Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на контракциите по време на бременност?
Какви са причините за кървене по време на бременност?
Какви са препоръките за приемане на магнезий по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на контракциите по време на бременност?
Контракциите по време на бременност могат да се проявят като втвърдяване на корема, издуване в определени области и дърпащи усещания. Те могат да бъдат безболезнени, но създават неприятно напрежение. Ако се усетят повече от 5-6 пъти на ден, е препоръчително да се консултирате с лекар. Симптомите на контракции по време на бременност включват усещане за стягане в корема, болки, подобни на менструални, и усещане за тежест. Ако контракциите станат чести и болезнени, важно е да се консултирате с лекар за професионална оценка и съвети.
-
Какви са причините за кървене по време на бременност?
-
Какви са препоръките за приемане на магнезий по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни жени с контракции?
-
Имате ли предложения за място за среща на 22.03?

Казвам ви, това дете и още едно и съм готова за пластична хирургия
Препоръчайте бе хора някоя агенция, много ми се ходи,ехааа моренцето, дъх на море 

Имаше едно стихотворение на Петя Дубарова което много харесвах като малка...
Не мога да излъжа, че и на мен не ми харесва, нооооо... направи си добре сметката дали а) ще я ползваш достатъчно, за да оправдаеш инвестицията и б) дали е достатъчно възпитателно за отрочето