Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 59 914
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 1 200
Нищо не си харесах Sad

Какъв е тоя мъд: http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=75152&CatgId=19 Thinking

Това е добро,но дали ще е в срок: http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=49306&CatgId=19 Thinking

Червилото на Ланком съм имала и е хубаво,цвета е хубав също Peace

# 1 201
  • София
Емел, как са кремчетата от серията Benefiance на Shiseido, сподели отзиви.  Flutter

Приключвам едни тестери на Suisse Programe и до дни ще започна да ползвам дневния и нощния крем. Нямам идея дали не си внушавам, но при 10-дневно ползване на околоочния крем като нощен забелязвам значително редуциране на линиите около очите. Но нали съм все още в отпуск, не се натоварвам и може това да е причината за по-доброто състояние на околоочния контур. Ще си види като тръгна отново на работа.

Еее супер, значи не са пари хвърлени на вятъра.  Wink

# 1 202
  • София
Рано ми е да констатирам. Rolling Eyes

# 1 203
момичета, ще ми препоръчате ли хубав мъжки парфюм Laughing нещо леко от сорта на ди Жио на Армани Blush

# 1 204
  • София

И на мен ми стана интересно за този мъд.

Отзивите са страхотни - ексфолиант, който действа като дълбоко почистваща маска, която отсранява черни точки, почиства порите, овлажнява. Според коментарите наистина страхотно почиства кожата и дори хора с акне са много доволни от него.

# 1 205
  • София
момичета, ще ми препоръчате ли хубав мъжки парфюм Laughing нещо леко от сорта на ди Жио на Армани Blush

Bvlgari Aqva   Peace

Game на Davidoff   Peace

# 1 206
  • София
Аз не съм полвала точно тази, но по принцип редовно ползвам подобна. Наистина почиства и стяга страхотно. Намазвам всичките си приятелки с нея. Както се беше изказала една съфорумка, вкъщи само на котките си не правя процедури. Laughing

Иля, каква беше тази заря до нас?

# 1 207
и аз не знам,но скоро ще разбера- поръчах  Crazy Отзивите за него са супер Praynig

# 1 208
  • София

Иля, каква беше тази заря до нас?

Олеее заря ли е било това, аз така се уплаших.  newsm43

# 1 209

10Х,  Hug

Вече си харесах 1,2 неща.Пак ще се пуска поръчка, то се е видяло! Grinning
Момичета явно сте ги изкупили и вече ги няма.  newsm78

# 1 210
  • Букурещ

И аз това се чудя, не знам дали да рискувам, все пак е за дребосъчко. Но пък ако е в срок, знам, че слънцезащитните на Clarins са много добри.

# 1 211
  • София

10Х,  Hug

Вече си харесах 1,2 неща.Пак ще се пуска поръчка, то се е видяло! Grinning
Момичета явно сте ги изкупили и вече ги няма.  newsm78

Ето ги тестерчетата, само едно е свършило  -  http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/searchProduct.jspa?cate … oductLineId=71876Peace

# 1 212
благодаря Иля   bouquet
Искам да ми препоръчате какво да си взема за лятото с голяма защита; Много ми се поти от топлото нослето и ми се появяват много лунички само там. Понеже се поти и крема се измива, така да се каже. Просто не знам с какво да се мажа там. По лицето нямам проблем. В края на лятото винаги ми става носа целия в кафеви петна, просто ужас.
Дайте идея за кремче с много висок фактор просто се чудя какво да взема  newsm78

# 1 213
  • София
Момичета, може ли малко помощ?
Искам да си избера дневен крем със слънцезащитен факор.
На 25 г. съм, с комбинирана към мазна кожа. В момента ползвам 3те стъпки за 2ри тип,
преди тях 3те стъпки за 3ти тип...не се погаждам с тях някак,
3ката ми изсушаваше много кожата, 2ката ми идва мазна някак.
Ползвала съм и супер дифенса на клиник, обаче ми се рони...т.н. кир ефект.
Ще съм благодарна на всякакви предложения.

Да се самоцитирам Simple Smile

# 1 214
  • София
и аз не знам,но скоро ще разбера- поръчах  Crazy Отзивите за него са супер Praynig

И аз си го поръчах.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт