Бузките на ЮЛЧЕТО едреят, юлски мами радват се и пеят.

• 15 083
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Хайде на кафето, който разбира тук се спира:

# 226
Варвара, намерих хубава статия за СД. Нямаш активен мейл. Моля те ако четеш това, пиши на лични какъв ти е мейла!!!

Ети, мерси за кафето  Hug

Варвара, намерих ти мейла от последни публикации, пуснах ти статията.  Hug

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 10:14 от Дю

# 227
Varvara,искрено ти се възхищавам HugУбедила съм се,че силата на вярата и любовта може да превъзмогне много неща,така че просто няма начин да сте с такава нагласа с мъжа ти и Йони да не е добре Praynig

# 228
Варвара, сииииилно гуш от нас  Hug
По снимката от подписа ти се вижда едно малко зайче, малкият Йони!  Heart Eyes Дай още снимки да му се порадваме.  Simple Smile

Момичета, аз много се разпуснах последната седмица. Забравих как се гледа дете по цял ден, много ми е добре....баба я гледа почти по цял ден, аз си я прибирам само на обяд, да спи, та и аз покрай нея.  Laughing
И аз нещо се разболявам....няма отърване от пустите му вируси. А една приятелка роди момченце преди седмица и още немога да го видя, защото емата не ми е най-добре и да не му пренеса нещо на бебока. Сега пък аз се разсополивих  ooooh! Дано успея да го видя преди да заминем.  Heart Eyes
На 20-ти трябваше да сложим последната ваксина на Ема, но няма да успея, дано се изясни откъде й идва проблема, да го лекувам и поне до към 10 април да сложа ваксината, че без нея няма мърдане извън Бг. Praynig
Отивам да си почина, че нали съм преуморена.  Wink Simple Smile
Хубав ден.   bouquet

# 229
  • somewhere over the rainbow
Момичета - кокичета Hug, по случай хубавото временце, направих нов албум Пролетни цветя '08. Качвайте снимки там Peace

# 230
  • София
Рони, и аз искам такава баба  Wink. Разпускай сега и почвай френския.

Тиция, Джъмбо се намира на бул. България, близо до Билла. Общо взето лесно се намира, караш по България в посока Бояна, като видиш знака за Биллата правиш обратен завой и пак гледаш табелите, има безплатен подземен паркинг на Джъмбо.

НАН, не се сдържах и качих малко снимки, че отдавна не сте ни виждали.

# 231
Betta,мерси за инфото.Наистина ли Има хубави неща там или е прехвалена история? newsm78 Въобще,я ми препоръчайте хубав магазин за покупки за децата?!

# 232
  • София
Тиция-не е прехвален,,Джъмбо,,.Има огромен избор,качествени неща на нормални цени.Препоръчвам ти го! Peace
Варвара-Честито ти бебче!Създали сте си много специално детенце-пожелавам ви да си го отгледате с мнооого любов! Hug Hug Hug
Рони-много хубаво,че си отпочиваш!Пожелавам много скоро малката оздравее.И ние бавим последния Пентаксим,но ето Владката пак започна да кашля! Close
Целувки на всички! Heart Eyes

# 233
Привет момичета!
Вчера прочетох за Варвара и ми стана толков мъчно...Мислех да пиша нещо, но се отказах.Осъзнавам колко са дребни нашите ежедневни грижи.

Отивам да качва снимки на моето пролетно цвете, което е решило да прави от лъжицата прашка и замеря стената с плодово кисело мляко в момента.

Ние тази седмица сме сами с Лора и се водим и взимаме от яслата. Много е послушна.

# 234
Ей ни да не ни забравите

# 235
Тиция - както казва Дидито, не е прехвален и стоките наистина са на добри цени и има голям асортимент. Ние сигурно ще го посетим в неделя, че ми се иска да взема на Калоян някои нови играчки, пък и племенника скоро има РД и на мъжо братчетката роди близнета и за тях нещо, пък може и мъжо да намеже някоя количка  Joy

# 236
Летинка, какво да ти кажа за Джъмбо.....Зависи какво търсиш. Ако става въпрос за дрехи, няма голям избор, а и това което предлагат на мен лично не ми допада. За играчките вече е съвсем различно...има страшно голям избор.  Peace
Аз купувам на Ема дрехи от квартални магазинчета, които предлагат дрехи-ишлемета на Дисни, ХиМ, Бенетон, и още каквото се сещаш подобни.

Синеоче, забравихме ви, забравихме.....  Confused Снимката не ми стига.  Wink Heart Eyes

# 237
Синеоче много сте готини Simple Smile. Като отворих форума бяхме с Криси и той като видя Лорка отсече - миче ( т.е. момиче) баня баня чип чип.  Joy

Нан чудна идея със снимките ще видя кога ще имам време да сложа и аз да не ни забравите.  Hug

Ние да се похваля днес сме пушка. Сутринта само ми изкара акъла. От 6 до към 7 нещо акаше постоянно накрая вече само водичка. На последното пампи имаше няколко капки кръв  Shocked. Така се изплаших, но после се досетих, че той 24 часа пи само вода и нищо друго. Явно си е направил нещо като клизма и затова така. Поспа след голямото аки и стана като нов. Нито хрема, нито Т нищо див и щастлив.  bowuu
Цял ден нямаше нито разстройство нито нищо.
Явно преборихме гадния вирус за 24 часа.  Peace

Утре съм на работа и дано няма повече проблеми.  Naughty

Рони казвай някое такова магазинче, че не сме правили пролетния пазар а имаме нужда.  Wink

ooooh! Щях да забравя най-важното.
Честит рожден ден на мъжо на Рони и на сестричката на Дю. Да са ви живи и здрави и много много да ви обичкат и да им се радвате.  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 238
Ронка,казвай къде е шопинга за дршки,че аз основно това търся!Сутринта излитам рано,така че ще ти звънна от София,защото надали ще мога да вляза в нета и да прочета Sad
Нита,и твоят мъж ли така бе!? ooooh!Моят редовно се обзавежда с колички или самолети с дистанцинни.УЖ ЗА Алекс де hahaha
Боби,и вие ли се къпете на гърнето ? hahahaПри мен вече е проблем,че Алекс иска като го вдигам да стъпва вътре и да пляска с крака и става еднааааа...

# 239
Здрасти. Тази вечер татито го няма вкъщи и аз го ударих на форуми Simple Smile. Тъкмо да попиша тук, че последния път нищо не направих по въпроса.
Първо искам да поздравя Варвара за прекрасното й второ бебе! Пожелавам й много да я радва и съм сигурна, че ще има много да учи от него за любовта! Пък ние ще се учим от нея! Hug

Аз карам житен режим в момента и съм 6-ти ден на жито, ябъки, орехи и мед. И се чувствам много странно. След двата месеца липса на каквото и да е обоняние заради синуита, сега съм като куче-следотърсач - надушвам храна от километри и въобще сетивата ми са много изострени. Така ще е още 4 дни, докато станат общо десет. Честно казано, очаквах по-трудво да го карам и сега съм много доволна от себе си. Толкова се вдъхнових, че си изрових старите рецепти за разхубавяване с разни масла и всякакви естествени благинки.  Grinning 
Имам и ново колело и само чакам още малко да се постопли...

Въобще, от гледната точка на изчезналото ми коремче и 4-те кг. по-малко (до тук) (макар че идеята на режима е основно пречистване на организма и не толкова отслабване), животът изглежда даже приятен Wink  Остава да намеря време и за едно концертче на Молотов през април и всичко ще бъде като в рая. Освен музиката, щото те Молотов хич не са за като там. Grinning

Ми да.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт