Храненето до 4 часа следобед гарантира страхотни резултати

• 23 610
  • 280
  •   1
Отговори
# 60
  • СВИЩОВ
Привет на всички Hug
Добре дошли на всички нови попълнения   bouquet

nushi_in очаквам от теб отчет колко килца си смъкнала  #Cussing out
Все още нямам кантар,затова резултати другата седмица на 12.03 (правя два месеца на този режим).

Да кажа само че се чувствам доста добре. Не съм се ограничавала в яденето т.е.
каквото ми се яде ,това ям - но до 16 ч. Единственото което мога да кажа че съм ограничила е
сладките неща.Не че съм ги спряла просто  не ми се ядат така както преди.

Успех на всички с отслабването  bouquet

# 61
Първият ми ден премина що годе успешно.Единственият ми грях след 16 часа бяха малко царевични пръчици.Днес закусих втората си половинка синеморец.Не мога да удържа без сладко и се успокоявам,че това поне е без захар,но пък е калорично като всички останали подобни десерти.Гледам да израсходвам излишното с тренировки.Бягам по 30 мин. и коремни преси най-различни 40-50 мин(това го правя от 4 години като дните без раздвижване ми се броят на пръсти).Това  е за сега,утре пак!

# 62
  • София
даааа, след седмица без вечеря (и едно изключение, де), съм минус само с 1 кг. и малко. Уф, но мисля, да не се отказвам още малко поне...
Успех на всички!

# 63
сонетка това е супер за 1 месец имаш реален шанс да смъкнеш около 4-5 килца ... но поне ще са реални  Crazy успех с теб сме   bouquet
галина82 супер е че тренираш  Peace аз не обичам спорта и затова гледам да ходя главно пеша ... почти не ползвам градски транспорт ... но евала ти правя   bouquet
nushi_in дано да ни изненадаш със страхотни резултати   bouquet
и така сега да си дам отчета за деня до сега : сутринта кисело мляко с портокал за закуска
към 11 едно кафе и фреш
обед варени картофки
и за вечеря смятам да хапнасалата снежанка с кифтенца  bowuu

# 64
  • Пловдив
Здравейте и от мен, мисля и аз да се включа.От 7 дни сам на диета и ям само плодове и зеленчуци а всяка сутрин вместо закуска пия 1 чаша топло мляко е нес кафе.Вечер обикновено ям по 1-2 плода и пия чай но без мед.Сега ще се постарая вечер да пия само чай.6 дни в седмицата бягам по 45мн а на седмия почивам.За сега съм свалила 3кг и ми остават още 15.Мнооого сааааа LaughingУспех на всички ще следя темата с удоволствие.

# 65
днес съм почти отличничка-вечерта само няколко хапки зелена салата Simple Smile не мога да не се похваля Hug

# 66
  • Пловдив
Здравейте!
Много ми е трудно да пазя диети, но след зимата имам нужда...
Мисля да го пробвам това с не-яденето след 16.00ч. Дано успея да се удържа, че съм с много слаба воля... Wink

# 67
  • Пловдив
В началото е трудно, но после като свикне стомахчето да си почива вечер,ако му пуснете храничка ще ви се обиди.Успех,аз съм много доволна откакто преодолях този момент да спре да ми се яде вечер.

# 68
  • Благоевград
Здравейтееее!!!!!
Много ви се радвам , хубаво е че и други са доволни от режима.
И най-важното - постигат резултати!!!!!
 Grinning
Аз приближавам към 6 (шестият) свален килограм.Е, имам още малко
за да го затвъртя Whistling, но съм сигурна ,че ако не тази , то
следващата седмица ще бъде 100% факт.

Малко ме питесняват предстоящите празници -
на 7 март сме на фирмен банкет (вечерта) и няма начин да не
хапна нещо.
А на 8 март сме на прошки и едновременно празнуване на празника
свързана с тази дата.
Таааа, не съм много убедена, че ще постигна минуса още тази седмица. newsm78 #Cussing out

До скоро !  bouquet

# 69
HugМомичета Hug, здравейте! Hug
Днес пак няма да имам особено време да влизам в темичката ни Whistling ooooh!, затова сега ще признавам Whistling. Вчера не беше много по програма ден Whistling, в смисъл с точните посочени храни, но затова пък след 4 никакво ядене Mr. Green. Да ви призная, че сутрин се чувствам много по-свежа и коремчето ми е едно прибрано Peace. Дано скоро проличи и на кг Praynig
. Хайде, милички, приятен и диетичен ден  bouquet!!!

# 70
Сварих да започна режима,сварих и да се проваля Embarassed.Вчера правих страхотна погача,цял следобед я "обгрижвах" и накрая ангелчетата ме предадоха,не издържаха #CrazyМного е трудно като всички около тебе плющят,особено мъжлето дето всичко хвали и е чревоугодник от всякъде.Той е виновен,защото иначе нямаше да готвя и щях да си вегетирам спокойно след 16(това е за мое успокоение).Днес ще  готвя боб,а аз не обичам и ще съм примерна ща -неща.Хайде утре пак ще пиша Hug

# 71
  • plovdiv
добро утро и от мен,отдавна не съм се вясвала,но иначе ви чета редовно...детето се удари на ръба на леглото миналата седмица та ни лепиха,бяхме сини та за това бях покрай нея и не можех да пиша..но не че съм била режимна Embarassed,но от днес обещавам честна и почтена с вас съм...като цяло не се храня много,но съм в такъв застой с тия кила ,че вече ми се плаче..за два месеца само 5 килограма са си направо нищо в сравнение с това което съм сваляла преди...остават ми още 20-тина...кажете вие как я карате момичета?има ли вече видими резултати при вас?споделете коя с колко е минус и за колко време?хайде лек и усмихнат ден от мен  bouquet

# 72
desi-r   ти си наща гордост  smile3521 цели 6 килца   bouquet
sky***** наистина е така ... сутрин се чувстам много по-добре ... и най - готиното е че сваляш там където имаш нужда  Mr. Green
галина82 не се притснявай ... на всеки сеслучва да се поддаде   bouquet
brokolche е защо да са малко 5 килограма за 2 месеца ... поне знаеш че са трайно свалени .. а това е по-важно  yes иначе по въпросът ти .. аз свалих 8 килограма за 2 месеца  почти три на      тзи режим .. но аз съм висока и по-бавно се виждат резултатите ... но сега резултатите наистина са видими ... дръжките ми се прибраха  в дънките ... и всички не спират да ме хвалят колко съм отслабнала  newsm44 но няма да се отказвам ... и си оставам твърдо с този режим... златен е  Mr. Green

# 73
за 3 дни съм -800г Simple Smile,
но ми е трудно заспиването  Sad

# 74
Здравейте!
Записвам се да следя темата, защото вярвам, че с този режим се смъкват килограми. Самата аз много преди време съм го изпитвала. Смъкването е постепенно, трайно и безболезнено. Просто каквото ти се преяжда го оставяш за другата сутрин. Сега пак съм на този режим + изключване на сладко и тестено. Надявам се да продължа да смъквам.
Хубав и приятен ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт