Бузките на ЮЛЧЕТО едреят, юлски мами радват се и пеят.

• 15 092
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Betta - не се отчайвай миличка, МОЛЯ ТЕ! Аз мисля, че е още рано да се види, освен видеозона да е супер. Не се настройвай сега за аборт, защото с предното бебче така си мислех постоянно"Ами ако го загубя?", "Ако прокървя?" и май предизвиках съдбата. Мисли позитивно. Нищо, че е още ембрионче, то усеща мама, че е притеснена. Давай го по-спокойно и си мисли за хубави неща. Сега, като се сетих като забременях с Венци също бях болна с температура и пих лекарства и това много ме гложди до последно, но тогава не знаех, че чакам бебе. Ще чакам добри новини от теб!  Hug

# 196
Благодаря на всички за пожеланията към моите рожденници.   bouquet
Бета искам да ти кажа да не се притесняваш, защото и аз бях в подобно положение с Ели. Та дойде деня, в който трябваше да ми дойде, обаче закъсня и аз вече бях сигурна, че най-после съм "хванала". Отивам веднага до аптеката, купувам тест и чакам сутринта. Спомням си беше събота сутрин и двамата с половинката нямаме търпение да направим теста. Правя го и хоп две чертички. Радост до небесата. Звъня на майка ми и съобщавам благата вест (само тя беше наясно с нашите планове). По-късно през деня казваме и на съкровището. Всички се радват и уж всичко е точно. Идва понеделник и докато съм на работа забелязах леко зацапване с цвят не червен, но нещо като керемидено-кафяв. Изобщо не губя време и отивам на гинеколог. Обяснявам ситуацията и той ми каза, че има нещо като плоден сак, ама ....Въпреки това ми нахака две инжекции и ми изписа Дуфастон, Но-шпа и фолиева к-на. Каза още, че ако зародиша е увреден инжекциите няма да помогнат да го задържа и един вид така организма сам си прави естествен подбор. Обясни ми, че причината не е в мен и че нямам вина за случващото се. И така през ден ходя при него в продължение на 2 седмици, за да ми слага пак от тези инжекции. Но понеже беше частен кабинет и каза, че не може да ми даде продължителен болничен ме посъветва да се запиша при някой от държавните, поради тази причина. От там започна адът. Отивам при новия гинеколог, представям му инфото до момента, за да е наясно все пак и той ми сервира след гинекологичен преглед (при положение, че аз съм с кървене) и след това ехограф "Какъв болничен искаш. То бебе няма." И аз се втрещих, стана ми криво, разплаках се и той все пак се смили и ми даде 7 дни болнични. Между временно започна да ми обяснява, че тук ехото било много старо и трябва да отида в болницата в Асеновград, където работи, защото там имал много добър. Естествено всичко опираше до парите. Съгласих се и на следващата седмица отивам и той пак казва "Ето тук нищо няма, а сега тук трябваше вече да има сърдечна дейност" и започна да говори кой ден да отида, че да ми даде направление за аборт. Едва го измолих да изчакаме още една седмица и тогава да ходя. Как не се усетих по-рано да отида при друг и да искам друго мнение. Чак ме е яд. Но после всичко се нареди- следващите 4 дни аз задълбах повръщането и направих ацетонимия. С голям зор изчаках да дойде сряда, защото той работеше със Здравната каса в Пловдив само сряда и петък сутрин. През това време не ходя на работа и си пускам отпуск, защото той не ми дава повече болнични. Майната му и на парите, и на отпуската, аз си исках бебето. И тогава вече му се видях "малко по-зле", а аз вече не знаех къде се намирам и ме прати в болница. Отидох във Весела и там при приемането ми направиха отново видеозон. И представа си нямаш какво щастие изпитах, когато доктора ми каза, че абсолютно всичко си му е наред и си има сърдечна дейност, даже ми пусна звука да чуя как бие това малко сърчице. Повече не се върнах при асеновградчанина. Въпреки това страха, който ми насади той, си остана и до днес, макар че след него поне сто пъти чух, че всичко се развива нормално и всичко е наред.
Доста се олях, извинявайте. Embarassed Не сте длъжни да го четете, но исках да кажа, че винаги трябва да искаш по няколко мнения, за да се убедиш в поне едно от тях.
Пак извинявайте. Ще се постарая да не пиша вече толкова дълги постинги.  bouquet

# 197
Да е живичко и здравичко най-вече детенцето на Варвара. PraynigИмам клиентка англичанка,на която сестра й е така и ще разпитам по-подробно.Най-важното е да е обкръжено с нежност детенцето,за да се подпомогне развитието му.Ох,много се натъжих за милата майчица и ме хвана и страх като се замисля,че ЕГН-то ми нараства,а искам второ дете:cry: Tozi link e polezen http://www.bulpress.net/index.php?p=view&r%5Bid%5D=3228
Амери,ти как така се завърна smile3512Аз съм перманентен имигрант,ама май като гледам с моя закостенял мъж,тука Щъ съ умра SadОсвен да го сменявам и да хуквам Mr. GreenИмам втори братовчед,който живее от над 15 години в Йоханесбург и редовно ми изпраща снимки по СКайп да ме дразни #Cussing out

