Бузките на ЮЛЧЕТО едреят, юлски мами радват се и пеят.

• 15 088
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета,пак не остана време за писане!

Бетта стискам палци всичко с тебе да е наред,дано тревогите да са напразни,че ако знаеш как ти се зарадвах Hug

Тиция,в Пиги'с хаус има хубави дрешки,но във Фокс и Бенетон,мисля, че ще са ти по-по вкуса,иначе намерих склада на Илиенци откъдето пазаруват магазинчетата, които продават ишлемета,Ронка наш'та приятелка в "Хаджи Димитър" продава всичко на двойни и тройни цени,чак такива надценки не очаквах,възмутена съм,то наем,наем,ама това на какво прилича Thinking .Лети ако искаш като дойдеш към София се обади,ще ти пратя телефона ми на лични и ще се разходим по магазините,стига да имаш достатъчно време Peace

Мама Дани другата седмица ако искаш да се чуем и да се видим Peace

Пингвина каза за колело,аз пък си купих седалка за Цвети да я возя на колелото,то си е направо като стол за кола и от другия месец ще има яко каране из парковете и около София!

Изчезвам,ние утре пътуваме за Бяла,три дни моренце добре ще ми се отрази Wink Sunglasses

# 241
 Hug

Варвара радвам се за силата ти!Бъдете здрави и всичко ще победите,бебчо ще те води и ще се справите!Гледам и във форума има майки които ще помагат,не сте сами ! Hug

Гледате ли за дома в Трън ooooh!

# 242
Нашата италианка Дидка днес има рожден ден! ЧЕСТИТО!!! Пожелавам на нея и нейното семейство незабравими мигове заедно, здраве и любов!!!

Пиги  Hug Как е Цвети? Спряхте ли инхалациите?

# 243
Дааа Peace

Честит рожден ден Дидка!Много здраве и щастие и успехи!

Включвай се при нас забравихме те Hug

# 244
Диди, Честит рожден ден миличка! Hug
Пожелавам ти всеки твой ден да е изпълнен с вълшебни моменти, прекрасни изненади и незабравими емоции с любими хора!
Също така много топлина и приятелски усмивки в това студено време, здраве и прекрасно настроение днес!

# 245
  • somewhere over the rainbow
Дидка, дано четеш: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА!  bouquet Бъди здрава и щастлива с любимите хора!

Пигчо, няма ли да минете да се видим утре? Много сте ми домиляли с Цецито Heart Eyes

# 246
Честит рожден ден Дидка. Бъди горда и обичана жена. Прекрасна майка и любяща съпруга. Нека животът ти да е изпълнен с много вълнуващи мигове, много радостни сълзи и тръпка.  Hug  bouquet

Пиги много ще се радвам миличка да се видим. Лошото е че сега мъжо иска да ходя следобяд на работа и съм свободна предиобедите, а ти май беше споменала че почиваш следобяд. Но ще се чуем и ще видим как ще се комбинираме.  Wink

Днес ходихме на клубче имаше много си игра детенце имаше доста деца едва си го прибрахме.  Wink

Бетка давай новини около теб и само хубави чакаме да са  Hug

# 247
Здравейте момичета.  Hug

Ема го загази с ушите... Има вода в тъпанчетата и най-вероятно ще се наложи да ги перфорират, за да я лекуват.  Cry Много ми е мъчно за нея, грешката е в мен, че не я заведох по-рано на специалист. Голяма патка съм!  Confused ooooh! Хубавото е, че не я болят, но пък нечува добре.  Sad Милото ми детенце, дано се оправи бързо, че го измъчих.  Praynig
Ели, помня, че на Юл й дупчиха тъпанчетата когато беше по-малка, кажи как протича процедурата, да се подготвям психически?!  #Crazy

Диди, честит празник, миличка. Желая ти да си много здрава, обичана, обичаща и щастлива!   bouquet

# 248
Попова на Юл и ги пукаха 3 пъти и двете!Държахме я, аз баща, и две сестри и лекаря дупчеше,то е с едно специално като игла и смуче изсмуква и кръв чак,то си е гной де,не си мисли че само е вода и не я боли, щом има течност си боли,а самата процедура е болезнена и много ревах,а тя направо пищеше,но след това се успокоява и с това много и се помогна,поне после да не я боли де...също и пи АБ след пукането!Трябва да си твърда да я държиш здраво и ще мине,заведи я на специалист,не на кой да е!Ужас!Милата дано и мине бързо Praynig

