Бузките на ЮЛЧЕТО едреят, юлски мами радват се и пеят.

• 15 082
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Днес 14.03. имаме още една мама рожденничка, от нашите юлки munka  Hug

С пожелания, да си здрава, щастлива и много обичана!

Нещо не ми се спи  Mr. Green
Ииии-ха, има и други будни  Laughing
публикувани два отговора
редактирам  Wink
Бета, отивам да хвърля две очи на темичката  Peace
Арлина, и твоя линк ще погледна  Grinning да се шокирам и аз.

# 256
Честит рожден ден и на Мунка. Много здраве и семейно щастие й желая.

И аз съм от неспящите... следобедния съм ни дойде малко късничко откарахме до 18:30 ч. и познайте кога ще заспя.  Crazy
Арлина, и аз сега ще хвърля едно око на темичката която пусна.
Амери, сега ще те намеря по скайпа, че все не ми остава време напоследък.
Бета, стискам палци за утре.

# 257
Арлина, направо щях да падна, Божеееее, и това педиатърка  Close УЖАС #2gunfire То верно, че аз рано захраних Киара, ама по тази книга е "късно" hahaha Отивам да дочета
Бета, благодарско   bouquet Hug Писах на доктора  Peace

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 01:06 от amerie

# 258

Ели, кво стана с работодателя Close

wait wait wait Чакам wait wait

Честит рожден ден Мунка!  bouquet  bouquet  bouquet newsm59 newsm59 newsm59Намирай време и за нас!Пиши как сте!

# 259
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден,МУНКА! newsm67Пожелавам ти мноого здраве,щастие,любов! Hug
Рони-много лоша работа с ушичките на малката,дано не я боли много на процедурата и се възстанови бързо! HugА за кога имате час?
Арлина-аз започнах темичката отначало и не съм стигнала до мястото,на което се възмущавате,но има доста абсурдни твърдения.Ние с Влади още се кърмим,независимо от всичко и всички.
Бетта-стискаме палци!

# 260
Eли, вчера забравих да ти благодаря за отговора.  ooooh! Та много мерси за пояснението.  bouquet
Аз днес се обадих на лекарката която лекува Ема първият път когато беше с отит. Та тя ми каза да не допускам да пукат тъпанчетата на детето, че това се правело в мнооого краен случай. Обясни ми всичко подробно, успокои ме, и във вторник сме в София да прегледа малката ми маймунка. ще й направи изследване, защото водата в ушите се доказва с такова, а не с гледане само. Добре, че й се обадих, защото тук могат да те осакатят за секунди.  ooooh!

Отивам да полегна малко докато Емата спи.
Хубав ден, момичета.  Hug

# 261
 TadaЧестит Рожден Ден,МУНКА!Бъди здрава, обичана и ценена Tada
Рони-дано не се наложи да и пукат тъпанчетата Praynig Ще стискаме палци да се оправите само с лекарства.
Eli83-тоя вече много се излага. Аааа ма ха! Може ли се такава идиотщина. Как се гледа дете без пари? #Cussing outОф, много се ядосах Sad
Betta-и на теб ще стискам палци за утре.  Hug Дано всичко е наред и да се поуспокоиш.
Сега се върнахме от разходка из квартала. Венци вървя цели 4 км. Shocked Моят мобилен е спортен модел и мери крачките и колко километра съм изминала. Та така мъничето много ме изненада. Накрая си личеше, че беше на предела на силите си, но не пожела да го нося, а само жално казваше тихичко "Мамо, мамо....оф" Сега спи по никое време TiredКога ли и ние ще заспим довечера? newsm78

# 262
Къде сте всички?  newsm78
Детето ми спи отдавна, а аз скучая.... няма ли някой да се похвали с нещо? или пък оплаче...или пък просто ни разведри малко?!  Wink

Ети, браво на Венци. Голямо момче е вече. Ема пък за разлика от твоя сладур не иска да върви много. А когато ходи то иска да е самостоятелна, бърка си в джобовете....ииии е мнооого важна  Joy Joy Joy

Напоследък много се отпусна да говори туй мойто дете....направо ми скрива шапката, постоянно бърбори, не спира. Мания й е "тапа" в превод шапка.  Joy Само я слага на главата си и ходи и вкъщи с нея, голяма кривка е. Много обича да се събува и обува на нейния език е " да бъй се" да се обуе или събуе!

Ето и 2 снимки, да не ни забравите!

# 263
Поспаланкииии, ще изстине кафенцето  Laughing

Моята Киара, реши, че и днес е на ясла, и се надигна рано-рано  Mr. Green
Едва гледам  Shocked

# 264
 Hug

Още 3 месеца и ще почнем да празнуваме 2 годинки,как отлетяха еееей!

Гледате ли мюзик айдъл,аз съм за Иванчо калпазанчо и за Деница ,но снощи моя идол нещо се изложи от към пеене  Crossing Arms Mr. Green

А по нова хич не съм го погледнала това пей с мен!

Ее вчера получих патенце ,бях изпратила мечета от памперс, за едно пате, а те ми доставиха две,нещо грешка ама аз си ги взех! Mr. Green

Отивам да разглеждам оферти за екскурзии,точа се да харча майчинството на почивка, искам в Египет, но да видим първо дали ще взема,после дали ще стигнат и накрая и кой ли ще гледа Юл newsm78,то мойто стана като рибата още в морето, а аз точа тигана,ама да разгледам!Някой ходил ли е да види пирамидите?

