Отговори
# 120
Добро утро Simple Smile
Аз се събудих с гигантски цици  Mr. Green
Или просто се дължи на огледалото в цял ръст... винаги съм привличала всякакви погледи, ама съм била пропорционална, а сега...  #Crazy Казвам ви, това дете и още едно и съм готова за пластична хирургия  Simple Smile

Хубава неделя на всички, поне в София времето е фантаастично   bouquet

# 121
Честита Баба Марта!Мартенското ми настроение е съпроводено с мисли за почивка,море.Много ми се иска да отидем на почивка преди да съм влязла в 6 м и търсих в Гърция че ни е близо, но намерих само екскурзии с автобус, а ние искаме да си пътуваме с колата  ThinkingПрепоръчайте бе хора някоя агенция, много ми се ходи,ехааа моренцето, дъх на море Crazy

Мила,а за какво ви е агенция?В Гугъл има инфо за всички хотели-ние винаги ходим в Гърция с колата,и да не сме си резервирали хотел предварително винаги се намира-още повече,че няма да ходим пиковия сезон и места колкото искаш-и ние натам сме се насочили ,само че този път по на юг(може би Крит),за да сме сигурни,че май-юни ще е топло(най-вече водата)

аз тази сутрин пак се събудих с твърд корем,въпреки че пия магнезий-малко ми е притеснено,добре че прегледът е след 2 дни  Sad

# 122
Честита  Баба Марта на всички със закъснение!!!    Hug
...И честит имен месец, Коте Марта!!!...  bouquet

# 123
  • Лондон
Да, Марта... Аз излъчвам любов и живот, наслаждавам се на всичко ТYK и СЕГА и съм подарък за тези, които ме познават  Mr. Green Освен в редките моменти, когато съм крива, противна и мразя всички...  Twisted Evil

и

# 124
Да, Марта... Аз излъчвам любов и живот, наслаждавам се на всичко ТYK и СЕГА и съм подарък за тези, които ме познават  Mr. Green Освен в редките моменти, когато съм крива, противна и мразя всички...  Twisted Evil

О йе  Mr. Green
Мога да оценя проклетията по достойнство, когато я видя  Heart Eyes Mr. Green  Peace

# 125
  • Лондон
Grinning Имаше едно стихотворение на Петя Дубарова което много харесвах като малка...
Понякога съм бяла и добра. Как рядко ми се случва да съм бяла! - Поздрав по случая и за именния ти месец Simple Smile
http://slovo.bg/showwork.php3?AuID=186&WorkID=10022&Level=2

Вчера излязох на разходка и ми направи впечатление че вече не се заглеждам по мъже Simple Smile а по бебета и детски колички...
Влюбих се в една количка просто. quinny maxi-cosi или нещо подобно и сега проверих - струва 577 паунда! Rolling Eyes
Една друга също ми допадна - Bugaboo - тя пък 554....  Явно имам добър вкус за колички  (с мъжете обикновено беше обратното)  Laughing

# 126
eya, тенк ю   bouquet

Колкото до количките, Куини-то е нещо като мерцедеса  Wink Не мога да излъжа, че и на мен не ми харесва, нооооо... направи си добре сметката дали а) ще я ползваш достатъчно, за да оправдаеш инвестицията и б) дали е достатъчно възпитателно за отрочето  Mr. Green Те не разбирали, ама ако се прежалим за Куини (която в БГ струва колкото кола на старо), после как ще продължим да "поддържаме стандарта" и то какво ще свикне да очаква и какво ще приема за даденост... Тц тц, не на мене тия  Grinning
Дето много се забавляваме с брат ми, който пропагандира следните възпитателни методи: "От 5ти до 9ти клас във военно училище, за да се научат на ред и дисциплина, а после в интернат, за да се понаучат и на нещо друго."  Mr. Green

# 127
  • Лондон
Ю ар велком! Grinning

Ами то и тук може да си купиш кола за тези пари (две даже)  Laughing Мъжът ми каза, че много му харесвало като съм била в хипарска фаза и че слинг било чудесна идея... щяло да бъде чудесно за детето Laughing  Предполагам, че ако ушия слинг от знамето на любимия му отбор ще е още по-щастлив.  Party

Аз 557 за количка няма да дам... но пък и няма да бутам малкото в трабант  Naughty

# 128
На мен ми харесват количките на Cangaroo - като дизайн някои наподобяват Куини-то и други подобни, като цена са съвсем поносими, а като качество майките са доволни. Моят фаворит е Карера-та, но аз наистина ще карам на "наследство".