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 21:00 от Tizija

# 198
Амери,ти как така се завърна smile3512Аз съм перманентен имигрант,ама май като гледам с моя закостенял мъж,тука Щъ съ умра SadОсвен да го сменявам и да хуквам Mr. GreenИмам втори братовчед,който живее от над 15 години в Йоханесбург и редовно ми изпраща снимки по СКайп да ме дразни #Cussing out
То, мойто не е за разправяне  Mr. Green Ние си пасваме с мъжо по това отношение- емигранството. Нещо обаче не се решаваме на 100%. Вече казвам м****а му, и гледам напред. Ще видим какво ще стане  Praynig Тъжно ми е, но понякога все още ми е пред очите африканското  Wink И моята приятелка ми праща снимки, от Кейптаун  #Cussing out  Laughing
Бета, ЗАБРАНЯВАМЕ ТИ да се отчайваш. Всичко ще е наред мила, имай кураж  Hug
Вчера забравих да пиша на Пепи - много сладки къдри има малкото съкровище  Hug

# 199
Привет майчета.

Бетка какви са тези тъжни мисли. Спокойно всички ще се нареди. Мисли позитивно и не си давай много зор. А каквото има да стане няма начин да го спреш. Аз от "големия" си опит го казвам това. НО Никога не се отчайвай миличка. Скоро ще те зарадват с добри новини всички вярваме в това.  Hug

Варвара каква голяма радост и същестевременно мъка. Ех колко е несправедлив живота. Дано всичко да се нареди освен да се моля и да изпращам положителна енергия друго не мога да помогна за съжаление.  Praynig

Днес като се прибрах от работа КРиси беше с Т. Почти 39. Дадох панадол, вит.С, купих му някакви билкови капки с ехинацея за именната система и сега спи. Леко прави опити да понакашля и това е за сега. Ще видя през нощта как ще е и ако пак вдига утре ще го водя на лекар, но къде идея си нямам.  ooooh! Решила съм да го записвам на хомеопат, но все нещо излиза. Но вече край утре ще издиря телефони и го записвам.  Така ме е яд вчера дядо му знае че е тук и си дойде болен кашля като магаре, висока Т.
Викам му вирус имаш, той нее настинал съм. А днес като легна КРиси ме пита: Дани аз ли го заразих. Какво да кажа. Викам ми незнам каквото е ще се лекуваме.  #Cussing out

ХАйде стига че стана дълго  Wink
Лека безревлива и здравички да се събудим утре всички.

# 200
Nanny забравих да ти отговоря. Ох ... ooooh!

Благодаря за инфото в тази ритуална зала сме се женили с   мъжо   Embarassed Така че я знам много добре. Утре ще отида да потърся къде е яслата и какви са условията.  Hug
Иначе работя в блок 112 в един офис. Счетоводна къща има. Ти къде си живяла в кой блок.

Сигурно съм забравила още нещо, но съм скапана и си лягам целувки на всички Heart Eyes

# 201
  • София
Дани, ако искаш, опитай в 14-та поликлиника да заведеш Криси, там има един медицински център Здраве 14, там имат нелоши педиатри. Или пък в този център.

Пепи, Вяра има страшни къдрици, много е сладка  Hug.

Ани, много гадно е било с този "лекар". Аз не се оплаквам от моя, той се опита да не ме плаши, гледа ме с вагинален видеозон и ми показваше кое как е. Притесни го и това, че гърдите не са ми напрегнати. Това по принцип може да е признак, че организмът не се подготвя за бременност, усещайки, че нещата не са наред. Ще чакам няколко дена и пак ще ходя, какво друго мога да направя. Вие ще стискате палци, знам, че мога да разчитам на вас  Hug.

# 202
  • София
Аз тъкмо да кажа, че Яна няма такива нервни изблици с бой все още, но се сетих, че днес налагаше куклата с едно чукче  Shocked. Като й казах, че ще я боли и ще плаче, тя се разчувства и не я пусна тая кукла поне половин час, само си я влачеше, даже и на гърнето  Laughing.

А пък аз все забравям да ви кажа какъв неприятен навик е придобила Яна напоследък. Като заспива, явно очите й смъдят и тя си хваща миглите и си опъва клепачите. Аз като пробвах това движение, ми се стори много неприятно, защо го прави, не знам. Нейните мигли нали са по-дългички и й е по-лесно да си ги хваща. Като го чуя този звук (защото и в тъмното се чува), ужасно ме дразни и й се карам, но тя още по-упорито го прави. Явно не трябва да й се карам, за да отшуми от само себе си, а не да се заинати да го прави, ама много ме ядосва, чак си мислех да й пострижа миглите  Rolling Eyes.

