМАМЕ ГОЛЯМА МОЛБА
НЯКОЙ ДА ИМА ТЕНТА, ЗА СВ. НЕДЕЛЯ ЕВЕНТУАЛНО НИ ТРЯБВА
АКО ВАЛИ ( ДАНО НЕ, ПИСНА МИ НА ВСЕКИ БАЗАР ДА НИ ВЕЕ И ВАЛИ Close), ТРЯБВА ПОД НЕщО ДА СЕ СКРИЕМ - ТЕНТА ТИП ОТВОРЕНА ПАЛАТКА
 Hug

# 419
Сега се сетих, че някой беше питал за тези силиконовите лепенките за стъкло. Имам боички, ако искате мога да направя - само кажете дали ще ви свършат работа, само на великденска тематика ли да са и как сте ги продавали до сега /върху джоб-папки ли да ги рисувам  newsm78/

Общи условия

Активация на акаунт