# 249
Рони ОХ, много неприятно!  Sad Милото Еме...а какво стана с изследванията?

На Данката се изолираха умерено стафилококи, ама не пише на антибиограмата дали е чувствителен към гентамицина, който го има в капките му. Той видимо е много по-добре, през деня почти не бърша сополи, дано му мине най-сетне...иначе и ние ще минем на Бивацин. Притеснява  ме най-вече това, че сутрин още кашля, докога така? Сиропи не действат.. Rolling Eyes После през деня няма кашлица и така вече месец. ooooh! От снощи пък мъжо е със страшна хрема и Т. , дано ни се размина на нас с Данката, че и ако аз се тръшна кой ще го гледа незнам. Всичко живо покрай нас болно... #Crazy  #Cussing out #Crazy

Варвара Hug Hug Hug Възхищавам се на силата ти! Любовта прави чудеса! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пиги Лек път и приятна почивка! Hug

newsm67 Честит Рожден Ден, Диди! newsm67

Исках още да пиша, ама това малкото хленчи....

Дани, преди живеех в 120 бл., точно с/у Центъра по Хигиена.

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 18:37 от Nanny

# 250
Малко късничко, но ДИДКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА!

Ронка, кураж, ще се оправи Емка  Praynig
Синеоче, много пораснало Лорето  Hug
Днес, моя мъж води Киа на преглед, при педката - за очичките. То по-скоро, на нещо като консултация дали да я водим на очен, но тя е казала, че до 3годишни, понеже не им било доразвито нещо си на очите ( моя не ми каза точно), та от там бил проблема. Да и се доверя ли? До сега съм нямала проблем, с нейни диагнози. Ще помисля  newsm78
Пингвина, честито липсващи килограмчета  Wink
 По този повод, да споделя, че днес като ходих до офиса където работих, всички ми забелязаха липсващото коремче  Embarassed И аз се чувствам страхотно, едно ми е леко, даже чувствам, че и крилца ми поникват  Laughing
Ели, кво стана с работодателя Close

# 251
amerie,Пингвина: бравос,бравос. Hug Аз днес се теглих и тази седмица 1 кило по-малко.Вече съм толкова,колкото преди бременосттта.Ама продължавам,има още какво да се желае.
Рони:милото детенце. ConfusedДано да не го боли и бързо да оздравее. Hug
Зоя от вчера е на антибиотик,не ни се размина.Мисля утре пак да я заведа,педи ми каза да я види пак,ако няма промяна.А промяна няма за сега,кашлицата е същата,сополите текат,само температура няма. Confused
Варвара:бъди много силна,мила. Hug
Бета: Hug
ДИДКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  bouquet  bouquet  bouquet
Днес си бяхме цял ден у дома,с този дъжд.Полудяхме и двете. Crazy
Лека вечер на всички. Hug

# 252
Пингвина:на Молотов едва ли ще се ходи,не че не ги харесвам де,навремето доста ги слушах.Реших да отида с половинката на Металика. WinkВзехме билети.
Лятото мислим да отидем или на Гластъмбъри или на Хърикейн.Всичко зависи от това дали Radiohead ще свирят на Гластъмбъри.Ако свирят отиваме там,ако ли не на  Хърикейн,където вече са сигурни.Тях искам да гледам. Crazy
А вчера разбрах,че Bjork/моята любима Bjork/ е потвърдила за Истанбул в началото на август и сега и там ще се наложи да се замъкнем. Как си мечтаех само пак за този град. BlushА като сложиш и концертите в Каварна ...и Кис Министри,KULTUR SHOCK,Йан Гарбарек...то кое по-напред де. Shocked
Ех, какво хубаво лято се очертава самоооо Whistling

# 253
  • София
Амери, ако искаш, питай тук за очичките, не съм чела темата, но я мернах по друг повод и реших да ти я копирам.

Мама Дани, новини нямам, но утре ще ида да ме види лекарката, при която раждах Яна. Искам друг да ме види, а и на нея имам повече доверие, но е все заета.
Нещо съм настинала, рамената ми са схванати и явно ми се е затиснал нерв, голяма гадост, на няколко минути имам чувството, че игла ми се забива в главата  Close.

Намерих един сайт малко мп3 с детски песнички, мисля да си запишем малко да си ги пускаме в колата.

# 254
http://www.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=3d3e3c62fd3b2796b73a … ;topic=269360.100
Става въпрос за една абсурдна книга!   Sick #2gunfire Направо съм шокирана! Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт