Мартенички Баба Марта вече е оплела, за БУРГАС през горска пътечка е поела - 46

• 14 441
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Споделете моля някой бабин илач или квото и да е ама само спрете  ooooh!
Сок от лук във вид на капки много помага. Стига да издържиш на паренето.

Пък аз взех, че отговорих на едно момиче относно здравен въпрос в "Къде в Бургас". Може и да ме изтрият, пука ми. Много съм завеяна и проста, ей.
Ама кат' погледнеш реално к'во ли правя въобще в Бургаските теми... Mr. Green
И мен някои парадирания и комплексарщини ме дразнят, но си трайкам във форума. Нали трябва да има после за какво да поклюкарствам в скайпа.  Mr. Green

# 121
  • Бургас
Съгласна съм с Вери. Сок от лук - супер ефикасно, но и болезнено.  Peace
Да се оправяш бързо  Hug

# 122
  • На морето!
Мама21, а как е Ники? Оправи ли се вече?

# 123
ми аз съм тъпа и упорита и искам да се хваля та- имам синузит май  newsm78 утре съм на снимка и ще откача много ме боли окото.Споделете моля някой бабин илач или квото и да е ама само спрете  ooooh!
ако трябва тия кат мене да си ходят от дето са дошли. Mr. Green

mama21 и аз съм така. Миналата седмица правих снимка  Tired Освен солта и лука които са ти казали на мен много ми помага една филия хляб я препичам наръсвам с ракия и черен пипер завивам я в хавлия и на челото  Crazy В интерес на истината само това ми облекчава болката.  Peace

# 124
  • Бургас
Еее, стига сте се карали!

# 125
Еее, стига сте се карали!

Недей така, де Wink

Продължавайте  момичета- в спора се ражда изстината!
Мога да се включа с опит като споделя, че с всички вълнения покрай зъби, крачки, захрахване и т. н. и т.н., от три години занимавам група мацки от "Родени през май 2005".На никой не досаждам ,защото сме на една вълна,а и темите от този тип са посветени изцяло на децата ни. Там се запознах и с други бургазлийки, които имат деца на възрастта на дъщеря ми.
 Защо не използвате възможностите на форума?
За тези които не знаят- има справочни теми за педиатри и гинеколози в Здравния, както и тема "Къде в Бургас" в На пазар, от чието заглавие става ясно какво се коментира там.
За мен лично тази тема би трябвало да е за общи приказки- ей така да си полафим, да се забавляваме, да си уреждаме стещи.
Единствената тема, която е свободна зона от "детско ако" е "Къде в Бургас".Там си чета дори и да не ме интересува инфото, защото тук интересни неща рядко се казват.
За разлика от Джи съм подробна Mr. Green
П.С.:
И моля ви ако не знаете как се качва фототапет с цветя, не се чувствайте длъжни да се учите. Към обикновените емотикони има букетче в чудесен, ненатрапчив размер, което може да оцветите в различен цвят, като по този начин да стимулирате въображението си Mr. Green
Пример: Честит Рожден ден на Устата!   bouquet

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 13:16 от КатКа

# 126
Още някой да ми каже, какво трябва да пиша във форума и какво не?!
Или се изредихте вички многознайки!?
Аман...!!!

До сега четох, ама вече се изнервям от ментори...
Я си сядайте на задниците и четете това, което ви харесва и там където ви харесва....

Туй да сме пишели, онуй да сме пишели...
Модераторки се извъдихте всичките!

# 127
  • Бургас
У-ха, продължава да е интересно, сега чакаме дуплика ...  Joy !

# 128
  • у дома
Благодаря на всички за пожеланията!
Wish - твоят пост е пример, за това, което не бих писала или казала на някой, та за това само си чета  Tired

# 129
Аз също предимно чета ...
Ама на всеки търпението има граници!

# 130
Още някой да ми каже, какво трябва да пиша във форума и какво не?!
Или се изредихте вички многознайки!?
Аман...!!!

До сега четох, ама вече се изнервям от ментори...
Я си сядайте на задниците и четете това, което ви харесва и там където ви харесва....

Туй да сме пишели, онуй да сме пишели...
Модераторки се извъдихте всичките!

Всичко това по повод на моят добронамерен пост ли е? Леле, майко!
Добре, бе мила, кажи, човешки те питам- за какво да пиша като на детето ми са му излезли всичките зъби има нормална перисталтика и проходи отдавна?

# 131
Не!
По повод на последните няколко страници...

А ти пиши каквото искаш! Не съм аз човека, нито смятам, че някой от тук пишещите има тези правомощия, да модерира темата...
Има си хора за тази работа!

Ако не ми е интересно това, което някой е  написал просто го пропускам...
Пропускам всички картинки с кафета, цветя и поздравления за РД, но не роптая, а ги прескачам!

Всички "почерпки" също прескачам!

Ама някой да е прочел от мен "не слагате картинки в темата, има тема за фотошоп". Или да размахвам пръст, че не ме интересува какво се случва в семейството и живота на някоя?!

Айде стига!

Само сиирджийки и истерички се събрахме тука...

# 132
  • Бургас
 Joy
Предлагам темата вече да не е отчетна, а "скандална" по градове

# 133

Joy
Предлагам темата вече да не е отчетна, а "скандална" по градове

smile3534 

# 134
Аз предлагам само да четем!

Общи условия

Активация на акаунт