Имам клиентка англичанка,на която сестра й е така и ще разпитам по-подробно.Най-важното е да е обкръжено с нежност детенцето,за да се подпомогне развитието му.Ох,много се натъжих за милата майчица и ме хвана и страх като се замисля,че ЕГН-то ми нараства,а искам второ дете:cry: Tozi link e polezen http://www.bulpress.net/index.php?p=view&r%5Bid%5D=3228
Аз съм перманентен имигрант,ама май като гледам с моя закостенял мъж,тука Щъ съ умра
Освен да го сменявам и да хуквам
Аз съм перманентен имигрант,ама май като гледам с моя закостенял мъж,тука Щъ съ умра
Освен да го сменявам и да хуквам 
Тъжно ми е, но понякога все още ми е пред очите африканското
И моята приятелка ми праща снимки, от Кейптаун

Решила съм да го записвам на хомеопат, но все нещо излиза. Но вече край утре ще издиря телефони и го записвам. Така ме е яд вчера дядо му знае че е тук и си дойде болен кашля като магаре, висока Т. 

.
.
Мисля да се консултирам с педката и ако трябва на очен. Пък като се замисля, не е от децата дет висят пред екраните. Май само се чудя в какъв филм да вляза 

с теб сме мила 
за съжаление с инфо не мога да помогна, а само с молитви 
Да чукам на глава, Цецко засега е добре, малко сякаш похърква с нослето само
Тази сутрин в яслата плака само 1 минута, имаме напредък
Вчера нали го оставих да спи там на обяд, но не е мигнал, направил я е шантава Герито, местила го е от едно креватче на друго, гледали колите през прозореца, какво ли още не, само и само да не спи 
, че не е никакъв лекар и да го разнесе из града, та да не види пациентки вече 

), Йони ще порастне голямо, умно и силно момченце

......за съжаление

Препоръчани теми