# 129
  • Лондон
Да, хубави са! Това българска фирма ли е?
Гледам че повечето от тези колички са за сядане - не трябва ли в началото бебето да лежи?

Извинявам се за кретенския въпрос... Нямам идея от колички...  а и от бебета Simple Smile

# 130
Аз предпочитам да си дам парите за почивка и удоволствия преди да се роди бебока, а за количка каквото остане.За това изчезвам отново в гугъла. Стели,мерси скъпа,това ще направим,май вярно срещнах някъде такава инфо

Какви са тия работи с твърд корем,това не е ли нормално щом толкова много от нас се оплакват, да не би от опъването на кожата да се създава такова чувство???

Последна редакция: нд, 02 мар 2008, 17:23 от меви

# 131
Здравейте на всички и от мен ! Честита Баба Марта, да сте бели и червени румени засмени от късмет и усмивки озарени!
Честит имен месец на Котката Марта Simple Smile!
Да ви се похваля вчера си направихме чудесна разходка из морската градина, след това спах като къпана, тук времето е прекрасно само дето от сутринта задуха един вятър дано да изчезне до утре че сме предвидили да ходим на пикник Simple Smile Вече си купих и първата дреха за бременни- една пола:) малко съм странна  нея но се надявам да свикна Simple Smile Относно количките които коментирате аз също съм голям фен на Quinn , само дето таткото като разбра колко струват ще ши да припадне. Както казва мъжа на една моя приятелка "....аз за толкова пари  ще му купя и шофьор ще наема " Simple Smile , да се надявам че ще харесам някоя друга по евина количка която ще ми върши същата работа, защото парите наистина са доста мака и количката да е комбинирана:) Пожелавам хубава почивка на всички Simple Smile

# 132
еуе: Тези които ти си разгледала стават и да спи бебето, а може ако желаеш да си закупиш и зимен кош отделно които става за тази количка и да ти е закрито от всякъде детето(това е за зимата но зимните кошове са до 6м) Simple Smile не се притесняваи , че нищо не разбираш аз днеска тъкмо си мислех това бебе как ще го гледам, какво ще го правя незнам Simple Smile ама ще се оправим Simple Smile bowuu

# 133
Да, хубави са! Това българска фирма ли е?
Гледам че повечето от тези колички са за сядане - не трябва ли в началото бебето да лежи?

Извинявам се за кретенския въпрос... Нямам идея от колички...  а и от бебета Simple Smile

Нямам идея дали е българска фирмата. Unless further specified (изрично като лятна количка), всички колички имат опция за зимен кош и легнало положение. Ние както ще сме августинки, май ще имаме нужда и от зимен кош до следващата пролет.

devotion, споко  Grinning мен са ме оставили за пръв път сама на 2 месеца (съседката да ме наглежда) и са ходили да купонясват, и пак съм оживяла  Mr. Green А после ни оставяха тримата да се гледаме сами и в общи линии гафовете ставаха само в родителско присъствие, като бяхме сами явно Господ ни е пазил  Grinning

# 134
Хора, с тия разговори за колички ме измъкнахте от сладкото следобедно безгрижно състояние на  нищоправене...
Че вече даже и любими модели си имате!!!
Аз съм нещо много назад с материала  Mr. Green
600 евро/паунда за количка и на мен ми се струва малко множко.  Thinking
Почвам да търся вече сериозно кройки и модели за слингове   Naughty  Simple Smile

PS. Само да добавя едно наблюдение относно количките Cangaroo, които наистина изглеждат много добре... Инженерната ми мисъл констатира, че зимния кош гледа напред, а не към майката.

Не е ли по-добре да виждаш бебето (докато е в кош) като го разхождаш?
Мамите с опит?... Вашето мнение?...

Последна редакция: нд, 02 мар 2008, 17:58 от Mika

Общи условия

Активация на акаунт