Какъв Roll-on използвате?

• 29 744
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
  • София
В момента използвам на Dove  без следи и наистина дрехите, особено тъмните остават без следи Peace

# 61
  • София
От 2-3 години насам ползвам основно стикове. Дав.

# 62
Рексона-синя

# 63
# 64
  • Countryside
И аз съм от фенките на Виши- зелената капачка.   Heart Eyes Наскоро ми препоръчаха един Мичъм, много е добър, не се потя грам с него и е по-голяма разфасовка, а и само за 5лв.

# 65
# 66
  • в града на атомното слънце :)
Nivea Fresh и то мъжкия - единственият, който не ми е оставял следи по черните блузи. Но ще пробвам и Vishi, щом го хвалите толкова  Laughing.

# 67
Сега ползвам този:

Наистина не оставя следи по дрехите,попива хубаво,мирише приятно,но срещу изпотяването не е много ефективен за съжаление.
Следващият ще си купя на Дав,искам и тях да пробвам Peace

# 68
Нивея с лотус и ориз миля беше
Доволна съм, нежен е и ухае много приятно Peace

# 69
И аз съм от фенките на Виши- зелената капачка.   Heart Eyes Наскоро ми препоръчаха един Мичъм, много е добър, не се потя грам с него и е по-голяма разфасовка, а и само за 5лв.
Виши - зелената капачка Peace, доволна съм от резултата, само той ми действа срещу изпотяването. Насоро обаче се загледах в съдържанието и видях, че има алуминии, а тук във форума преди време четох, че въпросната съставка, при продължителна употреба, води до рак на гърдата ooooh!  #Crazy И сега не знам какво да ползвам #2gunfire
Този Мичъм какво производство е и от аптеките ли се купува?  bouquet Благодаря предварително!

# 70
Biotherm дълги години, днес си взех един на Avene

За този на Biotherm ли става въпрос и има ли алуминии в него?  bouquet
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=38816&goChar=B

# 71
  • София
и седемдневния на Vichy

Но от нози на Sanex съм по-доволна.

# 72
Ползвала съм какви ли не Но откакто пробвах на адидас ролончето не бих го замемила скоро с друго. Laughing

# 73
Използвам едни немски, марката е CD, но сега не се сещам как им беше сайта, за да покажа снимка. Не ми оставят следи по дрехите, ароматът е доста дискретен, а и не са скъпи - малко над 4 лева са на повечето места. Има ги в два различни аромата, поне аз освен аромата им, не виждам друга разлика

# 74
Аз съм най-доволна от Lady Speed Stick

Общи условия

Активация на акаунт