Уааау колко кафета за мен това със сметанката бялото bowuu

# 265
Tоя Иван да се маха че ми е мн противен.Самочуствие без покритие.  ooooh!

Ели пак ли има игра на Памперс  Thinking

# 266
Ние се завърнахме от София-та благополучно и слава Богу прегледът на Алекс мина ОК.Професорът каза,че такива топчета на главата принципно не са нормални и ако пак се появят да отидем отново.И най-вече,че било пълна глупост да се твърди,че се появяват в резултат на зъбоникненето,както масово твърдят личните лекари. #2gunfire
Деси,благодарско за телефона,но нямахме много време за магазии,ала другият път задължително ще се възползвам.
Ронка,дано Емката се оправи без пукане,защото ми звучи ужасно,дори садистично.Миличката ни тя   Heart Eyes
Ели,дано ти преведат паричките и отидете някъде на разодка.Аз не съм ходила в Египет,но мъжо е бил там над 15-20 пъти и каза,че е голяма мизерия.По-скоро ужасен контраст-от хипер лукс по курортите,до адска мизерия из градовете.Каза,че най-вече си струва Криуз по Нил с обиколка на пирамидите вместо да се забиеш в Шарм-ел-шейх и да лежиш на плажа 14 дена все едно си на Златни или където и да било по света.Аз и затова вече съм проучила всички забележителности в Анталия и  съм направила план за почивката Mr. Green

# 267
Снимнки и от нас:

# 268
Момичетаааа, много съм щастлива, Киарка си свърши всичко в гърненцето  newsm44Излязох до магазина и я оставих с кака и пред тв-то. Поне нещо научило детето от яслата. Отначало ми вика "мамо, пиш", пък аз никва реакция. Тя си взе сама гърненцето, и почна да си маха панталончето и пампата. Ей, отплеснах се, но исках да споделя  Wink Отдавна се молех  Praynig
От два дена и повечко иска да ходи, вместо да я возя в количката. Пу-пу, да не я урочасам  Mr. Green
Ели, аз не съм ходила в Египет, но една приятелка каза същото, което ти е писала Тиция
Рени, голям Гали, цун-цун  Hug
Верно, как си минава времето, и дечковците едни големи изглеждат, мамини сладки   love001

# 269
ЧРД на патерица на Дидка и Мунка. Много здраве, любов и усмивки!
Нита,и твоят мъж ли така бе!? ooooh!Моят редовно се обзавежда с колички или самолети с дистанцинни.УЖ ЗА Алекс де hahaha
същата работа сме и ние  Whistling
Ветта - как мина прегледа?  Thinking
Нани - от къде ги лепнахте тези коки? Дано бързо да минава всичко.  PraynigАма то като си играят децата, не се знае кое е здраво и кое не. Confused
Ронка - хубаво си се сетила да звъннеш на докторката. Дано всичко мине леко и безболезнено. Praynig
Пиги - можеш ли обясниш кой щанд на Илиянци е с хубавите дрешки и дават ли на дребно.
Ели - познати ходиха в Египет на сватбено пътешествие и бяха очаровани.  Peace
amerie - браво на Киарчето Flutter
Дидито - последният пост от темата, която е пуснала Арлина е за книгата. И аз така  Shocked Ето го цитата:
Вчера ми подариха една "бисерна" книга и бързам да се разпиша  Grinning
 "През първите няколко часа (10-12) след раждането, детето не се слага на гърдата. Ако плаче и не се успокоява, може да му се дадат няколко лъжички слаб чай. Случва се млякото на мама да не "тръгне" и през втория ден. Нищо страшно, не се отчайвайте. Новороденото току-що е минало на друга вълна (досега се е хранело чрез пъпната връв) и може да не яде няколко дни дори. Но е важно да пие - на всеки 3 часа по 10 лъжички слаб подсладен чай."
 "Трябва да имате предвид и това, че при някои майки млякото е толкова мазно, че на бебето му стига  и малко количество. Такива бебета след кърмене, повече от останалите , се измъчват от жажда."
 "Знаете по себе си: след обилна мазна храна човек иска да пие вода."
 "След 4-6та седмица можете да давате това-онова. Започнете с ябълков сок. След 1-2 седмици предложете и други сокове - от моркови, портокал, касис, вишнев. Когато бебето навърши 2 месеца, включете в менюто зелеви, цвеклови и сливови сокове..След навършване на 3 месеца можете да давате малко лимонов сок, подсладен със захарен сироп, мандаринов, доматен, малинов и ягодов." Става въпрос за сурови плове и зенчуци  Shocked
 " Не трябва от първите дни, без да има нужда, да дъжите детето на ръце, да го люлеете, за да го приспите. Бебето много бързо ще свикне с тези екстри и вече няма да може без тях, ще изисква и ще капризничи. И така вашето бебе ще стане глезено."
  doh Госпожа авторката е изписала 500 страници с ценни напътствия за млади родители, изданието е 2088г, още топло .......
Бързо оздравяване на всички болнички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт