Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой ще участва в предстоящите Великденски пости?
Какви са някои предложения за вегетариански рецепти и безмесни ястия?
Какви са някои предложения за идеи за постни ястия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой ще участва в предстоящите Великденски пости?
Форумът разкрива разнообразна група участници в предстоящите Великденски пости. Някои от тях се присъединяват за първи път, докато други имат опит в постните практики. Има и такива, които изразяват съмнения относно способността си да издържат на поста, но все пак се ангажират да опитат. Споделените във форума рецепти за постни ястия също допринасят за разширяване на идеите за постно хранене.
-
Какви са някои предложения за вегетариански рецепти и безмесни ястия?
-
Какви са някои предложения за идеи за постни ястия?
-
Какви са някои предложения за методи за издържане на пости?
-
Какви са някои здравословни, вкусни и безглутенови идеи за десерти и вегетариански ястия?

.
Аз всяка година за Великден и за Коледа постя.Пропуснах само миналата и по-миналата,понеже през едната бях бременна,а през другата кърмех.Та сега вече е време.Мога да изброя хиляди ястия постни-стига да имаш богата фантазия.Аз например днес ще си сготвя тиквички с ориз и пресен лук на фурна-стават страхотни!То сега е по-лесно,че можем още мляко и яйца да ядем.Но не е трудно да измислиш постна манжа.По принцип ,ако не са домашните-месо може да не хапна с месеци,от малка не обичам манджи с месо.Даже и сега когато готвя /почти винаги с месо/на себе си слагам само от другото с което е сготвено.Трудничкото на мен ми идва с млечните,защото без кисело мляко.....
,но се справям и с този проблем-купувам си соева майонеза/страшна е/,тофу,соеви пастети -та те ме спасяват.Ако на някой му е трудно,мога да му предложа много постни манджи.