# 203
Бета, Киа не съм я виждала така да си дърпа клепачите. Но ме притеснява, че  от няколко дена я забелязвам,  като гледа тв-то или пс-то - в първия момент леко си присвива очите ( все едно го наглася на някаква честота). След секунди си отваря нормално очичките. Дано сте ме разбрали  ooooh! Мисля да се консултирам с педката и ако трябва на очен. Пък като се замисля, не е от децата дет висят пред екраните. Май само се чудя в какъв филм да вляза Close
Отивам да лягам, до утре  Hug

# 204
Добро утро! Hug
Нашите сополи и кашлица си продължават.Педи изписа антибиотик за всеки случай,ако вдигне над 38 градуса да го почваме. ConfusedИначе за сега само сироп,спрей и вит.С.
Иначе е много крива,ще ме побърка.Разбирам го детето,ама...
Ето сега се тъпче постоянно от горе ми и не ме оставя да пиша.
Изчезвам,до скоро. Hug
Опс,забравих:Бета стискам палци! Hug Hug

# 205
Варвара незнам какво да напиша....дано стане чудо и да има грешка в диагнозата,дано се оправите  и всичко най най! Praynig

Бета те момичетата са писали,мисли положително и бъди спокойна и уверена!

# 206
  • София
Beta  fingerscrossed Praynig с теб сме мила  Hug
Варвара, много прегръдки на малкия Йони  Hug за съжаление с инфо не мога да помогна, а само с молитви  Praynig
Ох, да си отива зимата и с нея болестите, че имам чувството, че сме в омагьосан кръг от един вирус в друг  Tired Да чукам на глава, Цецко засега е добре, малко сякаш похърква с нослето само  Praynig Тази сутрин в яслата плака само 1 минута, имаме напредък  Wink Вчера нали го оставих да спи там на обяд, но не е мигнал, направил я е шантава Герито, местила го е от едно креватче на друго, гледали колите през прозореца, какво ли още не, само и само да не спи  Rolling Eyes И снощти заспа в 19,20 часа  smile3524
Ани, много лоши преживявания си имала с този доктор, що не изпрати мъжа ти, да го "информира"  #2gunfire , че не е никакъв лекар и да го разнесе из града, та да не види пациентки вече  #Cussing out
И аз чакам инфо за този мурсалски чай, ако знаете нещо  Peace
Ели, а дано днес се опаричиш  fingerscrossed

# 207
  • София
Синдром на Даун
.........вашето дете, по-бавно ще достигне важните събития в живота и ще има известени затруднения при заучаването на различни неща, но повечето деца със синдрома на Даун се научават да ходят и говорят, да карат колело, да четат и пишат, всъщност да правят повечето от нещата които правят другите деца. Само че,развитието им е забавено.

Не се сдържах и влязох да прочета малко информация. Вярвам, че с много любов и търпение и упоритост (каквито ти Варвара притежаваш  Hug), Йони ще порастне голямо, умно и силно момченце  Praynig

# 208
  • Варна
Здравейте Hug

Варвара ,да ти е живо и здраво детенцето,а на теб много кураж ти желая!!!Дано диагнозата се окаже погрешна Praynig Praynig Praynig
в Днешно време,се знае по-вече за болеста и децата които страдат от нея,имат по-големи шансове за развитие Peace
Навремето не е било така Cry......за съжаление

Тиция,да ти кажа не е от ЕГНто Naughty
Бетта,съгласна съм с другите момичета,че най-малко трябва сега да се отчайваш.всичко ще е наред,имай вяра  Hug Hug Hug

Ели ,дано се опаричиш Peace Money Money Money

Айде болничките,бързо оздравявайте Hug

Бягам..

# 209
Днес моята малка сестричка става на 30 години:

Варвара, моля се за теб да бъдеш силна, а на Йони пожелавам да постигне и невъзможното!!!  Hug Praynig

Бета, стискам палци и на теб, дано всичко е фалшива тревога.  Hug

Ели, дано и ти имаш късмет с майчинството.  Money

Наистина от 1-2 години започнаха да продават по аптеките мурсалски чай. Преди беше много трудно да се намери, можеше само от местни хора да си купиш. Когато правя в къщи чай, задължително слагам по 2-3 стръка и мурсалски. Ако не можете да намерите, свиркайте, ще пращам. В Смолян има един чичо, който продава. А ние на вилата засяхме малко за проба и той взе, че се хвана. Имаме 3-4 туфи в лехата до камината.

Общи условия

Активация на акаунт